Boban Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 dokimase kanenas na mpei me safari sto pathfinder meta to teleutaio update. Emena mou emfanizei erotimatika klp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 kai emena to idio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Το ίδιο και εδώ. Έγινε το pathfinder Mac-unfriendly? Μου φαίνεται ότι αν συνεχιστεί θα τους στείλω e-mail... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 και εμένα ερωτηματικά μου βγάζει. δοκίμασα και διάφορα text encoding αλλά πάλι το ίδιο... να υποθέσω ότι ούτε ο firefox λειτουργεί; edit: με firefox εμφανίζονται όλα κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathispap Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Με Safari και encoding Greek ISO 8859-7, εδω ολα φαινονται μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Με Safari και encoding Greek ISO 8859-7, εδω ολα φαινονται μια χαρα... δίκιο έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Nai kai emena douleei me auto to encoding alla.. To eixa default kai den douleue piga sto view>Text encoding kai to ekana apo default ISO 8859-7 kai doulepse parolo pou itan to idio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.