GtcTurbo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 οι σελιδες που αποθυκευονται στον opera στα windows?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Αν υποθέσεις ότι, δεν έχω ιδέα απο τον Opera, πιστεύεις οτι η ερώτησή σου είναι σαφής ?
GtcTurbo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 στον internet explorer αποθηκευονται στα Favorites...στον οπερα που αποθηκευονται? τωρα πιστευω να ειναι σαφης
damn3 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 c:\Documents and Settings\ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ\Application Data\Opera
GtcTurbo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 το εχω κοιταξει αυτο αλλα δεν βρηκα τιποτα...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Bookmarks [Αν εννοείς αυτό...τώρα που είσαι σαφής και το θέμα δεν έχει καμία σχέση με το Hardware.. ] C:\Documents and Settings\Application Data\Opera\OperaX*\profile\opera6.adr X* Η version που έχεις.
Diablos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μάλλον αυτό ψάχνεις: C:\Program Files\Opera\profile\cache4 *edit: Sorry, τώρα είδα ότι ήθελες boοkmarks
GtcTurbo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Bookmarks [Αν εννοείς αυτό...τώρα που είσαι σαφής και το θέμα δεν έχει καμία σχέση με το Hardware.. ]C:\Documents and Settings\Application Data\Opera\OperaX*\profile\opera6.adr X* Η version που έχεις. τα εχω δει αυτα αλλα εγω περιμενα να δω φακελους και μεσα τα site,η εξω στο Bookmarks...ετσι οπως τα εχω αποθηκευμενα βασικα θελω να κανω format και εχω κολησει σε αυτο...να σωσω τα site
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Αν θέλεις να σώσεις τα sites κάνε "Export Opera BookMarks" και είσαι οκ. Μετά μπορείς να κάνεις "Import Opera Bookmarks". EDiT Φυσικά το export θα γίνει σε άλλον σκληρό ή θα τα σώσεις σε CD. EDIT.II Επειδή θα κάνεις format, προλαβαίνω την επόμενη ερώτησή σου και λέω οτι τα passwords μπορείς να τα βρείς εδώ: http://my.opera.com/community/forums...comment1574969
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Aπλά σώζεις το "opera6.adr" αρχείο, και τέλειωσες με τα bookmarks.
GtcTurbo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 εκανα format και εβαλα το "opera6.adr" και ειναι μια χαρα ευχαριστω παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.