Προς το περιεχόμενο

Εσεις Ξέρετε ?

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι Λίγοι Απο έμας Δεν ξέρουν να βάζουν καν έναν επεξεργαστη πανω στη mobo θα τους πω πως γίνεται. Είναι Τρία Βήματα η όλη διαδικασία. 1)Βάζουμε Το σκανταλιάρικο Chip στο Socket αφου σηκώσουμε το μπαστουνάκι (Socket Lever)

που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Socket.Κατεβάζουμε το μπαστουνάκι (Socket Lever). 2)Βάζουμε Την Θερμοαγώγιμη πάστα πάνω στον επεξεργαστή και την αλοίφουμε.3) Κουμπόνουμε την Ψύκτρα στις Βάσεις Της M/B (Ανάλογα και με τις οδηγίες Του Κατασκευαστή):-D

Αντε Και Καλά Παιχνίδια !!!

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπραβο,ολεεεε να γίνει sticky.Να προσθέσω και εγώ τις δικές μου απίστευτες γνώσεις.Για να ανοίξει ο υπολογιστής βάζουμε το φις στην μπρίζα και πατάμε το κουμπί on να ανοίξει.Αλλιώς δεν ανοίγει και θα ψαχνόμαστε γιατί;Kαι δεν μου λές overclockerd άμα είναι φορητός τι κάνουμε;Και άμα είναι 775 πάλι τι κάνουμε;Και άμα είναι 479Υ πάλι τι κάνουμε;

Δημοσ.
Μπραβο,ολεεεε να γίνει sticky.Να προσθέσω και εγώ τις δικές μου απίστευτες γνώσεις.Για να ανοίξει ο υπολογιστής βάζουμε το φις στην μπρίζα και πατάμε το κουμπί on να ανοίξει.Αλλιώς δεν ανοίγει και θα ψαχνόμαστε γιατί;Kαι δεν μου λές overclockerd άμα είναι φορητός τι κάνουμε;Και άμα είναι 775 πάλι τι κάνουμε;Και άμα είναι 479Υ πάλι τι κάνουμε;
Αμα είναι Φορητός ρε Φίλε,Φωνάζουμε εναν εξιδικευμένο τεχνικό !!! και οσό για το S.478 Και To S.775 συμβουλευόμαστε σαν καλοί Μηχανικοί τις οδηγίες ! Χάρηκες ?:twisted:
Δημοσ.

Δεν το λεω για να σε μειωσω overclockerd αλλα οι πιο πολλοι εδω μεσα εχουν ανοιξει tower απο υπολογιστη πριν γεννηθεις εσυ! ( 13-8-1992 )

Δημοσ.
Δεν το λεω για να σε μειωσω overclockerd αλλα οι πιο πολλοι εδω μεσα εχουν ανοιξει tower απο υπολογιστη πριν γεννηθεις εσυ! ( 13-8-1992 )
Καταλαβαίνω τι εννοείς ομως,οι περισσότεροι χρήστες είναι άπειροι.Οχι οτι έχω τεραααστια πύρα σίγουρα ομως ξερω αρκέτα ωστε να Φτίαξω ένα σύστημα απο την αρχή και να το κάνω να είναι μες την τεχνολογία. Για'αυτο λοιπόν δημοσίευσα αυτον τον οδηγό !!! Παντως να ξέρεις οτι και να θες δεν μπορείς να με μειώσεις : πληροφορική Α'τρίμηνο 20 ! Β'τρίμηνο 20 ! Γ'τρίμηνο 20 !:???:
Δημοσ.

11 χρονια προυπηρεσια στον κλαδο

Τα πτυχια των ΤΕΣ ΤΕΛ ειναι μπακαλοχαρτα!

ΙΕΚ και με χαρτια απο MS CISCO ZYXEL κτλ οποτε μην το αναλυσουμε!

Το θεμα δεν ειναι ποιος ξερει και τι ξερει παντα θα υπαρχει καποιος που θα ξερει περισσοτερα!!

Ιδιαιτερα στο insomnia υπαρχουν ατομα με απιστευτες γνωσεις και ασχολουνται με PC απο την δεκατια του 80!

Απλα εκρινα το οδηγο που εδωσες!

Δημοσ.
Κπληροφορική Α'τρίμηνο 20 ! Β'τρίμηνο 20 ! Γ'τρίμηνο 20 !:???:

se ti taxi dimotiko?? i mipos nipiagogio? :mrgreen:

entaksi ..plaka kanoume oti exei kaneis dinei kai apo gnoseis

pantos..kai eis anotera!

Δημοσ.

Δεν λεω σοφοτατο!

Αλλα και ο οδηγος δεν ηταν οτι καλυτερο! Και μαλιστα απο εναν νεο χρηστη που εχει προλαβει να ανοιξει 10 θεματα και εχει ποσταρει μονο 23 φορες!

Δημοσ.

Nice work ty for help.Dexthte thn opoia pithanh boitheia pou dinei enas aplos user aytou tou forum.Kai den shmainei oti an kapoios exei kanei 5... 10... 15... posts shmainei oti o allos pou exeis kanei 1000.. 1500.. 2000.. einai better.Ty.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...