Προς το περιεχόμενο

Thermal Conductors(Θερμαπαγωγός Σιλικόνη)?

caveneo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ με τον HellasVagabond, η διαφορά κυμαίνεται γύρω στους 2-4 βαθμούς στην δικιά μου δοκιμή...Προσοχή σε όποιον δοκιμάσει με Liquid :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ceramique all the way για ένα διάστημα είχα δοκιμάσει καμιά 10αριά για να δούμε πια είναι καλύτερη και η Ceramique ήταν ακόμα λίγο πιο κάτω από την κορυφή αλλά με την διαφορά οτι δεν έχει κανένα φόβο

• Moderators

Κι εγω εκανα τη καλη, και μετα απο Arctic Silver Advesive (χρησιμοποιουσα μονο το σωληναριο με τη παστα - το αναμιγνυα με το αλλο που κολλαγε μονο οταν ηθελα να συγκολησω καποια ψυκτρα).

Μετα δοκιμασα αυτη που συνοδευε τις Coolermaster ψυκτρες.

Επειτα αυτη που συνοδευε τις Thermalright.

Μετα πηγα σε Arctic Silver 5 (πολυ δυσκολη στο άπλωμα ρε παιδι μου).

Και τωρα κατεληξα στη Ceramique!

Οπως τα λεει ο Πανος ειναι, λυνονται τα χερια σου, γιατι και να παει σε κανα κυκλωμα δεν εχεις φοβο! (καλα οχι οτι οι αλλες θα πηγαιναν, ειδικα η Silver, ετσι δυσκολα που απλωνεται).

βασικά η silver δεν είναι αγώγιμη tested απλά δύσκολη στο άπλωμα για αυτό και χαντακώθηκε

επίσης η Ceramique είναι η μόνο που παίζει καλύτερα από όλες σε subzero temps

βασικά η silver δεν είναι αγώγιμη tested απλά δύσκολη στο άπλωμα για αυτό και χαντακώθηκε

επίσης η Ceramique είναι η μόνο που παίζει καλύτερα από όλες σε subzero temps

vatos επειδη κι εγω απεχθανομαι το απλωμα της silver5 που μπορω να βρω ceramique?πειραια αν γινεται?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1041118&catalog=20&category=69977805

δεν τελειώνει ποτέ λέμε όμως :P έχω 2 τέτοια κάνα 3μηνο και αλλάζω cpu και vga σχεδόν κάθε μέρα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...