Melissa_virus Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Το pc μου έχει μέσα τα πράγματα που έχω στην υπογραφή μου. Έκανα αναβάθμιση όσον αφορά την ψύξη. Του cpu και των δίσκων. Όλα καλά με αυτά. Όμως κάτι δεν πάει καλά όταν παίζω far cry. Το pc μετατρέπετε σε φούρνος. Αναγκαστικά το ανοίγω. Κάνει και ελαφρά κολλήματα. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ακούγεται μέσα ένα τρίξιμο. Σαν να υπάρχει ένα ποντίκι που μασουλάει κανά καλώδιο! Έβγαλα την κάρτα γραφικών, την άνοιξα όλη. Έβαλα new πάστα, arctic sylver, καθάρισα τα πάντα. Λάδωσα τον ανεμιστήρα. Κοινώς ένα γενικό καλό service. Αλλά διαφορά δεν είδα. Δεν ξέρω τι τρίζει! Και τι κακό μπορεί να γίνει! Μήπως ψύνετε τίποτα και τρίζει έτσι? Καμιά ιδέα? Παλιά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Και με πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες. Με τον cpu που έπιανε 76temp και δεν είχα κανένα κόλλημα! Τώρα τι φταίει? Από cpu πάντως δεν παίζει πρόβλημα πλεόν. Οι temp του είναι πιο καλές από ποτέ. (Το κουτί έχει μέσα 7 ανεμιστήρες! +6 τα υπόλοιπα. Κάνει σαν τρακτέρ!)
@zouve@ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 mipos kanenas apo tou anemistires den paei kala??? ti enoo na ehei psilo kaei me apotelesma otan thelei na piasei max ton strofon na vgazei auto ton thorivo. i mipos kapoio kalodio efaptetai me kapoio fan kai kanei auto to thorivo ....
gio@ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ναι για κοιτα τα ανεμιστηρια σου.......... αλλαξες ψυξη κ σου κολλαει?? μηπως δεν εχεις βαλει κατι καλα??? οι ανενεμιστηρες κιολας τρεμουν κ ισως αυτος να ναι ο λογος...
scorer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 file kai go eixa paromoio problima...to problem se sena einai i to vga cooler to anemistiraki na trizei i kanas anemistiras...gia mena poio pithano einai to anemistiraki tis vga.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Αυτό το τρίξιμο δεν είναι απαραίτητο να είναι μηχανικός θόρυβος,αλλά μπορεί να είναι ηλεκτρονικός.
Melissa_virus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 _BASSstarlet_ otan leς hlektronikos 8orubos ti ennoeis? auto nomizw kai egw, alla den exw idea pws na to etiologisw, kai pou na to ri3w. Δυστυχώς δεν νομίζω παιδιά ότι φταίει το fan της vga. Αφου τις έκανα πολύ καλό service. Αν και τι να πω δεν ξερω. είναι σπαστικό παντος. Καλώδιο δεν ακουμπάει πουθενά. 100% αυτο. Επειδη μου έχει τύχει μερικές φορές να ακουμπάει καλώδιο σε κάποιο fan, κάνει εντελώς διαφορετικό θόρυβο. Λέτε να το ηχογραφίσω να το ανεβάσω να γελάσετε? Να ακούσετε πόσο άκυρος ήχος είναι.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Eννοώ ότι κάποιο εξάρτημα(π.χ πυκνωτής)κάνει θόρυβο για άγνωστο λόγο. Το ίδιο αντιμετωπίζω και εγώ εδώ και καιρό.
nontasg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Λέτε να το ηχογραφίσω να το ανεβάσω να γελάσετε? Να ακούσετε πόσο άκυρος ήχος είναι. Ναι,ανέβασέ το αν δεν έχεις πρόβλημα.... :mrgreen: Μου κέντρισες την περιέργεια τώρα και αναρωτιέμαι τι να είναι... :confused:
@zouve@ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 άσε το ανοιχτό και βάλε την "αυτουλάρα" σου να ακούσεις από που ακούγεται........
nontasg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 άσε το ανοιχτό και βάλε την "αυτουλάρα" σου να ακούσεις από που ακούγεται........ :mrgreen: :mrgreen:
micraSport Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Ρίξε μια ματιά και στους δίσκους σου...εγώ μόλις άλλαξα ανεμιστήρια και έβαλα αθόρυβα παρατήρησα οτι κάτι έτριζε...τελικά είναι ο δίσκος...δεν χάνεις τπτ να το τσεκάρεις. Φιλικά George
Melissa_virus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 micraSport 8α το δοκιμάσω και αυτό που λες. Αν και συνήθως οι δίσκοι κάνουν διαφορετικό ήχο. Το βραδάκι θα σας ανεβάσω τον ήχο. Ειμαι και με dail up twra και δεν μπαινω συχνά... @zouve@ το είχα κάνει αυτό, έστησα αυτί. Την αυτουλάρα που λες και εσυ . απο κάρτα γραφικών και εκει κοντά προς chipset μου ακούγετε. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, τον ίδιο ήχο αλλά πάρα πολύ ελαφρά τον κάνει και λίγο πριν μπεί στα windows. _BASSstarlet_ το βράδυ που θα το ανεβάσω άκου το, να μου πεις αν είναι ίδιο ο ήχος με τον δικό σου. τι motherboard έχεις?
Melissa_virus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δυστυχώς δεν κατάφερα να το ηχογραφίσω. Βασικά έχει πέσει πολύ η θερμοκρασία και δεν το κάνει. το έκανε μια στιγμή μόνο, σιγανό, το ηχογράφισα, αλλα δεν το έπιασε. βασικά δεν έχω mic, και έτσι τράβιξα video με την φωτογραφική, και μετά θα κράταγα μόνο τον ήχο, αλλα δυστυχώς δεν κατάφερε να πιάσει τον ήχο, ενω έχει καλό αισθητήρα. Επειδη το έκανε σιγα. Όταν ξαναζεστάνει ο καιρός, και αρχίσει να το κάνει έντονα, 8α το ξαναδοκιμάσω.
Melissa_virus Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 exei nai. pianei 6.500rpm peripou. alla den kanei ton 8oribo auto... kati me thn 8ermokrasia trizei... twra ti den 3erw. giati twra pou kruwse o kairos, kanei to tri3imo elaxista.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.