S2Katana Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Καλησπερα!Παιζοντας CS-CZero στο λαπτοπ μου(2GHz Mobile,512MB RAM,ATI Radeon 7500) μου κανει καποια κολληματακια το mouse, κυριως στην κινηση δεξια-αριστερα.Δεν εχει να κανει με την αναλυση, ουτε με το mouse, αφου τα ιδια κανει και το ποντικι που ειναι ενσωματωμενο πανω στο λαπτοπ.Καμια ιδεα?Δεν παιζεται με τιποτα το cs με αυτα τα κολληματα!
gio@ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 μηπως του εχεις σηκωσει πολυ τα γραφικα???? κ στο κανει για αυτο???
Dark-Shadow Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 eixa the same prob!!! Koita ti tha kaneis otan pezeis pata alt+tab kai meta pata alt+ctrl+del ke vres tin diergasia hl.exe ke stin protereotita valto xamili meta pigene ksana sto game pekse kana 2 lepto ke meta kane ksana to idio ke valo pali kanoniki!!! To 95% tha sou lithei!!! Ego exo ena allo problem!!! sto steam otan to anoikse ekei pou lei find servers den emfanizonte oi servers!!! dld vazo ena stan favourites ke meta an to kleiso ke to ksanaanoikso den emfanizonte sta favourites!!!
S2Katana Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις.Θα το δοκιμασω. Αυτο με τους servers μονο με reinstall το αντιμετωπισα.
S2Katana Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Λοιπον δοκιμασα αυτα που προταθηκαν και το πρβλημα φαινεται να λυνεται μονο αν αφηνω το game σε low priority.Αν το επαναφερω σε normal priority παλι αρχιζουν τα ιδια.Τι περιεργο...
christos_0b Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Λοιπον δοκιμασα αυτα που προταθηκαν και το πρβλημα φαινεται να λυνεται μονο αν αφηνω το game σε low priority.Αν το επαναφερω σε normal priority παλι αρχιζουν τα ιδια.Τι περιεργο... Καθολου περιεργο το game ειναι full στα bugs και ασυμβατοτητες. Επισης απο τοτε που μπλεχτηκε τοσο η steam η online εμπειρια ΟΛΩΝ των CS υποβαθμηστηκε τοσο που με αφηνει πλεον παγερα αδιαφορο.
S2Katana Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Επισης απο τοτε που μπλεχτηκε τοσο η steam η online εμπειρια ΟΛΩΝ των CS υποβαθμηστηκε τοσο που με αφηνει πλεον παγερα αδιαφορο. Aυτο να λεγεται...
technofreak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Το προβλημα με τους servers sta favourites συμβαινει συχνα αλλα επαναφερεται με ενα quit στο παιχνιδι κ ξανα ανοιγμα η αργει λογω refresh των servers της steam η ειναι καποιος server σε κατασταση <not responding>... Οσον αφορα το mouse, αν και το cs εχει πολυ μικρες απαιτησεις σε hardware, εγω προσωπικα τετοια κολληματα βλεπω με πολλα mouse.Για πες τι mouse εχεις...Εγω προσφατα ειχα δοκιμασει να παιξω cs σε ενα ξενο pc με αλλο mouse και εβλεπα τετοια κολληματα με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω με τπτ. Αλλα τσεκαρε κ ειδικες εντολες στην κονσολα του cs σχετικα με το mouse, για το accelation στην κινηση του mouse.
S2Katana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Χρησιμοποιω ενα ασυρματο laser M$.Θα σου ελεγα οτι φταιει το ποντικι, αλλα παλια δε μου το εκανε...
christos_0b Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Λοιπον ασε το CS(επαιζα τρελα/καμμενα παλιοτερα και το αγαπω αλλα εχει γινει ΓΤΠ) και πιασε το COD2 με μερικους φιλους να μην ξεκωλατε(το εχουμε παθει εδω και 2-3 μηνες και τρελενομαστε γυρω στα 10-14 ατομα 2-3φορες την εβδομαδα).
S2Katana Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Χαχα το COD 1/2 ειναι η δευτερη μου αγαπη...Μην τα λεμε τωρα!Το εχω τερματισει το 2ο 4 φορες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.