xtraktor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 καλησπερα σε ολους εχω ενα σκληρο maxtor και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να σβησω τα παντα ετσι ωστε να μην μπορουν να βρθυουν οθτε με καποιο utility οπως το rcover my files η οπιοδιποτε αλλο παρομιο! φιλικα!
Invader Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Format x: (όπου χ το γράμμα του δίσκου) ή με αντίστοιχο utility από το site της εταιρίας για low level format.
deathlok Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 me to format x: den einai sigouro pos den tha ginete tpt recovery. dokimase low level format i kapio utility tou tipou clean sweep.
xtraktor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Format x: (όπου χ το γράμμα του δίσκου) ή με αντίστοιχο utility από το site της εταιρίας για low level format. Invader αυτο το low level format θα το κοιτξω..θα μπω και στη ιδια την εταιρεια μηπως εχει περισσοτερες πληροφοριες βασικα! ευχαριστω!
xtraktor Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 system mechanic 5 or 6 ,window washer κλπ system mechanic???κανει τετια δολεια?? κανει low level format??εχω τη εντυπ[ωση πως αυτο το προγραμμα το εχω χρησιμπποιεισει για αλλους λογους αλα δεν θυμαμαι να ειχα βρει κατι γιασκληρους δισκους! το κοιταω και αυτο!
Invader Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Παιδιά προσοχή στο low level format σε μη scsi δίσκους.Σε ide μόνο με utility από την εταιρία κατασκευής αλλιώς θα μειωθεί δραματικά η ταχύτητα του δίσκου.
ItsToasted Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Νομιζω oti to system mechanic exei to incinerator bin (i kapos etc) pou stin ousia svinontas ena arxio sou grafi apo panw arxrista dedomena mexri kai 10 fores.Kai kala sto pentagono (usa) kanoun 4 fores overwrite. opote apo 1-10 eisai asfalis.
realestate Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 system mechanic???κανει τετια δολεια?? κανει low level format??εχω τη εντυπ[ωση πως αυτο το προγραμμα το εχω χρησιμπποιεισει για αλλους λογους αλα δεν θυμαμαι να ειχα βρει κατι γιασκληρους δισκους!το κοιταω και αυτο! πηγαίνεις shield και κάνεις καθαρισμό στο free space ολων των δίσκων αφου πρώτα στις ιδιότητες καθαρισμού έχεις τσεκάρει τον τρόπο που θα κάνει τον καθαρισμό.
xtraktor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 πηγαίνεις shield και κάνεις καθαρισμό στο free space ολων των δίσκων αφου πρώτα στις ιδιότητες καθαρισμού έχεις τσεκάρει τον τρόπο που θα κάνει τον καθαρισμό. φιλε realestate θα το κοιταξω..απλα πηγα σε καποια φαση να κανω εγκατασταση το προγραμμα και το kaspersky μου εβγαζε κατι υρελα..προς το παρω δεν εχω πολυ χονο αλλα θα το κοιταξω και θα τα ξαναπουμε!! Παρεπιπτοντος ειμαστε και γειτονες!λολ
realestate Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 φιλε realestate θα το κοιταξω..απλα πηγα σε καποια φαση να κανω εγκατασταση το προγραμμα και το kaspersky μου εβγαζε κατι υρελα..προς το παρω δεν εχω πολυ χονο αλλα θα το κοιταξω και θα τα ξαναπουμε!!Παρεπιπτοντος ειμαστε και γειτονες!λολ Λάθος το θυμόμουνα . Η ακολουθία είναι protect>clean deleted file data>cleaning options και τσεκάρεις τη μέθοδο καθαρισμού !! κατόπιν all drive analysis and clean disc free space. αυτά γείτονα.
xtraktor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Λάθος το θυμόμουνα . Η ακολουθία είναι protect>clean deleted file data>cleaning options και τσεκάρεις τη μέθοδο καθαρισμού !!κατόπιν all drive analysis and clean disc free space. αυτά γείτονα. αν και δνε το εχω τσεκαρει ακομα γιατι τον συγκεκριμενο σκληρο δεν τον χρησιμοποιω και ειανι εξω απ τον υππολογοιστηξ μου υθα το τσεκαρω ρε φιλε σε ευχαριστω once again!
Fotis_Greece Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μην παιδευεσαι, Kill Disk Pro απο τον FOSI και εισαι αρχοντας. Κανε το μεσα απο DOS
xtraktor Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μην παιδευεσαι' date=' Kill Disk Pro απο τον FOSI και εισαι αρχοντας.Κανε το μεσα απο DOS[/quote'] να σαι καλα ρε φιλε θα το δοκιμασω και αυτο cheers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.