Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μνήμες

karasarinis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα συστημα pentium 4 me 40 sklhro kai motherboard msi ms 6534.η μνημη μου ειναι 256 sdram pc 133.πηρα 2 καρτες μνημης sdram pc 133 512 mb η μια.τισ βαζω στο συστημα και δεν εκκινει.βαζω τις παλιες και ολα οκ.τι να κανω?οι μνημες δουλευαν κανονικα απο το παιδι που της πηρα.τι να κανω?

Δημοσ.

τις εβαλα μονεσ τουσ αλλαξα ports αλλα τπτ απολυτωσ.δεν αναβει ουτε η οθονη.μολις βαζω τισ παλιεσ ολα καλα.η motherboard υποστηριζει 2gb μνημη.

Δημοσ.

ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΜΝΗΜΕΣ 512 ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΚΙΝΕΙ.ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ 128+ ΤΗΝ 512 ΚΑΙ ΞΕΛΙΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Δημοσ.

ΒΑΖΩ ΕΠΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 128 ΚΑΙ ΜΙΑ 512 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝΥΜΑ

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΧΕΙΟ ΛΕΙΠΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ.

SYSTEM32/DRIVERS/FASTFAT.SYS

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ CD ROM ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΕΠΙΛΕΞΤΕ "r" ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ.

ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΑ XP PROFESSIONAL ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...