Προς το περιεχόμενο

Toshiba or Acer???

Dreamchaser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!!

Τον τελευταιο καιρο ειμαι στο ψαξιμο για καινουργιο laptop.

Εχω καταληξει σε αυτα τα 2 :

http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_222&products_id=2779&osCsid=612d32818445181918cd86344d22a8b5

και

http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_219&products_id=2534&osCsid=612d32818445181918cd86344d22a8b5

Ξερω θα μου πειτε οτι το 2ο εχει περισσοτερη μνημη και μεγαλυτερο σκληρο ΑΛΛΑ:

1) Ειναι Acer, και οσο να ναι εμπιστευομαι περιοσοτερο την toshiba σαν εταιρια

2) Η χ1600 που εχει το acer αποδιδει πολυ χαμηλοτερα απο αλλα μοντελα με χ1600. Επισης καπου διαβαζα οτι ισως προκειται για κομμενη εκδοση (λιγοτερα pipes+128ΜΒ Vram κτλ).

Απο την αλλη αν παρω το toshiba θα πρεπει να δωσω +100? για 1gb μνημη και ισως αλλα τοσα για εξωτερικο σκληρο.

To λαπτοπ θα χρησιμοποιη8ει για εφαρμογες γραφειου, autocad, protel, matlab, internet, video encoding και για κανενα παιχνιδακι.

Προσωπικα τεινω περισσοτερο προς το toshiba, απλα θα ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες απο εσας πριν καταληξω σε καποιο απο τα δυο.

Επισης, αν εχετε υποψην καποιο αλλο μοντελο με αναλογες προδιαγραφες σε αυτη την κατηγορια τιμης (1300-1400) θα ηταν ευπροσδεκτο να το αναφερετε!! ;)

Δημοσ.

tha eperna toshiba logw twn poli kalwn sxoliwn pou akouw apo pandou kai me thn prwth eukairia mnimi.pandws to acer einai poli isxiro kai axizei ta lefta tou.afou kai esu theleis toshibal ogw twn kalwn sxoliwn tsiba to.meta mia 512ram me 45eurw kai eisai kirios:)

Δημοσ.

Εχω Acer εδω και 1+ χρονο. Μεχρι τωρα δεν μου εχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.

Παρά ολα αυτά το αγχος του "αν συμβει κατι στο laptop τι κανεις τοτε" δεν αξίζει !

Δημοσ.

Καλό το Acer αλλά δεν αλλάζει κάτι...ότι και νάναι είναι acer. Κι εγώ ψηφιζω toshiba δαγκωτό, και για να πεισθείς δες το thread που αξιολογεί το service στο after sales... Τα μηδενικά στα acer πέφτουν βροχή σε αντίθεση με τα toshiba που έχουν αξιοπρεπέστατο service.

Και κάτι τελευταίο. Αν αλλάξεις μόνος σου μνήμη και όχι απο την Ideal η εγγύηση πάει....Το ξέρω ότι είναι λάθος και ότι ο νόμος σε καλύπτει για να προλάβω όλους τους δικηγόρους του Insomnia, αλλά καλό θα ήταν να μη χρειστεί να φτάσεις εκεί. Ρώτα στο κατάστημα που θα τον αγοράσεις πόσο θα στοιχίσει να στην τοποθετήσουν την μνήμη απο την Ideal.

Φιλικά πάντα

Laptopmaniac

Δημοσ.

εχω acer αλλα προτείνω toshiba.

και κάτι αλλο οσον αφορά το συγκεκριμένο κατάστημα ( openmind ) είχε ανέβει ενα thread οχι τόσο κολακευτικό !!

Τώρα οσον αφορά την τιμή προσφοράς δεν είναι καθόλου προσφορά γιατι σάυτη την τιμή πουλάει όλος π κόσμος !

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=332451&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! ;)

Απ' οτι βλεπω ολοι μου προτεινετε toshiba, οποτε μαλλον αυριο θα το παραγγειλω!

Laptomaniac για την αναβαθμιση μνημης που λες, θα ρωτησω αν γινετε κ ποιο το κοστος της, αλλα αν ειναι να πληρωσω κ κερατιατικα και για την εγκατασταση της κτλ κτλ, με βλεπω να τη παιρνω και να τη βαζω μονος μου. Εξαλλου αν χρειαστει να παει για service βγαζω την νεα μνημη και αφηνω την παλια. Εκτος βεβαια αν υπαρχει τροπος να καταλαβουν οτι το εχω πειραξει... (καποιο αυτοκολλητο ισως???) Ευχαριστω παντως που το ανεφερες! ;)

Φιλε realestate η αγορα θα γινει απο αλλο καταστημα κ με λιγο χαμηλοτερη τιμη απο openmind ;) . Tα λινκς ειναι απλα για να δειτε τα χαρακτηριστικα των μηχανηματων.

Κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω, σε περιπτωση που γνωριζει καποιος, ειναι : αν γινετε με καποιο bios update στο μελλον να βαλω core duo 2 (merom) cpu στο συγκεκριμενο λαπτοπ (toshiba). Για το acer αν δεν κανω λαθος, εχει βγει ηδη bios για υποστηριξη merom . Υποθετω οτι αν αναβαθμισω cpu, κ κατα συνεπεια bios, τοτε μαλλον ξεχναω την εγγυηση(εδω ουτε μνημη δεν μπορουμε να βαλουμε :P ), απλα θα ηθελα να υπαρχει κ αυτο σαν μελλοντικη επιλογη.

Ευχαριστω κ παλι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...