Προς το περιεχόμενο

Αληθινές σκηνές θανάτου...

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης οφ τόπικ αλλά (επειδή αυτό νόμισα ότι ήταν το θέμα από τον τίτλο) , υπάρχουν στ' αλήθεια snuff ταινίες ή είναι urban legend;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο' date=' όμως πριν μερικά χρόνια είχε δείξει η κρατική ένα documantaire (or όπως γράφεται... :P) γι αυτήν την «κατάρα» των ηθοποιών που έχουν υποδυθεί τον Χριστό. blink.gif

Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω γι αυτό το documantaire (είπαμε... :P), ας μην το κρατάει άλλο για τον εαυτό του... tongue.gif

η καταρα που βαραινει αυτους τους ηθοποιους ειναι οτι μενουν ανεργοι μετα απο τον ρολο του χριστου αυτο γνωριζω εγω δεν τους συμβαινει κατι κακο απλα δεν εχουν δουλεια (κακο ειναι και αυτο αλλα δεν πεθαινεις).

Επισκέπτης
Δημοσ.
η καταρα που βαραινει αυτους τους ηθοποιους ειναι οτι μενουν ανεργοι μετα απο τον ρολο του χριστου αυτο γνωριζω εγω δεν τους συμβαινει κατι κακο απλα δεν εχουν δουλεια (κακο ειναι και αυτο αλλα δεν πεθαινεις).

α γειά σου. Και εγώ κάτι τέτοιο ξέρω. Ότι ο κόσμος δεν μπορεί να τους δεχθεί σε άλλο ρόλο από αυτόν του Χριστού (βλέπε περίπτωση KaizerSoze-Powell) και έτσι δε βρίσκουν δουλειά.

Δημοσ.
Δεν ήταν η σκηνή από τις σκάλες στον Εξορκιστή' date=' ήταν όταν την έσπρωξε η μικρή από το κρεββάτι της και έπεσε με την πλάτη στον τοίχο.

Η κραυγή πόνου που έβγαλε ήταν αληθινή... χτύπησε σοβαρά από ότι θυμάμαι.

[/quote']

Δεν χτύπησε σοβαρά αλλά πόνεσε πολύ όπως είπε η ίδια σε συνέτευξή της. Δεν ήταν η δύναμη της μικρής που την έσπρωξε πίσω αλλά την τράβηξαν με ένα σκοινί που το είχαν δέσει στη μέση της.

Ο Bruce Lee πέθανε επειδή έσκασε ένα αγγείο μέσα στο κεφάλι του. Είχε πονοκέφαλο και πήγε να ξαπλώσει στο ξενοδοχείο που έμενε και πήρε και ένα χάπι το οποίο τον έκανε ακόμη χειρότερα οπότε...Πολλοί είπαν οτι το έπαθε απο την υπερβολική προπόνηση.

Δημοσ.

Αλλο που εχω ακουσει αλλα δεν αφορα θανατο ειναι οτι στο Night of the Living Dead του 1968 σε μια σκηνη που ειναι μια γυναικα μπροστα σε κατι εντοσθεια και καλα ανθρωπινα, βαλανε πραγματικα εντοσθεια απο γουρουνι!

Το κακο ηταν ομως οτι δεν τα ειχαν βαλει σε ψυγειο με αποτελεσμα να βρωμησουν και στην σκηνη η εκφραση αηδιας και αναγουλας ειναι πραγματικη!

Δημοσ.
Ότι ο κόσμος δεν μπορεί να τους δεχθεί σε άλλο ρόλο από αυτόν του Χριστού (βλέπε περίπτωση KaizerSoze-Powell)

Τι εννοεις?:mrgreen: :mrgreen:

Παρεπιπτοντως και ο Γουλιαμ Νταφοε εχει παιξει τον Ρομπερτ Παου...ε,τον Χριστο και μια χαρα καριερα εχει κανει

Δημοσ.
Αλλο που εχω ακουσει αλλα δεν αφορα θανατο ειναι οτι στο Night of the Living Dead του 1968 σε μια σκηνη που ειναι μια γυναικα μπροστα σε κατι εντοσθεια και καλα ανθρωπινα' date=' βαλανε πραγματικα εντοσθεια απο γουρουνι!

Το κακο ηταν ομως οτι δεν τα ειχαν βαλει σε ψυγειο με αποτελεσμα να βρωμησουν και στην σκηνη η εκφραση αηδιας και αναγουλας ειναι πραγματικη![/quote']

Καλα,και ψευτικα ναταν δεν νομιζω οτι θα δυσκολευονταν να κανουν μια γυναικα να αηδιασει:mrgreen: :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Τι εννοεις?:mrgreen: :mrgreen:

Χιχιχι...

Check this out! Το είδα σήμερα στο E! Entertainment και έπαθα πλάκα! Διαβάστε το πρώτο σχόλιο! Το βίντεο όπου συμβαίνει αυτό, υπάρχει (δε ξέρω αν είναι κάπου στο ίντερνετ). Δε φαίνεται βέβαια και σούπερπεντακάθαρα, αλλά όπως και να'χει it's quite a shock! Στην σκηνή προσπαθούσε να σώσει 2 παιδάκια (που κρατούσε παραμάσχαλα) από ένα κτίριο όπου θα γινόταν έκρηξη. Το ελικόπτερο έπαθε ζημιά από τις (όχι και τόσο ψεύτικες) εκρήξεις και έπεσε πάνω τους...

http://www.imdb.com/title/tt0086491/trivia

Δημοσ.
Στον εξορκιστή η Helen Burstyn πέφτει απο τις σκάλες και παθαίνει κάτι σοβαρό με τη μέση της (δε σκοτώνεται, αν και για πολύ καιρό είχε διαδοθεί η φήμη ότι δε προκειταί να περπατήσει ποτέ ή κάτι τέτοιο - Ευτυχώς διαψεύθηκε)

Sigoura epese apo ths skales? nomizo htan h skhnh pou thn rixnh h demonismenh kopela kai epeidh epese me dinami alithina xtipise poly. Genikos ekeinos o skinotheths htan polly trelos.

Sthn teleytea skhnh me ton papa pou etreme, etreme sta alithia giati prin giristi h skhnh tou edose mia sfaliara dinath epitides.

Kai se mia skhnh pou xtypaei ena tilefono kai tromazh o ithopoios o skinothetis ton tromakse pirobolontas dipla apo to kefalh tou me mia karabina :)

• Moderators
Δημοσ.
Sigoura epese apo ths skales? nomizo htan h skhnh pou thn rixnh h demonismenh kopela kai epeidh epese me dinami alithina xtipise poly. Genikos ekeinos o skinotheths htan polly trelos.

OK' date=' ξεκαθαρίστηκε ήδη. Εϊναι στη σκηνή που την πετάει η δαιμονισμένη κόρη της (και όχι με τις σκάλες). Την τραβάνε δυνατά με ένα σκοινι και χτυπάει και παθαίνει μόνιμη ζημιά στον κόκυγα. Φημολογείται ότι οι φωνές της απο τοιν πραγματικό πόνο ηχογραφήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν στη σχετική σκηνή.

Check this out! Το είδα σήμερα στο E! Entertainment ....

Είναι αυτό που ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα απο την Twilight Zone movie.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Είναι αυτό που ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα απο την Twilight Zone movie.

Ωχ! Έχεις απόλυτο δίκιο. Πώς μου ξέφυγε... Απλά είχα διαβάσει όλα τα ποστς και μετά όταν είδα την σκηνή στο E! δε μου έκανε κλικ ότι πρόκειται για το ίδιο πράγμα και πόσταρα (χωρίς να τα ξαναδιαβάσω). Δεν το είχα συγκρατήσει κιόλας μάλλον.

Δείτε και τα trivia του Texas Chainsaw massacre (το παλιο και original φυσικά) και αν βρείτε χρόνο, δείτε και την ταινία. Ή μάλλον καλύτερα (πολύ καλύτερα), πρώτα δείτε την ταινία και μετά διαβάστε trivia. Νομιζω ότι είναι η τρομακτικότερη που έχω δει! Οι συνθήκες που γυρίστηκε έχει κάνει πολλές σκηνές να φαίνονται τρομερά αυθεντικές! Μπρρρρ....

http://www.imdb.com/title/tt0072271/trivia

Δημοσ.

Mias kai piasate ton Exorkisti

O Friedkin mallon den tin paleue.Evaze to koritsaki na masaei pagakia prin to gyrisma exw ston aera gia na ginetai pio braxni i fwni tis.Etsi mallon dikaiologitai pou to gyrise stis tsontes meta to kakomoiro

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...