mazda Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Τουλαχιστον για την Παντειο..δεν ξερω για αλλες σχολες τις ημερομηνιες.. Η κορη μου επαθε μπλακ-αουτ μολοις τις το ειπα...
chill Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 3/7 μέχρι όσο πάει για Οικονομικό Νομικής. Περιμένω να δω αν θα υπάρξει εμβόλιμη για να συνεχίσω τις διακοπές μου. Γιατί συγνώμη μαθήματα 1-3 το μεσημέρι στο κτίριο της Νομικής στο κέντρο της Αθήνας αρνούμαι να δώσω. Ναι τελειώνω, λίγα μαθηματάκια μου απομένουν για την πολυπόθητη έξοδο στο εξωτερικό για ένα μεταπτυχιακό της προκοπής μπας κι ανοίξω τα στραβά μου αλλά το καλοκαίρι μου αρνούμαι να το περάσω εσώκλειστος πάνω από μερικά βιβλία επειδή έτσι αποφάσισαν μερικοί. Λευτεριά στους καλοκαιρινούς φραπεδοφόρους!!!!!!!!
sotirakis.net Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Καλά ρε παιδιά πως πάρθηκε αυτή η απόφαση ; Δεν έγινε τμήμα με τους καθηγητές κάθε τμήματος προκειμένου να οριστέι πότε θα γίνει η εξεταστική ; Στο τμήμα πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα γίνει τμήμα με τους καθηγητές και τους εκπροσώπους των φοιτητών και έχουμε αποφασίσει ότι αν δεν γίνει διπλή εξεταστική 25 Αυγούστου μέχρι 10 Οκτωβρίου δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να βγούνε από την αίθουσα... Το παράδειγμα μας το έδωσε η ΑΣΟΕ. Διεκδικήστε ρε παιδιά! Μην αφήνετε τους καθηγητές να αυθαιρετούν γιατί απλά έτσι γουστάρουν! Αν όχι τώρα, πότε ;;;;;;
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Διεκδικήστε ρε παιδιά! Μην αφήνετε τους καθηγητές να αυθαιρετούν γιατί απλά έτσι γουστάρουν! Αν όχι τώρα' date=' πότε ;;;;;;[/quote'] Α δεν φτάνει που είχανε κλείσει οι φοιτητές τα πανεπιστήμια τόσο καιρο,τώρα οι καθηγητές σας φταίνε που δίνετε εξεταστική????? :confused: Τι να πω ρε παιδί μου,τελικά κανένας δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του σ'αυτή την χώρα???:evil: :evil:
FilipposMD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Εντάξει ρε παιδιά, δεν σας έριξε κανείς στα κάτεργα! Κανονικά, σε πολιτισμένες χώρες, μετά από 2 μήνες καταλήψεων θα χανόταν το εξάμηνο κι εσείς γκρινιάζετε επειδή γίνεται εξεταστική τον Ιούλιο; Εξάλλου, κάθε χρόνο, η Ιατρική Αθηνών, που ήμουν εγώ, δεν τελειώνει νωρίτερα από τις 20-25 Ιουλίου τις εξετάσεις.
dop Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Καλά ρε παιδιά πως πάρθηκε αυτή η απόφαση ; Δεν έγινε τμήμα με τους καθηγητές κάθε τμήματος προκειμένου να οριστέι πότε θα γίνει η εξεταστική ; Στο τμήμα πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα γίνει τμήμα με τους καθηγητές και τους εκπροσώπους των φοιτητών και έχουμε αποφασίσει ότι αν δεν γίνει διπλή εξεταστική 25 Αυγούστου μέχρι 10 Οκτωβρίου δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να βγούνε από την αίθουσα... Το παράδειγμα μας το έδωσε η ΑΣΟΕ. Διεκδικήστε ρε παιδιά! Μην αφήνετε τους καθηγητές να αυθαιρετούν γιατί απλά έτσι γουστάρουν! Αν όχι τώρα' date=' πότε ;;;;;;[/quote'] Βέβαια, παράδειγμα πολιτισμού. Μήπως πρέπει να αποφασίσουν να περάσουν όλους τους φοιτητές και με 10;
yiah Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Βέβαια, παράδειγμα πολιτισμού. Μήπως πρέπει να αποφασίσουν να περάσουν όλους τους φοιτητές και με 10; αα μπραβο ρε φιλε γιατι δε το ελεγες νωριτερα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.