Προς το περιεχόμενο

Resident_evil_ΓΙΑ_playstations

temeteron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μέχρι τώρα ξέρω πως η σειρά Resident Evil της Capcom είχε βγάλει το RS1,2,3 στο PSX και τώρα βλέπω να βγάζει και το RS4. Επίσης έχω δει και κατι Resident Evil όπως "Οutbreak", "Code Veronika" και "Dead Aim" αυτά έχουν καμία σχέση με τις ιστορίες των RS1,2,3 και 4 ?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

to code veronica ekselisete meta to resi3.einai simantikos krikos tis istorias tou resi.ta dead aim k outbreak den anikoun stin istoria pou gnwrizoume,apla ekselisontai sto universe tou resident evil.ta dead aim einai first person shooter k ta outbreak einai gia online gaming

Δημοσ.

to resident evil 4 ουσιαστηκα ηταν το Resident evil survivor στο PSX ηταν αυτο π το τερματιζες χωρις να κανεις save

Δημοσ.
to resident evil 4 ουσιαστηκα ηταν το Resident evil survivor στο PSX ηταν αυτο π το τερματιζες χωρις να κανεις save

λάθος,το survivor είναι μια άλλη κατηγορία και δεν ανήκει στη σειρά Resident Evil.To survivor είναι μια νέα σειρά της Capcom που αποτελείται από:

-Resident Evil Gun Survivor

-Resident Evil Survivor 2

-Dino Crisis Survivor 3

Όπως βλέπεις υπάρχει και Dino Crisis στην κατηγορία Survivor.To RE4 είναι ένα νέο παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες αποκλειστικά στο gamecube και πρόσφατα και στο PS2.

Δημοσ.

Πολύ μπέρδεμα με αυτά τα REsident πάντως ήταν το πρώτο μου παιχνίδι σε PC το 97 απο ότι θυμάμαι και έχει αφήσει ιστορία. πως περνάνε τα χρόνια;).

Δημοσ.
basika mi ksexname k to resident evil zero tou cube,pou einai prequel tou resi1 k einai poli kalo.simplirwnei poli kala tin istoria pragmatika.

δες λίγο τον τίτλο :P για playstation μιλάμε όχι για gamecube. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...