tolis86 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 αμα εχεις μπλε οθονες συμαινει: 1. μνημες 2. τροφοδοτικο 3. ταινια σκληρου/σκληρος 4. τι αλλο ρε παιδια?
KalEL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 loipon: mnimi den einai to exo koitaksei me memtest kai malista tin allaksa kai prosfata. Ston event viewer ton windows mou vgazei kati kinezika pou rotisa kapoion eidiko kai mou eipe na koitakso ti mnimi! Oso gia to cpu. stin altec to eixan trexei full mode apo oti mou pan kai den ekane tipota... Tora gia to trofodotiko, afou sas leo vazo ton anemistira mprosta kai den kanei reboot. Mporei na einai to trofodotiko? Oi taseis sto kato kato einai fysiologikes. Kati se yperthermansi mou kanei alla pos ginetai an einai oi thermokrasies fysiologikes? Oson afora tis siskeves ontos einai gematos se oles tis thyres alla to exo dokimasei me ola vgalmena kai pali ta idia kanei. Y.G> to trofodotiko den einai qtec!
KalEL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 tora skliros den ksero alla eixa dokimasei paliotera enan allo kai den eixe diafora...
PlaStiK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μήπως ζεσταίνεται πολύ το chipset? Μου ήρθε στο μυαλό σαν πιθανή περίπτωση επειδή μας λες οτι οι θερμοκρασίες σου είναι φυσιολογικές απο τη μια πλευρά (και είναι), και απο την άλλη όταν βάλεις ανεμιστήρα να φυσάει το motherboard δεν έχεις πρόβλημα. Μπορεί να μην πατάει καλά η ψύκτρα του chipset και να ανεβάζει θερμοκρασία.
KalEL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 sas stelno to sfalma pou vgazei ston event viewer. tora gia to chipset ti mporo na kano?
mentzik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Εγω πάντως το ίδιο πρόβλημα σε AMD το έλυσα πετώντας το κινέζικο 350 τροφοδοτικό και πέρνοντας ένα brand name 500W. Επίσης μεγαλύτερη ψύκτρα στη CPU (και πιο ήσυχη) και καθάρισα.
skevo_kos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δυστυχως τα reboot ειναι απο τα πιο υπουλα προβληματα. Εγω ειχα το ιδιο προβλημα παλια και επειτα απο ενα search στο insomnia καταλαβα οτι μπορει να φταιει οτιδηποτε! Ναι καλα διαβασες, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!! Μνημη, επεξεργαστης, τροφοδοτικο, UPS, καρτα γραφικων, σκληροι, ξεχασα τιποτα?, κτλ κτλ... Οντως μια πρωτη λυση ειναι να τρεξεις το Event Viewer και διαφορα διαγνωστικα εργαλεια (π.χ. memtest) μηπως και εντοπισεις τι φταιει. Αλλιως ξεκινας το ξηλωμα και βαζεις κομματια απο Pc που δουλευει. Εμενα τελικα εφταιγε software και συγκεκριμενα το NetLimiter 2.07. Με το που το απεγκατεστησα ολα μια χαρα..
KalEL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 telika einai dyskola ta pragmata ap oti katalavaino. Ego thelo na mou peite pos mporo na peiso tin altec (afou einai stin egyisi) oti ontos symvainei afto to pragma! Treis fores to piga ekei kai se aftous den ginete!! eleos!
KalEL Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Ena tha sas po! Evgala to cpu fan kai to cpu kai to ksanavala kai aposyndesa ola ta kalodia (IDE ktl) kai ta ksanavala. Tora den kanei!!! Ti einai afto pali? Mporei na to exo ftiaksei?
Diablos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Γιατί όχι; Μπορεί και να το έφτιαξες τελικά. Ο καιρός θα δείξει όμως. Περίμενε μερικές μέρες ακόμα για να χαρείς για σίγουρα.
tolis86 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 kati mallon de tha eixe patisei kala kai eixe san apotelesma na exeis doniseis ara thoribo...
ktgeorge Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μηπως είναι φουσκομένοι σκασμένοι οι πυκνωτές της μητρικής? Aπίθανο να μην το είδαν στο service, αλλά έχω δεί πολλά ακόμα και επώνυμα pc, να κάνουν reboot για αυτόν τον λόγο.
KalEL Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Σκ*τ*.... Δεν έγινε τίποτα τελικά. Για λίγο ήταν η χαρά Όσο για τις αυξομειώσεις στο ρεύμα το δοκίμασα χτες σε άλλο σπίτι και κανει το ίδιο. Μου ρώτησαν αμα έχω αυξομειώσεις και στην altec. Που ακριβώς είναι οι πυκνωτές τις μητρικής για να δω μήπως είναι και αυτό φίλε ktgeorge?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.