Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2002 Δημοσ. 8 Μαΐου 2002 Καλημερα! Προσφατα εγκατεστησα μια διανομη linux συγκεκριμενα της Mandrake στο pc μου.Η εκδοση ειναι η 8.1 ή Vitamin [κωδικη ονομασια].Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω καθολου ηχο! Εχω μια Sblaster Audigy το harddrake δεν μου επιτρεπει να κανω ρυθμισεις! Μπορει να με βοηθησει καποιος;
Maniakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2002 Δημοσ. 9 Μαΐου 2002 oti akrivws sou edwse o Risky trelle, egatestise tous drivers apo to link kai 8a leitourgei mia xara : ) Einai o standard driver gia tis SoundBlaster
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2002 Δημοσ. 9 Μαΐου 2002 οκ πηγα και κατεβασα τους οδηγους για την sblaster η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης : Θα εχω ηχο 5.1 οπως στα windows ή ζηταω παρα πολλα;
Maniakos Δημοσ. 9 Μαΐου 2002 Δημοσ. 9 Μαΐου 2002 mallon nai SKywalkGR , emena toulaxiston i Platinum 5.1 katw apo RH 7.1 kai 7.2 leitourgei kanonika opos sta Windows kai exw tous drivers pou sou eipe o Risky na katevaseis <small>[ 09-05-2002, 13:28: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: Maniakos ]</small>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.