Προς το περιεχόμενο

Windows vista key???

PeTr2oS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Kalispera paidia , katebazw ta vista tin beta 2.Pou mporw na brw to key gia egatstasi?? Zitaei key??:confused:

plaka kanis tora....... tha fas gero ban....

diabase tis odigies tou forum prota....

Δημοσ.

μάλλον εννοεί τη beta που δίνει η MS σε όλους απο το site της και άρα μάλλον δε ζητάει κάτι παράνομο....

Δημοσ.

φιλε μου αν το μηνυμα σου αφορα το κατεβασμα των Windows Vista απο την σελιδα της MICROSOFT λεει καθαρα το πως θα παρεις κλειδι για την εγκατασταση διαβασε το καλυτερα π.χ στο office δινεις ενα mail και σου στελνουν το κλειδι κατι τετοιο θα ισχυει.

αν αφορα το κατεβασμα απο "παρανομη" πηγη τοτε σε πληροφορω οτι απαγορευεται απο τους κανονισμους.

Δημοσ.

Telika tha mou dwsi kaneis apantisi??? Stin arxiki istoselisa (tou insomnia , min pareksigithei kanenas pali) sta nea gia tin microsoft, ekei pou leei gia tin ekdosi beta 2 leei kai gia to pws tha breite to key gia ta vista , alla den leitourgei to link...

Δημοσ.
ti paranoma re sis afou einai beta kai didonte tsampa ti simasia exei ti lete gia ban kai tetoia. de zitise to key ton xp

αν εβλεπες προσεκτικα το μηνυμα θα καταλαβαινες τι λεω τα περι (ban) κτλ τα λεω αν αφορα μηνυμα με μη επιτρεπτο περιεχομενο αν ομως το εχει κατεβασει νομιμα κανενα προβλημα δεν εχει ξερεις παρα πολυ καλα τωρα τελευταια τι μηνυματα γινονται ποστ (warez,torrent,serials) απλα ενημερωτικα το λεω.

διοτι ειμαι "beta tester" της MS. και για τα vista σου δινει το κλειδι μεσω ηλεκτρονικου ταχυδρομειου και μονο αν ο φιλος το εσβησε δεν γνωριζω τι μπορει να κανει εκτος να επικοινωνησει με την Microsoft.

Δημοσ.

Min Tsakoneste Re Seis Afoy Den Exoyn Bgei Akome Ta Full

(s)vista Tipota Den Einai Paranomo Akoma Kai Enas Hacker

Tha Mporoyse Na Ta Spasei Kai Na Ta Kommatiasei Akoma Kai Me Tin

Egkrisi Ths Ms

Gia Auto Oloi Koylarete

Δημοσ.

Το κλειδι για το Office 2007 μου ηρθε με e-mail των VISTA ομως ακολουθησα μια φορμα στο site της MS και μου το εδωσε σε εικονα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...