Προς το περιεχόμενο

Σχολή Οδηγών και βιβλίο θεωρητικών

gianni7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα μάγκες .

αξιώθηκα τελικά να πάω και εγώ σε μια σχολη οδηγών να πάρω το δίπλωμα οδήγησης αυτοκινητου.αφού έτρεξα από εδώ έτρεξα από εκεί για τα χαρτιά μου πασάρει ο εκπαιδευτής ένα βιβλίο που λέει για τα σήματα μηχανολογία για ατυχήματα για σειρά προτεραιότητας και πάει λέγοντας και μου λέει ΔΙʼΒΑΣΕ ΤΟ:cry: :cry:

τι λέει ρε λέω αυτός μες στο καλοκαιρια θα διαβάζω 350 σελίδες?

και ρωτάω εγώ ρε μάγκες...

τι προτείνεται?να το διαβάσω η όχι?και τι να διαβάσω από αυτό?

από ότι ξέρω τα μαθήματα πλέον γίνονται στο pc , με ένα πρόγραμμα που σου έχει ερωτήσεις και εικόνες και πρέπει να απαντάς στο multiple choice.

ακούω απόψεις και μήπως ξέρει κανεις αν μπορούμε να βρούμε πουθενά αυτό το πρόγραμμα εξετάσεις των θεωρητικών μαθημάτων?

νομίζω λέγεται auto professional 4 κάπως έτσι τέλος πάντων.a

άντε ρε ακόμα να απαντήσετε θέλω να πάρω δίπλωμα (για να πάρω αυτοκίνητο τώρα που είδα και το tokyo drift xaxaxaxa:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

Δημοσ.

Μπορεις να διαβασεις μονο τα 30 test που εχει στο τελος το βιβλιο.

Το προγραμμα παλιοτερα το ειχα δει σε ενα ελληνικο torrent site...

Δημοσ.

Ναι φιλε κατσε και διαβασε το ολο με ενδιαφερον.

Ουτως η αλλως περασεις δεν περασεις καποια στιγμη θα το διαβασεις το βιβλιο

Δεν μιλαμε για μαθημα Αρχαιων λυκειου αλλα γνωσεις τις οποιες θα συναντας καθε μερα στη ζωη σου.

Διαβασε (αναγνωση εστω,μην προσπαθησεις να αποστηθησεις πραγματα,εκτος αν προκειται για αριθμους)τα απογευματακια πριν βγεις για κανα καφε λιγο λιγο και σε μια εβδομαδα θα το εχεις τελειωσει ολο και πας και δινεις κυριλλε.

Τοσο απλα πραγματακια.

#@!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!@#

Εξαιρουνται ολα τα ανωτερω,εαν μολις εχεις τελειωσει τις πανελληνιες Γ λυκειου και δεν παλευεσε με την καμια.Τοτε ειμαι και εγω μαζι σου.Πηγαινε δωσε μονο με τα τεστ.

Εγω θυμαμαι μετα τις πανελληνιες εκανα να πιασω βιβλιο στα χερια μου(ουτε σταυρολεξο) 1+1/2 χρονο.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν πια 30 test. Είναι 1500 ερωτήσεις και οι 30 ερωτήσεις προκύπτουν τυχαία. Το πρόγραμμα λέγεται test drive. Δεν θα σε βοηθήσει και πολύ πάντως γιατί όπως είπα βγάζει τυχαία 30 ερωτήσεις οπότε δύσκολο να τις πετύχεις όλες. Πρέπει ή να διαβάσεις όλο το βιβλίο, στο τέλος πάντως υπάρχουν μία μία η ερωτήσεις, ή να ακολουθήσεις το link που δίνω στο άλλο αντίστοιχο thread.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...