Diablos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Nai reustotita twn igrwn enoousa sorry! den tha ksanasimvei. Alla sovara tora. Vlepeis mia 7700cu apo zalman kai mia opoiasdipote eterias se stil tower pou ta fins einai 5cm panw apo tin vasi. Kai o asxetos katalavenei oti oso kali kai na einai i pipe texnologia den ftanei to direct. Einai san na psaxneis sintomotero dromo tis euthias. Α ωραία. Sorry, δεν κατάλαβα οτι συμφωνούσαμε. Επιτέλους λίγες ενισχύσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Scythe Ninja all the way Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Mamaei i teleutaia idika gia tin douleia tis. Pisteuw oti stin ninja o logos pou iperipsonete einai gia na ekmetaleuetai to airflow apo PSU kai rare fan. Opos exoun diksei kai oi metriseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Φαντάσου ότι εγώ την έχω παθητική στο σύστημα της υπογραφής μου!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Όντως η Ninja είναι κορυφή. Εγώ έχω μια παρόμοια, σχεδόν το ίδιο καλή, την Noctua. Δεν έβρισκα Ninja τον καιρό που την πήρα, αλλά και αυτή είναι πάρα πολύ καλή. Τα προϊόντα της Thermaltake χαρακτηρίζονται κυρίως από το ΄εντυπωσιακό΄ σχεδιασμό (ενίοτε πανηγυρτζίδικο θα έλεγα) παρά από την ποιότητα και την απόδοσή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 oxi panta re si.i Typhoon as poume einai korifi san lisi aera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 oxi panta re si.i Typhoon as poume einai korifi san lisi aera. Προτιμώ, ακόμα και σε συγκριτικά να βγαίνει κάτι καλό, να μην πάρω. Μια φορά είπα ΄δε μαμιέται, τι θα πάθει΄ κι ας είχα ακούσει από καταστηματάρχη (που πουλούσε Thermaltake) και πήρα ένα πανελάκι για fans. Βρήκα λοιπόν μια μέρα τον υπολογιστή να μη λειτουργεί, γιατί το πανελάκι κάηκε και η μητρική είχε κόψει την τροφοδοσία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Φαντάσου ότι εγώ την έχω παθητική στο σύστημα της υπογραφής μου!! Siga to sistima! (ironeuomai filika giati o Opteron pote den tha ftasei ton prehot se "thermiki apodosi") I ninja krataei kai tous prehot se full usage se kales thermokrasies arki na exeis anemistiria sto kouti sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Φυσικά για να την καταλάβεις πως την άφησα να λειτουργεί παθητική, πρέπει να ξέρεις το πως είναι το κουτί μου από μέσα και επίσης να σημειώσω ότι έχω 4 SilenX για το airflow και το κεφάλι-μου-ήσυχο Πιστεύω πως με ένα τυπικό κουτί και καλό airflow δεν θα είχε τα αποτελέσματα του Antec P180.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Egw tha ithela na mathw an, vazontas enan anemistira me switch gia na ton anoigoume stis zestes i se tpta varvato, kovei to airflow stin ninja, oso einai klistos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Σαφώς και ναι. Θα ήταν καλύτερα να τον συνδέσεις σ' ένα fan controller και να το κρατάς σε χαμηλές στροφές (εκεί που θέλεις τα επίπεδα θορύβου) όταν δεν κάνεις βαρυές δουλειές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntouzieras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 i ninja an dn tis valeis anemistira epanw dn leei mia, egw exw thermaltake big typhoon kai eimai apolita ikanopoiimenos. xwris na thelw na kanw diafimisi perna mia volta apo ta extreme twn multirama,exei polles epiloges se psixtres cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 i ninja an dn tis valeis anemistira epanw dn leei mia, egw exw thermaltake big typhoon kai eimai apolita ikanopoiimenos. xwris na thelw na kanw diafimisi perna mia volta apo ta extreme twn multirama,exei polles epiloges se psixtres cpu Έλα από 'δω και μετά το ξαναλές αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Είστε λάθος όλοι! Η δικιά μου ψύκτρα είναι η καλύτερη! Μην ξαναποστάρετε σε αυτό το τόπικ αν δεν έρθετε να τη δείτε. Υ.Γ.: Περιμένω post που να προτείνει κάποιος και στους τρείς μας να περάσουμε από αυτόν επειδή έχει ακόμα καλύτερη ψύκτρα. :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Koitakse na deis... egw den kserw alla i intel iksere ti psiktra evaze stous prehot 478 socket. Evale tin idia psiktra me autes tou northwood. Opote min akousw ksana gia liseis 3on kataskeuastwn, ti kseroun parapanw apo tin intel??!?!?! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.