jtf7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Εχω ένα φορητό με windows xp home gr sp2 και οταν παω να κανω εγκατάσταση το sf για το battlefield 2 την ωρα που θελει να κανει update σε 1.1 βρισκεί λαθος και δεν το κανει.Εκανα format και εβαλα win pro en χωρις sp και παει μια χαρα,αλλα τα win ειναι κοπια και εχω αλλα προβληματα.Ξερει τιποτα κανεις?
S2Katana Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Eγω ειχα παρομοιο προβλημα με το xpansion του Sims 2 στο pc της αδερφης μου.Μολις παει να κανει update σε 1.1 εχει ηδη τελειωσει η εγκατασταση ετσι?Αν ναι, απλα κλεισε το pc με restart ή πατα το power button.Μονο ετσι τα καταφερα εγω...
DOMINUS Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Εχω ένα φορητό με windows xp home gr sp2 και οταν παω να κανω εγκατάσταση το sf για το battlefield 2 την ωρα που θελει να κανει update σε 1.1 βρισκεί λαθος και δεν το κανει.Εκανα format και εβαλα win pro en χωρις sp και παει μια χαρα,αλλα τα win ειναι κοπια και εχω αλλα προβληματα.Ξερει τιποτα κανεις? -------------------------------------------------------------- Αδερφε και 'γω το ψαχνω... αλλα συγκεκριμενα φταινε 2 λογοι -Τα xp greek version. - Θελει original game του Βattlefield 2 (για να κανεις Update & Add-On)
seven77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 se gr windows prepei na alaxeis path apo ta egrafa mou px c:\test kai meta na valeis to patch meta apla epanefere to path kai eisai etoimos
DOMINUS Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 se gr windows prepei na alaxeis path apo ta egrafa mou px c:\test kai meta na valeis to patch meta apla epanefere to path kai eisai etoimos Για ποια περιπτωση το λες ? Για original ή Reloaded....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.