Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με αρχεία .wmv

bansumi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες έχω ξαφνικά πρόβλημα με την αναπαραγωγή αρχείων .wmv, κανένας από τους players που έχω δεν τα παίζει (real player, media player clasic, windows media player), σε μερικά ακούγεται μόνο ο ήχος χωρίς εικόνα.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Δημοσ.

Τα έκανα και τα δύο αλλά τπτ. Μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Media Player Classic could not render some of the pins in the graph, you may not have the needed codecs or filters installed on the system."

Τι κάνουμε?

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα kallair και insomnica_new.

Αν όμως δε γίνει τίποτα,

μπορείς πολύ απλά να φορτώσεις έναν άλλο player.

π.χ. Vlc

Παίζει τα πάντα χωρίς προβλήματα!

Όταν είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με PowerDVD, Windows Media Player και Jet audio, το vlc μου 'λυσε τα χέρια.

Δημοσ.

Έβαλα το k-lite codec pack αλλά και πάλι δεν τα παίζει. Να σημειώσω ότι κατά την εγκατάστασή του μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι λείπει το αρχείο "d3d9.dll".

Τι μπορώ να κάνω μετά από αυτή την εξέλιξη?

Δημοσ.

Το d3d9.dll εχει να κανει με το Direct3D toy DirectX... Μαλλον εχει πειρακτει κατι στο DirectX και σου προκαλει προβλημα στην επιταχυνση του βιντεο...

Δοκιμασε να το κατεβασεις απο εδω, σου δινω το link για την τελευταια εκδοση που βγηκε Ιουνιο 2006...

Δημοσ.

Έβαλα το directx αλλά τίποτα, κατέβασα και το VLC αλλά κι αυτό μόνο ήχο παίζει,

το πρόβλημα παραμένει

Δημοσ.

Ναι το ξαναεγκατέστησα μετά το directx δεν μου έβγαλε το μήνυμα που είχε βγάλει την άλλη φορά αλλά τα wmv εξακολουθούν να έχουν το πρόβλημα.

Τον windows media player έχω τον παλιό, που υπάρχει καινούρια έκδοση να το δοκιμάσω κι αυτό?

Δημοσ.

Οταν λες παλιο ποιον εννοεις? 8,9,10? Ποιον ακριβως? Ο τελευταιος επισημος ειναι ο 10 με την beta του 11 να εχει βγει εδω και λιγο καιρο... Περιεργο παντως αυτο που γινεται, στο κανει μονο σε wmv?

Δημοσ.

Έχω αυτόν που εγκαθίσταται με τα windows xp pro sp1, o 8 είναι? Δεν τον έχω αλλάξει.

Μόνο στα wmv υπάρχει πρόβημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...