tromeros dennis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 βοηθεια! εχω νεο τροφοτοτικο (enermarx liberty 500W) και το εβαλα μολις στο κουτι μου. αλλα δεν παιρνει προς οταν ειναι και η καρτα γραφικον μαζι στο ρευμα. τα εβγαλα ολα και αφισα μονο τη καρτα και δεν επαιρνε προς, εβγαλα τη καρτα και επαιρνε μονο που εγραφε οτι η καρτα δεν παιρνει ρευμα (Radeon X800Pro AGP) τι να κανω;;; :sad:
giorgos th. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 tin exeis sindesi apo to pci-ex visma pou exei to Liberty? dokimase na tin valeis me to visma trofodosias pou exei i karta.
tromeros dennis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 εβαλα το καλοδια στο pci-ex του Liberty αλλα δεν κανει τιποτε! η καρτα απο τι βλεπω και ξερω εχει μονο ενα βισμα για το ρευμα, αφτο με της τεσεριες τρυπες...
ANEMOS-V Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 vale tin karta se kalodio pou na min exeis sindesei tipota allo
tromeros dennis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 σε ολο τo pc, προς το παρον μονο η καρτα παιρνει ρευμα, (εκτος απο MB)
dterzakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Την κάρτα την είχες δοκιμάσει με κάποιο άλλο τροφοδοτικό; Κάτι σε βραχυκύκλωμα εμένα μου κάνει...
dterzakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δοκίμασες να την ενώσεις με άλλο καλώδιο;;; Μήπως το συγκεκριμένο καλώδιο του τροφοδοτικού είναι μάπα....
tromeros dennis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ναι ναι, η καρτα μεχρη εθχες δουλευε μια χαρα μαι το παλιο μου enermarx. το pc το εσβησα κανονικα, μετα εκλεισα το ρευμα και εβγαλα τα καλοδια. και η καρτα δεν φαινεται να εχει παθη ζημια... και καλωδιο αλλο εχω δοκιμασει....
tromeros dennis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 εβαλα το παλιο μου τροφοδοτικο, και δουλευουν ΟΛΑ μια χαρα :/
tromeros dennis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 -.- οχι plz. καποια λυση πρεπει να υπαρχει...
giorgos th. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 99% afou doulepse me to palio ftaiei to psu.ti tha kaneis?tha to ftiakseis monos sou?
giankyr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Αδερφέ το πρόβλημα το δημιούργησες μόνος σου απ' ότι κατάλαβα. Έχω κι εγώ το Enermax Liberty 500 πρίν την αναβάθμιση που φαίνεται στην υπογραφή μου, δηλαδή το χρησιμοποιήσα και με AGP κάρτα. Οι κόκκινες υποδοχές επάνω στο τροφοδοτικό είναι ΜΟΝΟ για κάρτες PCI-E (6pins) και για την σύνδεση χρησιμοποιείς τα ειδικά καλώδια που έρχονται αμαζί με το τροφοδοτικό που έχουν κόκκινα βύσματα. Όταν θέλεις να τροφοδοτήσεις κάρτα AGP (4pins molex) θα συνδέσεις το καλώδιο στα μαύρα - εκεί που συνδέεις και όλα τα άλλα για τις υπόλοιπες συσκευές.
tromeros dennis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 χμ... σοστος... θα τους γραψω ενα εμαιλ. ελεγα μειπος ειναι γενικο προβλημα...
giorgos th. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 bale ena aplo molex diladi.an doulepsei den ekanes kamia zimia. email giati na grapseis?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.