Προς το περιεχόμενο

UPS Πρόβλημα

Θοδωρής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
to sygkekrimeno nomizo eine 600VA =420 W (theoritika)

Eγω επειδη δεν ξερω καποιο συγκεκριμενο μαθηματικο τυπο, το υπολογισα με τη λογικη πως αφου τα 1100VA=660W, τα 600VA ειναι καπου τα μισα.

Δημοσ.
το ups δεν νομίζω να έπαθε κάτι.στην αρχή τα ups είναι ήδη φορτισμένα.Μέχρι βέβαια να πωληθούν σαφώς χάνουν κάποια ισχύ.

τι τροφοδοτικό έχεις? πόσα watt?

To trofodotiko moy einai 420watt

Δημοσ.
to sygkekrimeno nomizo eine 600VA =420 W (theoritika)

an exeis vary systima me neo modelo karta grafikon sou roufaei to reyma..

dokimase na to afiseis mono pano sto tower kai bgale tin othoni & tha eise ok.

Eixes dikio file moy molis ebgala tin othoni kai afisa mono to tower sto ups lithike to problima. To thema omos tora einai oti an ginei diakopi pos tha blepo na kleiso to PC afoy i othoni einai ektos UPS; IDOY I APORIA!!! kamia idea;

Δημοσ.
Eixes dikio file moy molis ebgala tin othoni kai afisa mono to tower sto ups lithike to problima. To thema omos tora einai oti an ginei diakopi pos tha blepo na kleiso to PC afoy i othoni einai ektos UPS; IDOY I APORIA!!! kamia idea;

Γενικα βιαστηκες και εκανες λαθος αγορα μου φενεται.

Δεν νομιζω ομως να μην "τραβαει" κ το tower και την οθονη μαζι.Καταρχην κατσε και διαβασε προσεκτικα το manual και μετα ξαναποσταρε στο forum...

Δημοσ.

Βιάστηκα φιλε μου γιατι ακουγα οτι θα αρχισουν οι διακοπες στη ΔΕΗ και τα μονα λεφτά που ειχα ήταν 60euro και ηταν το μονο που βρήκα σε αυτα τα λεφτά.τωρα οσο αφορά το manual τι θέλεις να σου γράψω;

Δημοσ.

Eίτε το πας πίσω και παίρνεις ένα μεγαλύτερο,είτε παίρνεις άλλο ένα και βάζεις το μόνιτορ στο ένα και το tower στο άλλο.

Η δεύτερη λύση βέβαια δεν είναι πρακτική..

Εφόσον το αγόρασες χθες,δεν νομίζω να σου αρνηθούν να το αντικαταστήσουν.

Δημοσ.

epidei exo kai go mikro UPS kai den exo tin othoni pano.. to klino sta TYFLA!

ne! thes odigies?

(patas..to pliktro me ta win - mia fora to pliktro me to belaki pano /\- mia fora to ENTER - mia fora to pliktro me to belaki deksia > & ENTER !) =shotdown

kai..exete gia kaimene kosme...

:mrgreen:

Δημοσ.
Eγω επειδη δεν ξερω καποιο συγκεκριμενο μαθηματικο τυπο, το υπολογισα με τη λογικη πως αφου τα 1100VA=660W, τα 600VA ειναι καπου τα μισα.

Φίλε S2Katana, έχουμε το ίδιο ups to Nova 1100 avr.Είχα αφήσει δυο υπολογιστές αναμμένους συνδεδεμένους στο ups στο χώρο της δουλειάς μου. Πήγα σήμερα και είδα ότι όλα ήταν κλειστά. Έλεγξα για ρεύμα, δεν είδα ότι είχε πέσει ασφάλεια στον πίνακα,πήγα να μετακινήσω τον υπολογιστή για να δώ τι είχε συμβεί και ΜΠΑΜ σκάει το τροφοδοτικό! Τελικά απ'ότι διαπίστωσα έχει καεί το τροφοδοτικό και του άλλου, είχα δυο εφεδρικά, τα άλλξα και η μόνη ζημιά που έπαθαν οι υπολογιστές ευτυχώς ήταν αυτή.

Το θέμα είναι ότι το ups κάνει ένα μπιπ συνεχόμενο πρώτα και μετά ανα 10 δευτερόλεπτα όταν το ανοίγω ενώ το ανεμιστηράκι όταν το κλείνω απο μπροστά δεν δουλεύει ενώ κανονικά απ'οτι θυμάμαι δούλευε και ας μην είναι αναμμένο το πράσινο φωτάκι. Απ'ότι είδα στο εγχειρίδιο το μπιπ σημαίνει "Ups on battery power-Low battery level". Στο πίσω μέρος υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει "Overload protection-Reset".Το πάτησα και το κράτησα πατημένο αλλά τίποτα.Παρέχει ρεύμα στους υπολογιστές,τουλάχιστον με ένα που δοκίμασα,αλλά σφυρίζει και δεν ξέρω πως να το ανοίξω γιατι μάλλον έχει καεί αυτή η ασφάλεια,το Ciruit breaker.Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Καταρχας, μου κανει φοβερη εντυπωση το οτι καηκαν τα 2 τροφοδοτικα.Υποτιθεται οτι το UPS σε προστατευει απο κατι τετοια.

Στη θεση σου θα εστελνα ενα mail στην ΜGE.

Δημοσ.
epidei exo kai go mikro UPS kai den exo tin othoni pano.. to klino sta TYFLA!

ne! thes odigies?

(patas..to pliktro me ta win - mia fora to pliktro me to belaki pano /\- mia fora to ENTER - mia fora to pliktro me to belaki deksia > & ENTER !) =shotdown

kai..exete gia kaimene kosme...

:mrgreen:

Thanks φίλε μου!

Δημοσ.
Καταρχας' date=' μου κανει φοβερη εντυπωση το οτι καηκαν τα 2 τροφοδοτικα.Υποτιθεται οτι το UPS σε προστατευει απο κατι τετοια.

Στη θεση σου θα εστελνα ενα mail στην ΜGE.[/quote']

To ups προφανώς σε προστατεύει μεν από προβλήματα αυξομείωσης τάσης αλλά όχι και από τη συχνότητα του ρεύματος.Δεν ξέρω,τι να σου πώ.

Το έχω δώσει σε ένα φίλο ηλεκτρονικό να το δει και αν μπορέσει να κάνει κάτι έχει καλώς.Αλλιώς αγοράζω ένα ίδιο και βαστώ την μπαταρία απ το παλιό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...