Προς το περιεχόμενο

Greeklish

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[Ποζέρι]

Αυτό είναι ένα post από links2 μέσω SSH σε ένα SGI Indy του '92. Όποιος προφασίζεται τεχνικούς λόγους για να γράφει greeklish προσωπικά μόνο γέλιο μου προκαλεί.

[/Ποζέρι]

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@ admin.iekep

Διακρίνω μια διχασμένη προσωπικότητα όσον αφορά τον τρόπο γραφής σου...

Δεν μπορείς από την μία να λες ότι δεν έχεις pc με Gr Support και από την άλλη να γράφεις μισά Ελληνικά και μισά greeklish....

Λες ότι ήρθες μικρός και ότι σπούδασες σε Ελληνικό σχολείο...

Μάλλον είχες άθλιους δάσκαλους ,αφού δεν μπόρεσες να μάθεις γραφή [απορώ πως προσλήφθηκες στο Δημόσιο -no offence-. Πίστευα ότι για να προσληφθείς πρέπει να γνωρίζεις Ελληνικά -πράγμα που κατά δική σου ομολογία δεν γνωρίζεις].

Αλλά φαίνεται ότι επήλθε και εκεί η πρόοδος ;)

ΥΓ Μπορείς να πληροφορήσεις το κοινό τι είναι το ΙΕΚΕΠ ?

Δημοσ.
α δηλαδή τόση ώρα μιλάμε για τον υπολογιστή της δουλειάς σου' date=' στον οποίο δεν προσθέτεις τα ελληνικά(τόση ώρα εννοούσα ότι ένας admin σίγουρα ξέρει να προσθέσει μία επιπλέον γλώσσα - όχι να κάνει φορμάτ με ελληνικά win), διότι δεν είναι δικός σου αλλά της δουλειάς σου και δεν θες να μπλέξεις (αν και τον έχεις πληρώσει από την τσέπη σου).

Ρε καλά κάνουν και σας έχουν κλειδαμπαρωμένους τους admin κάπου να μην φαίνεστε γιατί δεν είστε να μιλάτε με τον κόσμο.....[/quote']

δεν καταλαβες παλι φιλε μου το συγκεκριμενο φορητο δεν εχει ελληνικη γλωσσα μονο αγγλικα.

για να εχεις ελληνικη γλωσσα καταργεις το recover installation και του βαζεις απο τα δικα μας windows το οποιο εκανα στον δικο μου.

τωρα το αλλο πραγμα που αναφερεις δεν το σχολιαζω.

Δημοσ.
SPARE US ρε admin.tk ...

Άν μας σεβόσουν εσύ θα πέρναγες και μια από εδώ...

Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και @@λογείς επι τόσες σελίδες.....

SPARE US!

μπορεις να το πραξεις εσυ φιλε μου εγω δεν εχω τετοια προθεση.

επισης βλεπω οτι συνεχιζεις να μιλας ασχημα προς το ατομο μου ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.

αν εχεις κατι πανω στο θεμα πεστο αποδειξε τις δικες γνωσεις που λες οτι εχεις.

Δημοσ.
τωρα το αλλο πραγμα που αναφερεις δεν το σχολιαζω.

Σε πνίγουν οι τοίχοι έ?

μπορεις να το πραξεις εσυ φιλε μου εγω δεν εχω τετοια προθεση.

επισης βλεπω οτι συνεχιζεις να μιλας ασχημα προς το ατομο μου ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ.

αν εχεις κατι πανω στο θεμα πεστο αποδειξε τις δικες γνωσεις που λες οτι εχεις.

Δεν βλέπω να ενόχλησε κανέναν άλλο το ότι βγήκαμε off topic... :roll: Τι έγινε? Δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και εξακολουθείς να μπουρδολογείς επειδή ΒΑΡΙΕΣΑΙ (να είδες? με κόλλησες και γράφω και εγώ στο άσχετο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!) να βάλεις ελληνικά στο laptop?

Δημοσ.
@ admin.iekep

Διακρίνω μια διχασμένη προσωπικότητα όσον αφορά τον τρόπο γραφής σου...

Δεν μπορείς από την μία να λες ότι δεν έχεις pc με Gr Support και από την άλλη να γράφεις μισά Ελληνικά και μισά greeklish....

Λες ότι ήρθες μικρός και ότι σπούδασες σε Ελληνικό σχολείο...

Μάλλον είχες άθλιους δάσκαλους ' date='αφού δεν μπόρεσες να μάθεις γραφή [απορώ πως προσλήφθηκες στο Δημόσιο -no offence-. Πίστευα ότι για να προσληφθείς πρέπει να γνωρίζεις Ελληνικά -πράγμα που κατά δική σου ομολογία δεν γνωρίζεις'].

Αλλά φαίνεται ότι επήλθε και εκεί η πρόοδος ;)

ΥΓ Μπορείς να πληροφορήσεις το κοινό τι είναι το ΙΕΚΕΠ ?

αντε να τα ξαναπω..για ακομα μια φορα

ελληνικα πλεον μπορω να γραφω και απο τον υπολογιστη στο γραφειο μου γιατι εχω κανονικο μηχανημα πλεον στην δουλεια (οχι wyse terminal που ειχα οταν πρωτοηρθα στην δουλεια) στο σπιτι μου ανεκαθεν ο υπολογιστης εχει ελληνικα.

ο λογος ο οποιος δεν γραφω ελληνικα φαινεται απο το παρων κειμενο διοτι δεν χρησιμοποιω (τονους κυριως αλλα και τα κομματα) προς αποφυγη ενδεχομενου λαθους το οποιο καποιοι θα βρουν αφορμη να σχολιασουν και δηλωνω οτι ειτε γραφω ετσι οπως τωρα η γραφω GREEKLISH που με βολευουν καλυτερα.

ελληνικα μιλαω απταιστα απλα δεν γραφω σωστα παντα αλλωστε αυτα που εχω διδαχτει και με ενδιαφερουν ειναι στην αγγλικη γλωσσα.

οσο για το ΙΕΚΕΠ (Ινστιτουτο Επαγγελματικου Και Εκπαιδευτικου Προσανατολισμου)

κοινως ερχεσαι αν εισαι ΑΝΕΡΓΟΣ η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ και θες να παρακολουθησεις ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΥΔΙΚΕΥΜΕΝΑ (τα οποια διδασκουν καθηγητες ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ/ΤΕΕ/ΤΕΙ/ΑΕΙ/ΙΕΚ πιστοποιημενοι απο το ΕΚΕΠΙΣ) και παιρνεις και ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ σε αυτο που μαθαινεις απο διεθνεις οργανισμους πιστοποιησης μετα απο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ π.χ CISCO , ECDL , IT SKILLS , IC3 , CAMBRIDGE.

οσο για τον φιλο που επιμενει να το συνεχιζει σε προσωπικη αντιπαραθεση να σου πω ενα τροπο να γλυτωσεις απο μενα να γυρισει το ινσομνια σε ελληνικη γλωσσα μονο η αν με προτεινεις να με κανουν (BAN) μονο τοτε θα γλυτωσεις απο μενα αν πραγματικα σε ενοχλω τοσο και μην φοβασαι για αν τυχον κανω ξανα εγγραφη γιατι εχω στατικη διευθυνση και στην δουλεια και στο σπιτι ειμαι αρα ειναι ευκολη υποθεση να με κανετε (ΒΑΝ) αν το θελεις τοσο πολυ καντο και θα απαντας εσυ αντι για μενα.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως εντάξει ρε παιδί μου, έλληνες εμείς καταλαβαίνουμε τα greeklish..Το θέμα πέφτει πως στην αναζήτηση μπορεί να πέσει και ένας ξένος, ο οποίος θα πατήσει το κουμπάκι του για μεταγλώττιση στη δική του γλώσσα και θα του βγάλει αλαμπουρνέζικα..Και μη μου πείτε για μετατροπή greeklish σε ελληνικά γιατί αυτά είναι βλάκειες..ελληνικές βλακείες.

Ή το γεγονός στην αναζήτηση τη δικιά μου.ΤΙ να γράψω: βλακία ή vlakia;

Από κει και πέρα φυσικό είναι να μη προσπερνώ τα κείμενα από greeklish(που όντως είναι κουραστικά) γιατί μπορεί να χάσω όλο το νόημα του συγκεκριμένου topic..

Δημοσ.
Σε πνίγουν οι τοίχοι έ?

Δεν βλέπω να ενόχλησε κανέναν άλλο το ότι βγήκαμε off topic... :roll: Τι έγινε? Δεν μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και εξακολουθείς να μπουρδολογείς επειδή ΒΑΡΙΕΣΑΙ (να είδες? με κόλλησες και γράφω και εγώ στο άσχετο με ΚΕΦΑΛΑΙΑ!) να βάλεις ελληνικά στο laptop?

ελα να τα βαλεις εσυ αν μπορεις παντα στο φορητο της δουλειας μου γιατι το δικο μου εχει εξ ολοκληρου ελληνικα windows και office.

συγνωμη για τα κεφαλαια αν σε ενοχλουν υποσχομαι να μην ξαναγραψω με κεφαλαια.

Δημοσ.
ελα να τα βαλεις εσυ αν μπορεις παντα στο φορητο της δουλειας μου γιατι το δικο μου εχει εξ ολοκληρου ελληνικα windows και office.

Σε Σουηδικό laptop (δεν ξέρω πόση σημασία μπορεί να έχει η χώρα προέλευσης του laptop), με Σουηδικά win XP home, έχω βάλει Ελληνικά και γράφω κανονικότατα.

Η μόνη δυσκολία είναι το keyboard που έχει Σουηδικούς χαρακτήρες και μπερδεύομαι όταν έχω καιρό να γράψω εκεί.

Δημοσ.
Σε Σουηδικό laptop (δεν ξέρω πόση σημασία μπορεί να έχει η χώρα προέλευσης του laptop)' date=' με Σουηδικά win XP home, έχω βάλει Ελληνικά και γράφω κανονικότατα.

Η μόνη δυσκολία είναι το keyboard που έχει Σουηδικούς χαρακτήρες και μπερδεύομαι όταν έχω καιρό να γράψω εκεί.[/quote']

το πληκτρολογιο του εχει μονο english χαρακτηρες και recover dvd με το λειτουργικο και τους οδηγους συσκευων ειναι english.

χριστινα το να περναω γλωσσα σε windows xp ξερω παρα πολυ καλα το θεμα ειναι οτι δεν την εχει το recover dvd δεν ειναι οτι δεν μπορω να την περασω μην με παρεξηγησεις αλλα με τα τοσα που εχουν πει εδω καποιοι εχω λιγο σαλταρει.

και ουτε γινεται η εδω αντιπροσωπεια να μου δωσει ελληνικο recover dvd γιατι δεν τα φερνει τα συγκεκριμενα μοντελα μονο να παραγγειλω απο την μαμα εταιρεια πραγμα που δεν το κανω αφου για προσωπικη μου χρηση ελυσα το προβλημα για το θεμα της εργασιας ειναι αλλου προβλημα οχι δικου μου.

• Super Moderators
Δημοσ.
[Ποζέρι]

Αυτό είναι ένα post από links2 μέσω SSH σε ένα SGI Indy του '92. Όποιος προφασίζεται τεχνικούς λόγους για να γράφει greeklish προσωπικά μόνο γέλιο μου προκαλεί.

[/Ποζέρι]

Είσαι τρελό ποζέρι' date=' στο'χουν ξαναπεί; :mrgreen:

[αντι-ποζέρι]Τι είναι το SSH;

Και τι το links2;

Το μόνο που κατάλαβα είναι το SGI Indy... :neutral:[/αντι-ποζέρι]

Νομίζω ότι το θέμα έφτασε στο τέλος του. Ρίξτε μια ματιά παραπάνω (μήνυμα #57), θα δείτε την επίσημη θέση του forum, όπως αυτή εκφράζεται από τον administrator.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και την (όποια) ανταλλαγή απόψεων. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...