giorgos_k Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Λοιπόν... Επειδή έχω τη χαρά να είμαι ένας επικείμενος switcher εύλογα πιστεύω μου έχει δημιιουργηθεί ένα άγχος για τη προσαρμογή μου στο νέο περιβάλλον.. Γνωρίζετε λοιπόν κάποιο βιβλίο που θα με βοηθήσει στη διαδικασία αυτή?? Έχω εξαντλήσει νομίζω τα forums και έχω αποκομίσει τα μέγιστα απο αυτά. Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων κ ελπίζω στο μέλλον να σας μιλώ ως ένας ευτυχισμένος,πλέον,mac user.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Mpa... 10 lepta thes gia na sinithiseis. Petamena lefta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Το ελπίζω Boban.. Παρ' όλα αυτά θα πάω μια βόλτα μέχρι Παπασωτηρίου να ρίξω μια ματιά απο περιέργεια. Κάθε επιπλέον απάντηση καλοδεχούμενη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δεν είναι τίποτα τρομερά δύσκολο, μπορείς σε 10' όπως λέει και ο φίλος να κάνεις τα πάντα, για τα πιο ειδικά θέματα, υπάρχουν forums Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 + το πολύ καλό help που έχει το MacOSX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Συμφωνώ με όλα όσα λέτε. Μόλις θυμήθηκα όμως οτι έχω θείο βιβλιοπώλη και θα βρώ σχεδόν τσάμπα το βιβλίο.. Επιμένω γιατί ακόμα στα windows ανακαλύπτω πράγματα και θέλω όταν έρθει το Leopard στα χέρια μου να μπορώ να εκμεταλλευτώ σε σημαντικό βαθμό τις δυνατότητες του... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, χαίρομαι που θα έχω υποστίριξη στον κόσμο των mac απτο forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.