npapak Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Καλησπερα,εχω το w900i(Vf live) και το κουμπι των συντομευσεν εχει ενα bug... Που μπορω να βρω δωρεαν firmware (εστω και Vf live) για να κανω μια ανβαθμιση ελπιζοντας οτι θα ληθει το προβλημα... Ευχαριστω πολυ...
asmilon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 To πας εκει που το αγορασες ή σε ενα επισημο Service Point της Sony Ericsson μαζι με την αποδειξη αγορας και δικαιουσαι να στο αναβαθμισουν δωρεαν, επειδη σε καλυπτει η εγγυηση του κινητου για αυτες τις περιπτωσεις... Βεβαια η αναβαθμιση θα ειναι σε Vodafone Live παλι, δυστυχως δε μπορεις να το γλυτωσεις χωρις να χασεις την εγγυηση σου :-?
npapak Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δεν θελω να το παω γιατι θα το στειλουν Αθηνα (τα κακα της παρχειας και θα αργησουν να μου το φερουν...
jumaru99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Πηγαινε στη σελιδα τις sonyericsson κατέβασε το software για το update και καντο online.Περισσοτερα στο myphone.gr στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=83063
asmilon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μα δε θα το πας για επισκευη, μια αναβαθμιση στο software του θα κανεις. Ειναι μια διαδικασια που γινεται με ενα καλωδιο συνδεσης απλα και δε θελει πανω απο 10 λεπτα αν δε εχουν αλλη δουλεια εκει. . . Δοκιμασε καποιο επισημο service point, στο site SonyEricsson εχει καποι που λεει που ειναι το καθενα σε ολη την Ελλαδα.
tsipouro Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Πείτε μου ω ρε παίδες, διότι θα σκάσω... Πως γίνεται να είμαι μόνο σε GSM? ΤΟ κινητό μου κάνει το εξής απίστευτο.. Όταν είμαι σε περιοχή χωρίς 3G, εξαφανίζεται το εικονίδιο του 3G(και πολύ λογικά), ενω οι γραμμές που δείχνουν την ισχύ του σήματος είναι αρκετες. Tο G όμως, που συμβολίζει το GSM, από κόκκινο γίνεται γκρι(σαν ανενεργό) και δεν συνδέεται στο δίκτυο της Vodafone. Αλλάζω τη ρύθμιση από τη συνδεσιμότητα, διαχείριση δικτύων, κλπ, αλλά όταν επιλέγω το "GSM MONO", δεν έχω σήμα καθόλου... Τίποτα απολύτως, νεκρό... Υπάρχει κανά άλλο κόλπο για να παίξει; 'Η οδεύω προς αναβάθμιση firmware;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.