teen_spirit Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ΜΟΛΙΣ ΑΓΩΡΑΣΑ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ Sata2 Seagate St3320620as 320gb ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η Motherboard Asus P4p800-e ΠΟΥ ΕΧΩ. (ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Sata2 ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΙ ΟΙ Sata2). ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ Controller ΠΟΥ ΕΧΩ Usb To Ide/sata. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΕΝΑ Controller ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Pci ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Sata2? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ?
neperios_1984 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δες αυτό. -> http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=141509
teen_spirit Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΟΝ SATA2 (ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ F6 KAI TH ΔΙΣΚΕΤΑ) ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΘΕΛΩ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ bIOS ΕΝΩ ΣΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ BOOTAREI
asmilon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Oι δισκοι SATA2 συνηθως εχουν ενα jumperακι απο πισω τους ωστε να δουλευουν σε SATA1 mode και να δουλευουν σε καθε μητρικη. Αλλαξε την θεση του και συνδεσε το δισκο σου πανω και θα σου δουλεψει κανονικα μετα...
teen_spirit Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ Jumperaki, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΩ ΜΕ ΤΟ Partition Magic ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΚ ΤΩΡΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ...
teen_spirit Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ι ΜΟΒΟ
asmilon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δε υπαρχει προβλημα... Πρεπει να ειναι ελατωματικος ο δισκος πηγαινε τον πισω σε καλυπτει η εγγυηση για αυτο να παρεις εναν καινουριο, δε χαλανε οι δισκοι στο φορμαρισμα ετσι απλα ;-) Και φιλικη συμβουλη, αλλα ειναι και στον κανονες του φορουμ, μην γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ειναι σα να φωναζεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.