Προς το περιεχόμενο

Αληθινές σκηνές θανάτου...

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε ταινίες που έχουν στιγματιστεί με τον θάνατο κάποιου ηθοποιού από ατύχημα (σχετικό με την σκηνή), κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σκηνής...; blink.gif

Για παράδειγμα, είχα ακούσει πως σε μια ταινία για τη ζωή του Χριστού ο ηθοποιός που έκανε τον Ιούδα, στη σκηνή που θα αυτοκτονούσε, κρεμάστηκε πραγματικά από κάποιο λάθος... rolleyes.gif

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ston eksorkisth nomizo eixe pethanei kapio melos tou texnikou team, kai to pio gnosto peristatiko einai me ton gio tou bruce lee pou pethane nomizo sto "crow" apo ena pistoli pou eprepe na htan pseutiko h kath tetoio.

Δημοσ.
[...]

kai to pio gnosto peristatiko einai me ton gio tou bruce lee pou pethane nomizo sto "crow" apo ena pistoli pou eprepe na htan pseutiko h kath tetoio.

Α' date=' ναι! Μπράβο! Κι αυτή!

Κάτι τέτοιο θα ήθελα και όχι γενικά θανάτους εν ώρα γυρισμάτων. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

Δημοσ.

Και για το The Ring δε λέγανε για κάτι περίεργες βροχές, περίεργες ασθένειες κλπ; Δεν ξέρω αν πέθανε κανείς τελικά βέβαια, αλλά και πάλι it's weird.

• Moderators
Δημοσ.

Το πιο χτυπητό και γνωστό σε μένα είναι αυτό με τον Brandon Lee (the Crow). Ήταν πολύ απίθανο να συμβεί ό,τι συνεβη , όπως συνέβη.

Μετά είναι απο το "Twilight Zone: The Movie", όπου σκοτώθηκε ένας ηθοποιός και δύο παιδιά-ηθοποιοί. Ξεφεύγει ένα ελικότερο και ο έλικας αποκεφαλίζει ηθοποιό και παιδί ενώ το ελικόπτερο προσγείωνεται πάνω στο άλλο παιδί...

Στον εξορκιστή η Helen Burstyn πέφτει απο τις σκάλες και παθαίνει κάτι σοβαρό με τη μέση της (δε σκοτώνεται, αν και για πολύ καιρό είχε διαδοθεί η φήμη ότι δε προκειταί να περπατήσει ποτέ ή κάτι τέτοιο - Ευτυχώς διαψεύθηκε)

Δημοσ.

Sto The omen to klasiko stin specail edition pou vgike prin apo kana dio xronia se dvd egeinan pola para3ena atiximata apoti evlepa sta xtras. Me korifosi oti epese ena aeroplano pou 8a nikiazan gia orismenes lipsis apo psila pano sto autokinito pou epaivainan i ginaika kai ta dio paidia tou cameraman

...spooky?

Δημοσ.

Δεν ήταν η σκηνή από τις σκάλες στον Εξορκιστή, ήταν όταν την έσπρωξε η μικρή από το κρεββάτι της και έπεσε με την πλάτη στον τοίχο.

Η κραυγή πόνου που έβγαλε ήταν αληθινή... χτύπησε σοβαρά από ότι θυμάμαι.

Επίσης τραυματισμός που τον είδαμε και στην μεγάλη οθόνη ήταν η φάση που o Aragorn στην Συντροφιά του Δαχτυλιδιού κλωτσάει ένα κράνος όταν νομίζει ότι τα Χόμπιτ είχαν πεθάνει. Εκεί έσπασε το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του και τελικά ήταν η μόνη σκηνή που κράτησε ο Jackson...

Επίσης υπάρχει και η κατάρα του Superman. Σε κάποιο ντοκυμαντέρ είχα δει ότι όλοι οι ηθοποιοί που έπαιξαν κατά καιρούς τον Superman, πέθαναν ή έπαθαν κάτι πολύ σοβαρό (όχι μόνο ο Ρηβ).

Δημοσ.

Καλά και ο Bruce Lee δεν είχε πεθάνει σε ταινία? Όχι μόνο ο γιός του. Νομίζω ότι είχε πάρει κάτι χάπια για πονοκέφαλο στο διάλειμμα γυρίσματος και πέθανε ή κάτι παρόμοιο...

Δημοσ.

Δεν ηταν σε γυρισμα ο θανατος του Bruce Lee απλα δεν ειχε τελειωσει την τελευταια του ταινια!

Η οποια μαλιστα βγηκε με καποιες σκηνες που ειχαν γυρισει γυρω στα 25 λεπτα υλικο με τον Lee

και παιζει σωσιας του στην υπολοιπη , αλλαξαν και το σεναριο για να δικαιολογισουν πλαστικη εγχειρηση !

• Super Moderators
Δημοσ.
Νομίζω μια "κατάρα" υπάρχει και για τους περισσότερους απο αυτούς που υποδυήθηκαν τον Χριστό..

Δεν νομίζω ότι ισχύει. Για παράδειγμα, κυκλοφορούσε μια φήμη για τον Robert Powell, τον ηθοποιό που υποδύθηκε το Χριστό στο "Ιησούς της Ναζαρέθ", του Franco Zeffirelli, ότι τρελλάθηκε κλπ.

Καμία σχέση, ο άνθρωπος δουλεύει κανονικά.

Δημοσ.
Δεν νομίζω ότι ισχύει. Για παράδειγμα' date=' κυκλοφορούσε μια φήμη για τον Robert Powell, τον ηθοποιό που υποδύθηκε το Χριστό στο "Ιησούς της Ναζαρέθ", του Franco Zeffirelli, ότι τρελλάθηκε κλπ.

Καμία σχέση, ο άνθρωπος δουλεύει κανονικά.

Δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο, όμως πριν μερικά χρόνια είχε δείξει η κρατική ένα documantaire (or όπως γράφεται... :P) γι αυτήν την «κατάρα» των ηθοποιών που έχουν υποδυθεί τον Χριστό. blink.gif

Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω γι αυτό το documantaire (είπαμε... :P), ας μην το κρατάει άλλο για τον εαυτό του... tongue.gif

Δημοσ.

λιγο ασχετο, αλλα και ενας παπας ειχε πεθανει την στιγμη που εβλεπε " Τα παθη του Χριστου " στον κινηματογραφο.

Επισης ο ηθοποιος που επαιζε στην σειρα Superman, εμεινε παραλυτος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...