Προς το περιεχόμενο

Μονιμο σβησιμο αρχειων απο δισκο!

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους

εχω ενα σκληρο maxtor και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να σβησω τα παντα ετσι ωστε να μην μπορουν να βρθυουν οθτε με καποιο utility οπως το rcover my files η οπιοδιποτε αλλο παρομιο!

φιλικα!

Δημοσ.
Format x: (όπου χ το γράμμα του δίσκου) ή με αντίστοιχο utility από το site της εταιρίας για low level format.

Invader αυτο το low level format θα το κοιτξω..θα μπω και στη ιδια την εταιρεια μηπως εχει περισσοτερες πληροφοριες βασικα!

ευχαριστω!

Δημοσ.
system mechanic 5 or 6 ,window washer κλπ

system mechanic???κανει τετια δολεια?? κανει low level format??εχω τη εντυπ[ωση πως αυτο το προγραμμα το εχω χρησιμπποιεισει για αλλους λογους αλα δεν θυμαμαι να ειχα βρει κατι γιασκληρους δισκους!

το κοιταω και αυτο!

Δημοσ.

Παιδιά προσοχή στο low level format σε μη scsi δίσκους.Σε ide μόνο με utility από την εταιρία κατασκευής αλλιώς θα μειωθεί δραματικά η ταχύτητα του δίσκου.

Δημοσ.

Νομιζω oti to system mechanic exei to incinerator bin (i kapos etc) pou stin ousia svinontas ena arxio sou grafi apo panw arxrista dedomena mexri kai 10 fores.Kai kala sto pentagono (usa) kanoun 4 fores overwrite. opote apo 1-10 eisai asfalis.

Δημοσ.
system mechanic???κανει τετια δολεια?? κανει low level format??εχω τη εντυπ[ωση πως αυτο το προγραμμα το εχω χρησιμπποιεισει για αλλους λογους αλα δεν θυμαμαι να ειχα βρει κατι γιασκληρους δισκους!

το κοιταω και αυτο!

πηγαίνεις shield και κάνεις καθαρισμό στο free space ολων των δίσκων αφου πρώτα στις ιδιότητες καθαρισμού έχεις τσεκάρει τον τρόπο που θα κάνει τον καθαρισμό.

Δημοσ.
πηγαίνεις shield και κάνεις καθαρισμό στο free space ολων των δίσκων αφου πρώτα στις ιδιότητες καθαρισμού έχεις τσεκάρει τον τρόπο που θα κάνει τον καθαρισμό.

φιλε realestate θα το κοιταξω..απλα πηγα σε καποια φαση να κανω εγκατασταση το προγραμμα και το kaspersky μου εβγαζε κατι υρελα..προς το παρω δεν εχω πολυ χονο αλλα θα το κοιταξω και θα τα ξαναπουμε!!

Παρεπιπτοντος ειμαστε και γειτονες!λολ

Δημοσ.
φιλε realestate θα το κοιταξω..απλα πηγα σε καποια φαση να κανω εγκατασταση το προγραμμα και το kaspersky μου εβγαζε κατι υρελα..προς το παρω δεν εχω πολυ χονο αλλα θα το κοιταξω και θα τα ξαναπουμε!!

Παρεπιπτοντος ειμαστε και γειτονες!λολ

Λάθος το θυμόμουνα . Η ακολουθία είναι protect>clean deleted file data>cleaning options και τσεκάρεις τη μέθοδο καθαρισμού !!

κατόπιν all drive analysis and clean disc free space. αυτά γείτονα.

Δημοσ.
Λάθος το θυμόμουνα . Η ακολουθία είναι protect>clean deleted file data>cleaning options και τσεκάρεις τη μέθοδο καθαρισμού !!

κατόπιν all drive analysis and clean disc free space. αυτά γείτονα.

αν και δνε το εχω τσεκαρει ακομα γιατι τον συγκεκριμενο σκληρο δεν τον χρησιμοποιω και ειανι εξω απ τον υππολογοιστηξ μου υθα το τσεκαρω ρε φιλε

σε ευχαριστω once again!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μην παιδευεσαι' date=' Kill Disk Pro απο τον FOSI και εισαι αρχοντας.

Κανε το μεσα απο DOS[/quote']

να σαι καλα ρε φιλε

θα το δοκιμασω και αυτο

cheers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...