Field_mice Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Xαιρετώ όλο το φόρουμ κατ'αρχάς . Είμαι γιά πολλά χρόνια χρήστης icq κ ,ουδέποτε ασχολήθηκα με τον windows messenger ,γιά την ακρίβεια τον "απενεργοποιούσα" μέσω του msconfig. Tελευταία λόγω κάποιων ιδιαιτέρων καταστάσεων αναγκάστηκα να τον χρησιμοποήσω. Προσπαθώ λοιπόν να βρω κάποια επιλογή ανάλογη με το "view message history" πoύ υπάρχει στο icq ή κάτι ανάλογο που να "κρατά" δηλαδή τους διαλόγους που έχουν λεχθεί ακόμα και αν το πρόγραμμα κλείσει αλλά δεν βρίσκω κάτι ανάλογο Είμαι τυφλός και δεν μπορώ να βρώ κάτι τόσο απλό? η μήπως δεν υπάρχει καν τέτοιο option στον messenger,κάτι ίσως φυσιολογικό για τους χρήστες του αλλά τελειως διαφορετικό σε σχέση με οτι έχω συνηθησει εγώ τόσα χρόνια?:???: Ευχαριστώ.
asmilon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Το Windows Messenger ειναι η απλη εκδοση του MSN Messenger, που πλεον ονομαζεται Live Messenger και μπορεις να το βρεις εδω. Κανει αυτο που ζητας και αν θες να το επεκτεινεις πιο πολυ συνδυασε το με το add-on Messenger Plus! και θα εισαι οκ ;-)
Field_mice Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Ευχαριστώ asmilon γιά την απάντηση . Το θέμα είναι αν μπορώ να "δω" και να μην "χάσω" τα μυνήματα που ειχα αποστείλει και αποδεχθεί μεχρι τώρα... και οχι μόνο αυτα που θα δεχθώ /αποστείλω από εδώ και έπειτα αν περάσω το "live" messenger. Δεν ξέρω αν γίνομαι απόλυτα κατανοητός. Eχω την έκδοση 4.73 τώρα.
alkisg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Όχι. Δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσεις κάθε συνομιλία (αρχείο->αποθήκευση) χειρωνακτικά, αλλά αν δεν την έχεις αποθηκεύσει, την έχασες.
asmilon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Ναι καταλαβα τι εννοεις φιλε Field_mice... Το θεμα ειναι πως θα σε στενοχωρησω, απο οσο ξερω η απλη εκδοση, το Windows Messenger, δε εχει επιλογη για αυτοματη αποθηκευση, το μονο που θα μπορουσε να ειχες κανει ηταν να προνοουσες και εσωζες τον διαλογο σου απο το Αρχειο-> Αποθηκευση. EDIT alkisg Με προλαβεις για λιγα sec !!!
Field_mice Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Ναι καταλαβα τι εννοεις φιλε Field_mice[/url']... Το θεμα ειναι πως θα σε στενοχωρησω, απο οσο ξερω η απλη εκδοση, το Windows Messenger, δε εχει επιλογη για αυτοματη αποθηκευση, το μονο που θα μπορουσε να ειχες κανει ηταν να προνοουσες και εσωζες τον διαλογο σου απο το Αρχειο-> Αποθηκευση. :neutral: Το περίμενα:neutral: ...ναι έχεις δίκιο αλλά τόσα χρόνια συνηθείας με το icq μου φαίνoταν περίπου αυτονόητο το να υπάρχει τέτοιο option ..και στο Λίνουξ με το licq είχα αυτή την δυνατότητα. @alkisg Ευχαριστώ και εσένα για την απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.