Isle Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Το θεμα εχει ξαναειπωθει αλλα επειδη προσφατα θεματα δεν βρηκα, και θελω να ειναι καινουριο παιχνιδι, αλλα και επειδη νυσταζω, ποσταρα. Θελω fps για ps2 multiplayer, εχουμε και το multitab, να παιζουμε κανενα τριπλο στο σπιτι. Τι εχετε να μου προτεινετε?
raven360 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 timespliters για Multi και Killzone για Single..
S2Katana Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Το Black εχει ευκολο χειρισμο?Γιατι καποιος που εχει pc και PS2 ειναι καλομαθημενος με το mouse...
Isle Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Αλλα προτεινομενα γαμες? Το timesplitters δε μου αρεσει, το black φαινεται καλο αλλα δε μου αρεσει.
Isle Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Το εχω παιξει, δεν μου αρεσε ουτε αυτο. Εγω με τον αδερφο μου παιζαμε για πολυ καιρο το nightfire, καλη φαση, και ειπα να παρω κατι καινουριο. Μαλλον θα δοκιμασω το black anyway.
S2Katana Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Αν και αυτα ειναι θεματα γουστου, ουτε σε εμενα αρεσε το MOH.Το COD 2-3 το εχεις δοκιμασει?
Isle Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δεν μου πολυαρεσουν τα Medal of Honor και Call of duty, πρωτος και δευτερος παγκοσμιος πολεμος, που να ηξεραν οι κακομοιρηδες τοτε οτι θα τους βαζανε σε χαζο video games για να βγαλουν λεφτα αλλοι.
S2Katana Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Κοιτα, περα απο τη θεματολογια, η σειρα Cod εχει απιστευτη ατμοσφαιρα.Φοβερα καθηλωτικη!!!
Isle Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Ενταξει, παιζω το Black τωρα. Πολυ καλα γραφικα και ηχος, και αυτη η εμφαση στα οπλα μου αρεσει!!! Δυστυχως ομως δεν εχει multiplayer...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.