Προς το περιεχόμενο

Πτώση ρευματος στο pc...

SweetChild

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και καιρό κάποιο πρόβλημα με την τάση του ρεύματος του η/υ μου. Δεν ξέρω ακριβως τι φταίει... :confused: ..Και δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ το θέμα μου.

Έχω στο ίδιο πολύμπριζο τον η/υ μου και το λαμπατέρ. Σε μια αλλη πρίζα έχω τον ανεμιστήρα. Τον η/υ τον είχα συνδεδεμένο με το ups. (τώρα τον αποσύνδεσα απ' αυτόν). Το πρόβλημα είναι ότι όταν ανοίγω τον ανεμιστήρα πέφτει το ρεύμα του η/υ και κλείνει. Επίσης το ίδιο γίνεται όταν ανοίγω και το λαμπατέρ. Ότι κι αν έβαζα σε άλλη πρίζα του δωματίου, ήταν σαν να τραβούσε όλο το ρευμα και να εκλεινε το pc. Όταν αποσύνδεσα το ups και (προσπάθησα) να ανοίξω τον η/υ κάτι έπαθε ξαφνικά και δεν αναγνώριζε τον δίσκο. Φαντάστηκα ότι κάτι κάηκε...

Αλλά τελικά το εφτιαξα. :?

Δοκίμασα να ανοίξω πάλι κάποια άλλη συσκευή στο δωμάτιο (μήπως 'εφταιγε το ups στην τελική) και πάλι έπεφτε το ρευμα στο pc.

Ξέρει κανείς να μου πει τι να κάνω?? :neutral:

Δημοσ.

Όταν είχες το PC στο UPS, είχες πάλι το ίδιο πρόβλημα ή όχι;

Τι τροφοδοτικό έχεις στον υπολογιστή σου;

Δημοσ.

Ναι, είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Όσο για το τροφοδοτικό, το μόνο που μπορώ να καταλάβω από την μάρκα είναι το ATX P4. Δεν φαίνεται καλά η μαρκα. Είναι πάντως 350 W. Το πήρα πριν κανένα εννιάμηνο.

Δημοσ.

Πάρε αν μπορείς από κανα φίλο σου το τροφοδοτικό του (Κανά καλό όμως) και δοκίμασέ το σε σένα. Αν δουλεύει έτσι, βρήκες τι φταίει. Μάλλον αυτό είναι όμως. Αλλιώς θα είναι κάτι εκτός του υπολογιστή σου, κάτι ηλεκτρολογικό τι να πώ...

Δημοσ.

Βασικά το τροφοδοτικό είναι το δεύτερο πράγμα που βλέπω να έχει πρόβλημα στην ιστορία σου. Το πρώτο είναι το UPS, δεν είνια φυσιολογικό να σβήνει το PC σε μια βύθιση τάσης!!

Δημοσ.

1.an exeis UPS kai kanei tetoia.. de dikaologite paramono an exei pesei telios i mpataria tou ,(alakse tin)

2. An den exeis UPS vale ena na sotheis..

3.An sinexisei kai me UPS, tote eine to trofodotiko sou, (alakse to).

Δημοσ.

To ANEMOS-V και όχι μόνο:

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται αλλαγή της μπαταρίας του UPS;

Οι τσίπικες λύσεις όπως υγρά μπαταρίας κάνουν καλό ή γ***ν το UPS;

Δημοσ.
To ANEMOS-V και όχι μόνο:

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται αλλαγή της μπαταρίας του UPS;

Οι τσίπικες λύσεις όπως υγρά μπαταρίας κάνουν καλό ή γ***ν το UPS;

allagi batarias prpei na ginetai an vlepeis kai krataei to PC sou 2-5 min eno prin kratouse 20~ 30 .

episis enas mesos oros zois tis batarias eine 2~4 xronia analoga ti piotita kai ti xrisi pou kaneis.

oso afora tis patentes..oxi de kanei na valeis ygra..kai alles patentes ,

outos i allos exei ftines bataries apo 20 euro (arketa kali) eos 40 kaliteri.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν φταίει η μπαταρία όπως λετε, πάντως είτε με το ups είτε χωρίς αυτό το ίδιο είδα οτι μου γινοταν. Τωρα φοβαμαι να ανοιξω καποια συσκευή όταν έχω συνδεδεμενο το pc, γιατι φοβήθηκα μην καψει τιποτα (γιατι δεν θέλει και πολύ το αχρηστο pc μου να καει), οποτε έχει να μου συμβει μερες.

Πάντως κι εγω το τροφοδοτικό φανταζομαι να κανει ολη τη δουλεια. Αλλιως δεν εξηγηται. Θα δοκιμάσω το παλιο μου. Κι επειδή το έχω στην πολη που σπουδαζω οταν παω εκει θα το αλλαξω. Αναγκαστικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...