anto90202 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Γεια χαρά παίδες. Θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με την αγορά ψύκτρας για PD 940. Βασικά έχω δει πάνω κάτω τι κυκλοφορεί αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από επιδόσεις. Να πω ότι δεν έχω οικονομικό περιορισμό και όσο για το θόρυβο να είναι σε νορμάλ επίπεδα. Υ.Γ.: Τι λέτε για την Thermaltake Sonic Tower?http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.650470&PHPSESSID=nis3ctvt958ja0sarrln4sk434 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Καλωσήρθες φιλε!!!! Κοιτα αυτη καλη ειναι αλλα λιγο ογκωδες.. για κοιτα και zalman 9500.. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806164 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Πολύ εντυπωσιασμός για το τίποτα η συγκεκριμένη ψύχτρα (Thermaltake Sonic Tower). Από το σημείο που μπαίνει ο ανεμιστήρας μέχρι τη βάση της ψύχτρας έχει χαθεί η μισή ψύξη. Πρέπει να λάβεις υπόψη σου τα εξής: - Ψύκτρα φτιαγμένη εξολοκλήρου από χαλκό. - Συμπαγής κατασκευή, και όχι μισό μέτρο ο ανεμιστήρας από τη βάση. - Όσο πιο βαριά η χάλκινη ψύχτρα τόσο καλύτερα. Εγώ θα σου πρότεινα Coolermaster Hyper48 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=57856 Και βάζεις άλλον ανεμιστήρα πάνω άμα δε σ' αρέσει αυτός. Έχω τη συγκεκριμένη με 92mm ανεμιστήρα της Thermaltake στις 3500 στροφές, και ο Pentium 4 670 @ 4100MHz δεν ανεβαίνει πάνω από 45C σε full load τώρα το καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 +1 psifos stin Zalman 9500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anto90202 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σας. Βασικά εγώ είμαι fan της υδρόψυξης και στο δικό μου pc υδρόψυξη έχω αλλά η ψύκτρα προορίζεται για το pc του brother που θέλει κάτι πιο οικονομικό. Σχετικά με τη Zalman σε τι θερμοκρασίες παίζετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Krima na min itan liiigo pio megali .. na kaname mia tripa sto plaino na ebgaine kai apekso na aerizete tora me ta meltemakia.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 sostos o anemos kai ego tha sou elega tin zalman 9500 led . pragmatika athoruvi kai kai poli apodotiki. idiaitera an sindeiastei me kali pasta (px arctic sylver 5). na eisai omos sigouros oti tairiazei sti mitriki soou prin epilekseis otidipote. mporeis na psakseis sto net, exei polla review kai sugkritika gia tis psiktres. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anto90202 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Τελικά αγόρασα τη Zalman 9500 και την έστησα και πάω να κάνω τις μετρήσεις μου και τι να δω: cpu idle 47 C και full load 58 C. Λέω, δε γίνεται δε θα έβαλα καλά την ψύκτρα και πάλι από την αρχή. Βγάλε mobo βάλε ψύκτρα( έβαλα και arctic silver 5) για να είμαστε σίγουροι, στήνω πάλι το pc και τα ίδια. Το configuration είναι PD 940(3.2 GHz), m/b Asus p5ld2, 1gb ddr2/533 κτλ. Καμιά ιδέα? Αν έχει κάποιος την ίδια cpu ας πει καμιά θερμοκρασία να δούμε τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Όταν σου έλεγα: - Ψύκτρα φτιαγμένη εξολοκλήρου από χαλκό.- Συμπαγής κατασκευή, και όχι μισό μέτρο ο ανεμιστήρας από τη βάση. - Όσο πιο βαριά η χάλκινη ψύχτρα τόσο καλύτερα. δεν τα 'λεγα για πλάκα. Για τον επεξεργαστή που έχεις χρειάζονται σοβαρές ψύκτρες, όχι εφετζίδικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 e oxi kai efetzidiki i 9500.mia xara high-end aeropsiktra einai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δε λέω. Καλή η Heatpipe technology, αλλά τι να το κάνεις όταν τα χάλκινα σωληνάκια απέχουν τόσο πολύ από την υπόλοιπη ψύκτρα. Και έχεις και τον ανεμιστήρα να ρίχνει αέρα οριζόντια και όχι κάθετα προς τη βάση όπως πρέπει. Πάντως και γαμώ τα design, δε το συζητάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Εγώ με την μαμά ψύκτρα και μαμα παστα, με pentium d 930 3ghz έχω 51 idle, και με τους δύο πυρήνες σε full load 62, νομίζω πως οι θερμοκρασίες σου καλές είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Apo apopsi apodosis imho i 7700 paramenoi korifi. Den xriazete na exeis master stin Reustotita ton aeriwn gia na katalaveis oti i heatpipe tec diorthoni to provlima tou kataskeuasti pou den topotheti to fun kateuthian konta stin vasi. Episeis oti aeropsiksi kai na valoume ta panta eksartounte apo ton aerismo sto pc mas. Mazemena kalodia kai funs na vgazoun kai na vazoun aera. @Anto. Dokimase na douleupseis ligo to pc sou kai meta anoikse to kapaki tou pciou na deis an "vrazoun" mesa. Pou simenei poli apla oti to kouti sou den aerizete eparkos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diablos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Den xriazete na exeis master stin Reustotita ton aeriwn gia na katalaveis oti i heatpipe tec diorthoni to provlima tou kataskeuasti pou den topotheti to fun kateuthian konta stin vasi. Ποιά ρευστότητα των αερίων; Η Heatpipe Technology βασίζεται σε ιδιότητες υγρών. Τα σωληνάκια έχουν μέσα ψυκτικό υγρό που όταν θερμαίνεται (αυτό που βρίσκεται κοντά στη βάση) εξαερώνεται προς το πάνω μέρος του heatpipe όπου ψύχεται από τον ανεμιστήρα για να ξαναυγροποιηθεί και να κυλήσει κρύο προς τη βάση ξανά κ.ο.κ. Δε λέω σε καμία περίπτωση ότι η heatpipe tech. είναι για τον πού*#@, αντιθέτως μάλιστα. Απλά πιστεύω ότι οι υλοποιήσεις της σε κάποια τελευταία heatsinks στοχεύουν περισσότερο στον ενθουσιώση modder θυσιάζοντας λίγη από την απόδοση, για καλύτερο design. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ItsToasted Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ποιά ρευστότητα των αερίων; Η Heatpipe Technology βασίζεται σε ιδιότητες υγρών. Τα σωληνάκια έχουν μέσα ψυκτικό υγρό που όταν θερμαίνεται (αυτό που βρίσκεται κοντά στη βάση) εξαερώνεται προς το πάνω μέρος του heatpipe όπου ψύχεται από τον ανεμιστήρα για να ξαναυγροποιηθεί και να κυλήσει κρύο προς τη βάση ξανά κ.ο.κ. Δε λέω σε καμία περίπτωση ότι η heatpipe tech. είναι για τον πού*#@, αντιθέτως μάλιστα. Απλά πιστεύω ότι οι υλοποιήσεις της σε κάποια τελευταία heatsinks στοχεύουν περισσότερο στον ενθουσιώση modder θυσιάζοντας λίγη από την απόδοση, για καλύτερο design. Nai reustotita twn igrwn enoousa sorry! den tha ksanasimvei. Alla sovara tora. Vlepeis mia 7700cu apo zalman kai mia opoiasdipote eterias se stil tower pou ta fins einai 5cm panw apo tin vasi. Kai o asxetos katalavenei oti oso kali kai na einai i pipe texnologia den ftanei to direct. Einai san na psaxneis sintomotero dromo tis euthias. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.