traianos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Όταν ανοίγουμε ένα topic και θέλουμε να κάνουμε post θα ήτανε εύχρηστο αν υπήρχε ένα κουμπί με το οποίο θα ενημερωνότανε αμέσως με pm οι mods ότι κάτι τρέχει με το συγκεκριμένο topic έτσι ώστε να το κοιτάξουν.Το έχω δει σε άλλο φορουμ και νομίζω ότι βολεύει.Αυτό νομίζω θα διευκόλινε και τους mods.Απλά σαν πρόταση το λέω.Πως σας φαίνεται?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Στο κάτω αριστερό μέρος κάθε μηνύματος υπάρχει αυτό >>> <<< το κουμπί. Είναι το κουμπί Αναφοράς Μηνύματος και αν το πατήσεις, θα ενημερωθεί ο αρμόδιος moderator.
Cristina Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αυτό που λες, αλλά υπάρχει ένα κουμπάκι ( ) που κάνει report στους mods ένα post που αντιβαίνει κάποιον κανόνα. Βρίσκεται στα αριστερά του post κάτω από nick του poster. Αυτό εννοείς ή κάτι άλλο; Edit: Πιάστε κόκκινο Mr. Super Moderator
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Κυρία μου, σας παραχωρώ τη θέση μου.
asmilon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Γιατι δε το κανετε λιγο πιο μεγαλο το κουμπι αυτο? Αλλαξτε και χρωμα καντε το κοκκινο ή να γραφει Report πανω του κατι επειδη ειμαι σιγουρος πως το 60-70% των χρηστων του Insomnia δε το ξερει καν πως υπαρχει κατι τετοιο... Πως εχετε το κουμπι του Quote ή του Edit, κατι αντιστοιχο, δε ξερω ποσο δυσκολο ή ευκολο ειναι να υλοποιηθει αυτο :-?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Κυρία μου, σας παραχωρώ τη θέση μου. Τωρα τα ειδα ...ΟΛΑ !!!!! :-D
traianos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Ναι κάτι τέτοιο εννοούσα,συγνώμη,απλώς δεν το είχα προσέξει,αν και θα ήτανε καλύτερο να είναι λίγο πιο έντονο.Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.