Προς το περιεχόμενο

Greeklish

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να απεθυνω την ερώτηση στους μοντερατορς!

Δεν επρεπε να διαγράφονται τα μην με greeklish?Προσωπικά θα μπορύσα να απαντήσω σε πολύ περισσότερες απορίες φίλων αλλα δεν το κάνω για τί δεν θέλω και δεν μπορώ να διαβάσω greeklish. Τι πρόβλημα έχουν με τα ελληνικά?????

Νμίζω οτι θα ήταν καλό για το φορουμ αρχικά να γινόταν μια σύσταση σε αυτούς που το κάνουν, μετά να διαγράφονταν τα ποστ και μετα οι ίδιοι απο το φορουμ...Ειμαστε στην ελλάδα και γράφουμε ελληνικά...

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

περί σβησίματος ποστ ισχύει μόνο στο μπλα μπλα....

προσωπικα δεν έχω πρόβλημα.....υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν για ευκολία(κ εγώ το έκανα πριν κάποιο καιρό).....υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έχουν ελληνική γραμματοσείρα στο pc τους.....οπότε δεν νομίζω ότι θα πρέπει να απαγορεύσουμε ουσιαστικά την είσοδο αυτών των μελών στο φόρουμ.....

Υ.Γ:έτσι και αλλίως το είπες και μόνος σου.....είναι επιλογή σου να απαντήσεις σε κάποιο ποστ.....δεν σε υποχρεώνει κανείς.....αν είναι με greeklish και δεν το καταλαβαίνεις ή ιδεόλογικα δεν το στηρίζεις τότε απλά μην απαντάς....

Δημοσ.

sinfono me ton filo Theodore Tsi.

Emena prosopika den me volevei katholou na grafo Ellinika.

Proton logo xronou(kano polla orthografika dioti exo teliosi prin apo 15 xronia tis spoudes mou kai thelo freskarisma)

Kai eki pou ena kimeno to grafo se 1min me GR me El to grafo se 5min

kai defteron etsi grafo se ola ta forums.

Endaxei kapou kapou grafo kai ellinika alla otan exo ora

Δημοσ.
περί σβησίματος ποστ ισχύει μόνο στο μπλα μπλα....

προσωπικα δεν έχω πρόβλημα.....υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν για ευκολία(κ εγώ το έκανα πριν κάποιο καιρό).....υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έχουν ελληνική γραμματοσείρα στο pc τους.....οπότε δεν νομίζω ότι θα πρέπει να απαγορεύσουμε ουσιαστικά την είσοδο αυτών των μελών στο φόρουμ.....

Υ.Γ:έτσι και αλλίως το είπες και μόνος σου.....είναι επιλογή σου να απαντήσεις σε κάποιο ποστ.....δεν σε υποχρεώνει κανείς.....αν είναι με greeklish και δεν το καταλαβαίνεις ή ιδεόλογικα δεν το στηρίζεις τότε απλά μην απαντάς....

Δεν νομίζω οτι είναι σωστό!

Εξάλλουν εαν δεν εχεις την ελληνική γραμματοσειρά στο πισι σου γράψε σε Αγγλικό φορουμ αν είναι δυνατόν!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

πες μας οτι δεν ξερεις ορθογραφία να το δεχτώ...και να το καταλάβω αλλα θές να εκφράσεις την γνώμη σου' date=' έχεις άποψη και δεν ξερεις να γραφεις:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

[i']αυτα δεν γίνονται αυτά παρα μόνο για ιατρικούς λόγους που δεν το εξετάζουμε εδω.[/i] Anyway αυτή είναι η γνώμη μου και θέλω να δω εαν υπάρχουν κάποιοι που συμφωνουν μαζί μου!

Δημοσ.

πολύ σωστά τα links του dimitris74 και υπάρχουν κ άλλα.....αν είχα χρόνο θα έβαζα και εγώ πιο πριν αλλά έφευγα εκείνη την ώρα και δεν μπήκα στον κόπο....

Εξάλλουν εαν δεν εχεις την ελληνική γραμματοσειρά στο πισι σου γράψε σε Αγγλικό φορουμ αν είναι δυνατόν!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Αυτή τώρα είναι λογική;;;Ξέρεις πόσα άτομα από δω μέσα μπαίνουν από pc στο εξωτερικό που δεν μπορούν να περάσουν ελληνική γραμματοσειρά;;(υπολογιστές πανεπιστημίων και internet cafe για παράδειγμα)....Να τους κλείσουμε την πόρτα;;;;:-?

πες μας οτι δεν ξερεις ορθογραφία να το δεχτώ...και να το καταλάβω αλλα θές να εκφράσεις την γνώμη σου, έχεις άποψη και δεν ξερεις να γραφεις:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Όποιος δεν ξέρει ορθογραφία δεν θα πρέπει να έχει θέση εδώ μέσα....Αυτό λες;;;:shock:.......Πολλά άτομα από έδω μέσα ίσως λόγω σπουδών(στο εξωτερίκο) ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχουν χάσει σε μικρό ή μεγάλο βαθμό την επαφή τους με την ελληνική ορθογραφία....Αυτός δεν νομίζω ότι είναι λόγος να μην γράφουν στο φόρουμ.....

Δημοσ.

..και θα την ξαναβρούν την επαφή με την ορθογραφία συνεχίζοντας να απέχουν?

Kαι αν κάνουν και μερικά λάθη,τι έγινε,θα πέσει ban?

Τα έχουμε πει πολλές φορές,οι greeklish users απλά βαριούνται να γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες,όλα τα άλλα είναι προφάσεις.

Επί εποχής win95 ίσως να έστεκε το "den exw ellinika sto pc" όχι τώρα όμως.

Μάλιστα αυτό δείχνει έλειψη σεβασμού προς τα ματάκια των υπολοίπων και ωχαδερφισμό.

Επίσης δυσκολεύει και το search.

Το χειρότερο είναι πως υπάρχουν και moderators που γράφουν με greeklish:confused:

Δημοσ.

Nai gia mena einai thema orthografias to paredextika pio pano.

mou pernei ora poli na kitaxo tin orthografia kai etsi volevei se Gr.

Ti simeni diladi oti aftoi pou kanoune orthografika prepi na min exoune thesi se mia kinotita?

Gia na sovareftoume ligo.

Etsi kai alios den to epivali to forum kai grafei o kathe enas opos ton volevei.

Δημοσ.

Μια πολυ πονεμενη ιστορια φιλε dioptra . Εγω συμφωνω μαζι σου και επαυξανω αλλα η ηγεσια του forum εχει αλλες επιλογες.Δυστυχως !!!!!! Ειμαστε απο τα ελαχιστα forum που επιτρεποντε τα greeklish.

Δημοσ.
Μια πολυ πονεμενη ιστορια φιλε dioptra . Εγω συμφωνω μαζι σου και επαυξανω αλλα η ηγεσια του forum εχει αλλες επιλογες.Δυστυχως !!!!!! Ειμαστε απο τα ελαχιστα forum που επιτρεποντε τα greeklish.

Η ηγεσία του φόρουμ είμαι σίγουρος οτι στο τέλος θα πάρει την σωστή απόφαση φίλε Γιαννη και θα ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ τα greeklish!Είναι καλό και για το φόρουμ και για αυτους που είναι μέλη του. Το insomnia.gr ειναι ίσως το μεγαλύτερο foρum στην ελλάδα και νομίζω οτι δεν του αξίζει να χάνει σε αποτελεσματικότητα απο τα greeklish:-D :-D :-D :-D :-D

..και θα την ξαναβρούν την επαφή με την ορθογραφία συνεχίζοντας να απέχουν?

Kαι αν κάνουν και μερικά λάθη' date='τι έγινε,θα πέσει ban?

Τα έχουμε πει πολλές φορές,οι greeklish users απλά βαριούνται να γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες,όλα τα άλλα είναι προφάσεις.

Επί εποχής win95 ίσως να έστεκε το "den exw ellinika sto pc" όχι τώρα όμως.

Μάλιστα αυτό δείχνει έλειψη σεβασμού προς τα ματάκια των υπολοίπων και ωχαδερφισμό.

Επίσης δυσκολεύει και το search.

Το χειρότερο είναι πως υπάρχουν και moderators που γράφουν με greeklish[/quote']

Συμφωνω απολυτα μαζί σου και δυστυχώς σε αυτήν την χώρα όλο διακιολογίες είμαστε και κανείς δεν παίρνει αι απόφαση σοβαρή γιατί φοβαται το "κόστος"....

Δημοσ.
Η ηγεσία του φόρουμ είμαι σίγουρος οτι στο τέλος θα πάρει την σωστή απόφαση φίλε Γιαννη και θα ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ τα greeklish!Είναι καλό και για το φόρουμ και για αυτους που είναι μέλη του. Το insomnia.gr ειναι ίσως το μεγαλύτερο foρum στην ελλάδα και νομίζω οτι δεν του αξίζει να χάνει σε αποτελεσματικότητα απο τα greeklish:-D :-D :-D :-D :-D

Συμφωνω απολυτα μαζί σου και δυστυχώς σε αυτήν την χώρα όλο διακιολογίες είμαστε και κανείς δεν παίρνει αι απόφαση σοβαρή γιατί φοβαται το "κόστος"....

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1197660&postcount=5

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό το ακατανόητο greeklish ειδικά από αυτούς που μπορούν και δεν το κάνουν είναι απαράδεκτο. Και το κακό είναι πως και εμάς τους άλλους μας επηρεάζουν και γράφουμε πότε πότε greeklish. Και τι δηλαδή αν θα κάνετε μερικά ορθογραφικά λάθη; Θα σας κοροιιδέψουμε;

Κυττάτε τι παθαίνει κανείς αν συνηθίσει στα greeklish http://www.sport.gr/fun/analatos/images/05/40.jpg

Δημοσ.

Επειδη το θεμα δεν ειναι νεο αλλα πολυ παλιο με ολο το σεβασμο στον admin και τους mods γιατι δεν κανουν ενα pool να πουμε την γνωμη μας ???? Δημοκρατια εχουμε.:-D :-D :-D

Δημοσ.
Επειδη το θεμα δεν ειναι νεο αλλα πολυ παλιο με ολο το σεβασμο στον admin και τους mods γιατι δεν κανουν ενα pool να πουμε την γνωμη μας ???? Δημοκρατια εχουμε.:-D :-D :-D

ti poio dimokratiko apo to na apagorepseis se xristes na grafoun. :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...