g1annis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 @ gtroza την παράτησα αυτή την προσπάθεια με το πρόγραμμα που αποθήκευε σε .fig κλπ. (chemtool) Δοκίμασα και κάτι άλλο για να λύσω αυτό. Έβαλα από Synapic κάποια πακέτα που έκαναν το GIMP να τα αναγνωρίζει και να αποθηκεύει σε ότι θέλει. Αλλά όπως σου είπα το παράτησα αυτό το πρόγραμμα γιατί είναι φοβερά δυσλειτουργικό. Απίστευτα δυσλειτουργικό. Θα επιστρέψω στην παλιά προσπάθεια του gchempaint που απέτυχα να το φτιάξω από τον κώδικα, για μια τελευταία προσπάθεια με live καθοδήγηση από τον δημιουργό... Ας ελπίσουμε. Έκανα edit και το παραπάνω μήνυμα. Για ρίξτε μια ματιά, να δούμε μήπως γίνεται τίποτα.
biocrasher Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Κατσε, μην απελπιζεσαι! Εφτιαξα πακετο και το εβαλα(το 0.6.5). Το ανεβαζω και ξαναποσταρω με link. (αν εβαλες την libgchemutils βγαλε την γιατι και αυτη ειναι παλια στα rep και πρεπει να βαλεις την 0.4.7 που θα ανεβασω επισης πακεταρισμενη) Απο εκει και περα αν σου λειπουν καποια dependencies, ειναι σιγουρα στα repositories.
biocrasher Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Λοιπον, Βαζεις πρωτα το: http://tavli3d.dotgeek.org/gnome-chemistry-utils-0.4.7-1_i386.deb και μετα το: http://tavli3d.dotgeek.org/gchempaint_0.6.5-2_i386.deb Βεβαια τωρα μενει να δεις αν κανει τη δουλεια που θες(εγω απο χημεια δεν καταλαβαινω και πολλα για να σου πω). Επισης κανε συχνα save γιατι μου εριξε και ενα segfault.
g1annis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 πλάκα μου κάνεις........ Δουλευει ΕΛΑ ΡΕ ΨΗΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΕΙΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΔΕΣ ΠΜ.
xaxa1982 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μπράβο παιδιά που τα καταφέρατε!Για να πω την αλήθεια την παρακολουθούσα την συζήτησή σας για να δω αν θα υπάρξει τελικώς αποτέλεσμα! Υ.Γ.:Άντε να δούμε πότε θα καταφέρω να φτιάξω την Matlab 7, ευτυχώς δεν είναι άμεση η ανάγκη! Συγχαρητήρια και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.