ALR Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Καλησπέρα. Για μια ιστοσελίδα , δημιούργησα ένα blog από το cpanel και χρησιμοποίησα το WordPress. Οι διαδικασίες είναι αυτόματες , εκτός από τον Εξελληνισμό του προγράμματος, για τον οποίον απαιτείται η εγκατάσταση ενός αρχείο (el.mo) στην directory blog/wp-includes/languages και η τροποποίηση του αρχείο wp-config.php , προσθέτοντας το 'el' μέσα στο define ('WPLANG', ''); Ενώ τα κάνω όλα αυτά, παρουσιάστηκαν μερικά προβλήματα. Κατά την προβολή της σελίδας "Συγγραφή" στην διαχείριση του blog , δεν εμφανίζεται το πεδίο ανεβάσματος αρχείου και αντί αυτού υπάρχει το μήνυμα : Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klou/public_html/blog/wp-config.php:43) in /home/klou/public_html/blog/wp-admin/inline-uploading.php on line 5 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klou/public_html/blog/wp-config.php:43) in /home/klou/public_html/blog/wp-admin/inline-uploading.php on line 140 Επίσης, όταν προσπαθώ να προσθέσω ένα άρθρο, εμφανίζεται το μήνυμα : Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klou/public_html/blog/wp-config.php:43) in /home/klou/public_html/blog/wp-admin/post.php on line 60 και όταν προσπαθώ να κάνω edit σε μία κατηγορία , εμφανίζεται το μήνυμα: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/klou/public_html/blog/wp-config.php:43) in /home/klou/public_html/blog/wp-admin/categories.php on line 102 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει λέγοντας μου τι γίνεται λάθος; Ευχαριστώ!
Grjava Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Πρόσεξε να μην αφήνεις κενή την πρώτη γραμμή στο αρχείο wp-config.php. Δηλαδή πρέπει να ξεκινάει με <? η πρώτη γραμμή.
ALR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Η πρώτη γραμμή ξεκινάει με <?php και η τελευταία είναι ?> Βασικά δεν πείραξα το αρχείο, παρά μόνο πρόσθεσα το 'el' εκεί που έπρεπε. Μήπως να σβήσω και τα σχόλια; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό..
ALR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Τελικά αυτό ήταν. Μετά το τέλος του κώδικα υπήρχαν 2 κενές γραμμές. Το πρόβλημα με τα μηνύματα λάθους έχει λυθεί, αλλά ενώ έχει εξελληνιστεί το administrator panel , δεν μπορώ να γράψω ένα άρθρο ή να δημιουργήσω κατηγορία στα Ελληνικά.Μήπως γίνεται κάτι λάθος με τη γραμματοσειρά ; UTF-8 είναι.
ALR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 thanks φίλε αλλά τη μετάφραση την έχω βρεί εξ αρχής. Το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται κάπου σε κάποια ρύθμιση στην database.. Είμαι σίγουρος πλέον ότι τα κάνω όλα σωστά , οπότε ίσως κάποια ρύθμιση στη mysql να είναι διαφορετική από τον server και να πρέπει να την αλλάξω, μόνο που δεν έχω ιδέα
Lexx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Χθες έβαλα το wordpress στο homeserver μου και όλα πήγαν καλά. Η μετάφραση είναι utf-8 οπότε αν το theme σου δεν αναγνωρίζει αυτόματα το charset ίσως να πρέπει να το βάλεις από μόνος σου. Υποθέσεις κάνω πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.