ManosBar13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Γεια σας παιδιά! Μετά από αρκετό καιρό είμαι πλέον ένα βήμα πριν την αγορά ενός MacBook Pro 15" 1,83. Αποφάσισα να το αγοράσω από τη Rainbow αφού είναι η μόνη που έχει ακόμα 1,83 επεξεργαστές(δυστυχώς ελληνική έκδοση) και μου φαίνεται κάπως "άκυρο" να δώσω 300 ευρώ παραπάνω για 0,17Ghz παραπάνω... Επειδή είμαι κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για το τι θα πρέπει να κάνω ώστε όταν θα ανέβω Αθήνα στις 18-20 Ιουλίου να πάρω ένα MBP. Βασική Ερώτηση:Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω εγγραφή στο Applestore.gr;Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα MBP σε κανένα από τα 3 καταστήματα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
vrethan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Γεια σας παιδιά!Μετά από αρκετό καιρό είμαι πλέον ένα βήμα πριν την αγορά ενός MacBook Pro 15" 1' date='83. Αποφάσισα να το αγοράσω από τη Rainbow αφού είναι η μόνη που έχει ακόμα 1,83 επεξεργαστές(δυστυχώς ελληνική έκδοση) και μου φαίνεται κάπως "άκυρο" να δώσω 300 ευρώ παραπάνω για 0,17Ghz παραπάνω... Επειδή είμαι κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για το τι θα πρέπει να κάνω ώστε όταν θα ανέβω Αθήνα στις 18-20 Ιουλίου να πάρω ένα MBP. Βασική Ερώτηση:Πρέπει οπωσδήποτε να κάνω εγγραφή στο Applestore.gr;Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα MBP σε κανένα από τα 3 καταστήματα;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.[/quote'] Χαίρε φίλε πατριώτη!!! Νομίζω πως υπάρχουν ετοιμοπαράδοτοι MacBook (απλοί και pro) ή ό,τι άλλο υπολογιστικό σύστημα της Apple εδώ στο Ηράκλειο και δη στο κατάστημα με την επωνυμία "Document", που βρίσκεται στην οδό Σερρών 16-18 (αν δεν κάνω λάθος στο νούμερο) και η οποία είναι στην περιοχή των Πατελών. Το επισκέφθηκα πριν δύο μήνες και υπήρξαν πολύ εξυπηρετικοί Εξάλλου κι εγώ πρόκειται να αγοράσω φορητό από κει σε λίγο καιρό.
nobleman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Σας μιλάει ένας έτερος πατριώτης που αγόρασε από το συγκεκριμένο κατάστημα... είναι όντως πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά εδώ στο Ηράκλειο... βέβαια, ρίξτε και μια ματιά στα διάφορα τόπικ εδώ μέσα, έχουν πολλές πληροφορίες επί του θέματος... είχα κάποια προβλήματα, που καλό θα είναι να τα διαβάστε επισταμένως!!!
vrethan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Σας μιλάει ένας έτερος πατριώτης που αγόρασε από το συγκεκριμένο κατάστημα... είναι όντως πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά εδώ στο Ηράκλειο... βέβαια, ρίξτε και μια ματιά στα διάφορα τόπικ εδώ μέσα, έχουν πολλές πληροφορίες επί του θέματος... είχα κάποια προβλήματα, που καλό θα είναι να τα διαβάστε επισταμένως!!! Βοήθησέ μας καλέ πατριώτη. Δηλαδή δώσε μας κάποια link!!! Πάντως να είσαι καλά που μας προειδοποίησες
vrethan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Sorry φίλε nobleman!!! Βρήκα τα προβλήματα που αναφέρθηκες και μου είναι ήδη γνωστά. Από την άλλη τείνω να πάρω το "απλό" MacBook, όπου το πρόβλημα, κυρίως, της θερμοκρασίας είναι λιγώτερο έντονο σε σχέση με τα μεγάλα "αδερφάκια" του.
nobleman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Κοίτα, πάντα ξεκινάμε από την χρήση που ζητάμε... το μηχάνημα που πήρα είναι καταρχήν ένα κόσμημα. Ευχαρίστως μόλις το παραλάβω να το δείτε από κοντά για να καταλάβετε τι εννοώ... το είχα υποσχεθεί και στο cue? αλλά δυστυχώς εκείνο το απόγευμα έτυχε έκτακτη δουλειά... πάντως θεωρώ ως άμεση προτεραιότητα να μπείτε σε διάφορα sites ελληνικά & ξένα και να διαβάσετε πριν καταλήξετε... ορίστε ένα καλό: http://www.helmug.gr αλλά δεν είναι το μόνο...
ManosBar13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας. Γνωρίζω για την Document αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρχει η έκδοση του MacBook Pro που θέλω... Η Document συνεργάζεται πλήρως με την Rainbow??Γιατί αν είναι έτσι τότε θα πάω σε λιγότερο από μία εβδομάδα να το πάρω... Εξηγώ και παραπάνω ότι τα 200 ευρώ προτιμώ να τα δώσω για ένα εξωτερικό σκληρό ή +512 Ram. Όσον αφορά τα προβληματάκια,έχω καταλήξει στο MBP από την στιγμή που βγήκε μιας και έχει ακριβώς ό,τι ζητάω(το τονίζω!!).Με +512MB Ram είναι το ιδανικό μηχάνημα για μένα...
nobleman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Εγώ στη θέση σου θα πήγαινε σε Αγγλικό λάπτοπ... σ' αυτό το σημείο νομίζω ότι την πάτησα... τι να το κάνω το Ελληνικό; πάντα και στα win Αγγλικά είχα, πλήρως συμβατό με όλα τα προγράμματα... εκτός και αν κωλλύεσαι λόγω γλώσσας... διότι στα Αγγλικά δουλεύει πολύ καλύτερα! Για την document νομίζω ότι αν πας σε Ελληνικό αποτελεί καλύτερη επιλογή λόγω προσωπικής επαφής... υπόψη όμως ότι το service το έχει η rainbow...
vrethan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σας.Γνωρίζω για την Document αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα υπάρχει η έκδοση του MacBook Pro που θέλω... Η Document συνεργάζεται πλήρως με την Rainbow??Γιατί αν είναι έτσι τότε θα πάω σε λιγότερο από μία εβδομάδα να το πάρω... Εξηγώ και παραπάνω ότι τα 200 ευρώ προτιμώ να τα δώσω για ένα εξωτερικό σκληρό ή +512 Ram. Όσον αφορά τα προβληματάκια' date='έχω καταλήξει στο MBP από την στιγμή που βγήκε μιας και έχει ακριβώς ό,τι ζητάω(το τονίζω!!).Με +512MB Ram είναι το ιδανικό μηχάνημα για μένα...[/quote'] Καταρχήν φίλε μου, δεν γνωρίζω για το τι δουλειά θέλεις να κάνεις με το MacBook Pro αλλά απ'όσο γνωρίζω μπορείς και στο απλό μοντέλο του να ζητήσεις την προσθήκη επιπλέον RAM 512 ΜΒ και όσον αφορά για το δίσκο δεν ξέρω αν γίνεται η ανάλογη προσθήκη. Αυτό το αφήνω στους ειδήμονες του είδους. Όσον αφορά δε για το εάν συνεργάζεται η Document με την Rainbow, δεν θυμάμαι να ανέφερε, το παλικάρι, που με εξυπηρέτησε, ότι παραγγέλνουν το οποιοδήποτε σύστημα της Apple από την εν λόγω εταιρία. Βέβαια δεν θα χάσεις τίποτα από το να επισκεφθείς το κατάστημα αυτό και να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι το μοντέλο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, θα έλεγα να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός για την Rainbow διότι τα "ευγενικά" σχόλια που διατυπώνονται γι' αυτήν αφθονούν τόσο εδώ στο φόρουμ όσο και σε άλλα. Εξάλλου, υπάρχουν κι άλλες εταιρίες που εμπορεύονται συστήματα της Apple όπως είναι για παράδειγμα η http://www.systemgraph.gr , η http://www.αpplepiraeus.com και οι οποίες πασχίζουν να ικανοποιήσουν τους πελάτες και δη τους νέους. Τέλος, ο φίλος μας και πατριώτης nobleman έχει απόλυτο δίκιο στο να ψάξουμε καλύτερα προτού μπούμε στη διαδικασία της αγοράς. Εξάλλου δεν είναι και λίγα τα χρήματα που ζητάνε και πρέπει η επένδυση που θα κάνεις (όπως και γω θα κάνω ) να βγει επιτυχημένη ή, πιο σωστά, να ικανοποιήσει, σε μεγάλο βαθμό, τις προσδοκίες που έχεις καλλιεργήσει γι' αυτό το μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.