harbi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 έχω έναν acer 5652 και δούλευα σήμερα από το πρωί...ξαφνικά έπιασε μια τρελή μπόρα με αστραπές και βροντές...εκεί λοιπόν που ήμουνα κολλημένος στον υπολογιστή βγήκε μια τεράστια σπίθα από την οθόνη μαζί με ένα πολύ δυνατό τσάφ και...απλά dead...τι μπορεί να συνέβει?...κάηκε το τροφοδοτικό?...κάηκε όλος?...αυτό που βασικά με ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι να διαβεβαιωθώ οτι ο σκληρός είναι εντάξει...το τελευταίο μου backup το έκανα πριν μια εβδομάδα αλλά από τότε έχω ρίξει αρκετή δουλειά λόγω διπλωματικής...αύριο θα το πάω στην acer...η εγγύηση δεν έχει λέιξει αλλά δεν είμαι σίγουρος αν με καλύπτει σε περίπτωση ολικής καταστροφής...υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πεί με κάποια σιγουριά αν ο σκληρος μου θα ζήσει?...θα καλύψει η εγγύηση?...thanx
sa1901 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Βγάλε τον σκληρό και πήγαινε τον σε ένα φίλο σου, να πάρεις τα αρχεία σου από εκεί. Θα χρειαστείς ή ένα εξωτερικό κουτί ή έναν ανταπτορα σε IDE.
Draculina Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Αουτς φίλε μου....Και γω σε μια παρόμοια κατάσταση είμαι, δουλειά λαπτοπ και πανάθλιος καιρός....Είχες τη μπαταρία επάνω??¨ηταν απευθείας συνδεδεμένος στο ρεύμα ή σε πολύπριζο ασφαλείας, σταθεροποιητή κτλ???Η χειρότερη περίπτωση είναι να να ήσουν χωρίς μπαταρία απευθείας στο ρεύμα..Δεν νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις τπτ χωρίς να το εγχειρίσεις...Το πρώτο που καίγεται είναι το τροφοδοτικό...Από κει και πέρα μπορεί να στα κάψει όλα μπορεί και τπτ..Το δικό μου είχε πέσει και η εγγύηση με κάλυψε (οθόνη και dvd).
harbi Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ...το δούλευα με την μπρίζα και την μπαταρία επάνω...η πλάκα είναι οτι το ρεύμα δεν έπεσε...στο ίδιο πολύμπριζο δούλευαν και δύο spot με λαμπτήρες τα οποία έμειναν αναμένα και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα ενώ και οι υπόλοιποι υπολογιστές laptop που υπήρχαν στο χώρο (δουλευουμε αρκετά άτομα μαζί σε χώρο του πανεπιστημίου) δεν κατάλαβαν τίποτα...μεγάλη γκαντεμιά...
Draculina Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 πω πω ρε συ...γκαντεμιά όντως!!!Η μπαταρία σε προστατεύει από πτώση τάσεως αλλά όχι από αιχμή!!Αφού είσαι εντός εγγύησης πήγαινε το αύριο και καλό κουράγιο...Το δικό μου όσο είναι εντός εγγύησης δεν το ανοίγω, είναι περίεργοι αυτοί...Δεν ξέρω και όλας,αν επείγεσαι να πάρεις τη δουλειά σου στην acer θα στο κρατήσουν 2 βδομάδες στανταρ...
k_w_t Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Να ευχεσαι να μην ειναι μητρικη για τοτε το laptop σου μπορει να κανει και καμια βολτα μεχρι την Ιταλια! Υπολογισε απο 2 εως 8 εβδομαδες!! Αμα βαλεις και οτι οι πιο πολλες αντιπροσωπιες στην Ελλαδα τον Αυγουστο υπολειτουργουν τοτε ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!
harbi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 ευτυχώς σήμερα πήγα στο συνεργείο της acer στον Ταύρο και πήρα τον σκληρό ο οποίος έμεινε άθικτος (άρε toshibara...!!!) έκανα backup και είμαι σε αναμονή για την τελική διάγνωση...ελπίζω να μην χρειαστεί να πάει Ιταλία πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.