Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει mouse μέσα στο κουτί μου?

Melissa_virus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ την ίδια μητρική είχα.... απ το ίδιο τρίξιμο έπασχε... πριν δυο μήνες, την πέταξα... (μου κάηκε!)

Δημοσ.

Ααααααααααααααααααααααααααααααα! Σου καηκε? Ααααααααααααα! Μην μου λες τέτοια :D

επαθα σοκ τώρα.

βασικά όντοσ να πω την αλήθια σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να πάρω μια μεταχειρισμένη παρόμοια με αυτήν που έχω γιατι φοβάμε ότι θα καεί :(

δεν έχει τραβίξει και λίγα απο τα χέρια μου :(

κάηκε απο καμία διακοπή ρεύματος? η απλά κάηκε?

Δημοσ.

Έχουν περάσει από πάνω της 3 κάρτες γραφικών, 2 τροφοδοτικά, γύρω στις 5,6 μνήμες, πολλά βάλε βγάλε σε PCI. 2 cpu, 3 ψύκτρες. Αλλαγή σε 2 κουτιά. πέρα από αυτά. Οι θύρες από της μνήμες, δεν πάνε και πολύ καλα. Δεν πατάνε και καλά μέσα. Εκτός από αυτά που είναι τα απλά, για ένα διάστιμα ανέβασα τον cpu στα 3,4. max που πήγε με μάνα ψύκτρα 3,7. πείραγμα στις μνήμες. Και γενικά αυτά τα 3 χρόνια που ζει το motherboard ζει μέσα στην ζέστη. Και σπάνια ήταν κλειστός τα τελευταία 2 χρόνια. Έχει φάει και κάποιες διακοπές ρεύματος... Δεν πιστεύω να του άρεσαν και τόσο αυτά...

Δημοσ.

Μακάρι giorgos th. Γιατί άμα με πουλήσει θα τρέχω να βρω μεταχειρισμένο... γιατι για να κάθομαι να ανέχομαι το άλλο pc pou exei motherboard με sys chipset και cpu 1,6 δεν θα το κάνω :)

8ελω να πάρω και ένα ups... Γιατί τώρα βρίσκομαι Μυτιλήνη και η ΔΕΗ μασ έχει ταράξει στισ διακοπες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...