HexStatic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Oxi kanena trelo poso .. apla mporw na boleutw me ena ups twn 100 euro mporw kai me ena twn 300? Aksizei na parw kati markas (MGE ) as poume i na boleutw me kanena ftiniariko ?
dioptra999 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Κατα την γνώμη μου εαν οι εργασίες σου στο πισι είναι τόσο σημαντικές και χρειάζεσαι UPS τοτε να είναι Line Interactive. Το πόσα είναι τα VA εξαρτάται απο 2: α)απο το πόσα είναι το μιν που χρειάζεται το πισι να λειτουργήσει και β) απο το πόση ώρα! Νομίζω με ένα 600VA Line Interactive για να σου ρυθμίζει και το ρευμα στο τροφοδοτικό...είσαι πολύ καλά Τωρα όσο πιο ακριβό τόσο πιο σταθερα θα τα δίνει και για περισσότερα χρόνια...Εγω θα έπερνα ayto http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=835&Nav_Section_Id=11&Catalog_Id=1&Product_Id=274750&Merchant_Id=1&sts_cid=3
Digital-Entity Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Θα σου έλεγα να πήγαινες να αγοράσεις APC Smart Ups χωρίς δεύτερη κουβέντα. Κοίταξε και εδώ για καλύτερες τιμές http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=apc+620&sp_catcode=SKROUTZ . Χρησιμοποιώ ένα 1000 VA εδώ και 6-7 χρόνια και το μόνο που έχω αλλάξει είναι οι μπαταρίες του.
dioptra999 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Χρησιμοποιώ ένα 1000 VA εδώ και 6-7 χρόνια και το μόνο που έχω αλλάξει είναι οι μπαταρίες του. :confused: :confused:
giankyr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 :confused: :confused: Τί έγινε? Κι εγώ έχω APC Smart, έχουν πολύ καλύτερο φιλτράρισμα από τα αντίστοιχα UPS άλλων εταιριών! Το προτείνω.
HexStatic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Egw elega na parw to MGE PULSAR EVOLUTION 800-800VA/560W. Alla mou fenontai polla lefta...
dioptra999 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 εαν ειναι να πάρεις mge παρε αυτό που σου είπα...θα έχεις 15 λεπτα αυτονομία...αλλιώς παρε apc απο πλαίσιο````
Silent Arrow Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Κατ' αρχας δεν εχω UPS αλλα σκεφτομαι να αγορασω ενα. Εχοντας διαβασει παρα πολλα posts και στο insomnia και αλλου εχω καταληξει τελικα οτι η αριστη αγορα ειναι το Mustek Powermust στα 800VA. Δεν εχει ανεμιστηρα, ειναι αθορυβο και στοιχιζει γυρω στα 85 Ευρω e-shop.... Αυτη η τιμη ειναι ασυναγωνιστη. Πολλα τα λεφτα της σειρας Smart της APC....
dioptra999 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Κατ' αρχας δεν εχω UPS αλλα σκεφτομαι να αγορασω ενα. Εχοντας διαβασει παρα πολλα posts και στο insomnia και αλλου εχω καταληξει τελικα οτι η αριστη αγορα ειναι το Mustek Powermust στα 800VA. Δεν εχει ανεμιστηρα' date=' ειναι αθορυβο και στοιχιζει γυρω στα 85 Ευρω e-shop.... Αυτη η τιμη ειναι ασυναγωνιστη. Πολλα τα λεφτα της σειρας Smart της APC....[/quote'] Το συγκεκριμένο το έχω χρησιμοποιησει και δεν είχε καθόλου καλές μπαταρίες σε 4 διαφορετικά που πήρα για ένα γραφείο πολιτικών μηχανικών αλλάξαμε τις μπαταρίες στα 3 μέσα σε 8 μήνες!
hyperionsky Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Το Mustek Powermust 800VA (έχω την παλαιότερη σειριακή έκδοση, υπάρχει νεώτερη USB) λειτουργεί πρακτικά 24/7 τα τελευταία 2 χρόνια, δίνοντας ρεύμα σε 2 PC (celeron/athlonXP) και μια 19" crt οθόνη. Δεν έχω κανένα παράπονο, με έχει καλύψει απόλυτα και έχει σώσει τα pcάκια από ουκ ολίγες διακοπές ρεύματος.
dioptra999 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Το Mustek Powermust 800VA (έχω την παλαιότερη σειριακή έκδοση, υπάρχει νεώτερη USB) λειτουργεί πρακτικά 24/7 τα τελευταία 2 χρόνια, δίνοντας ρεύμα σε 2 PC (celeron/athlonXP) και μια 19" crt οθόνη. Δεν έχω κανένα παράπονο, με έχει καλύψει απόλυτα και έχει σώσει τα pcάκια από ουκ ολίγες διακοπές ρεύματος. Ίσως και να είχα πέσει σε ελλατωματικά!Τι να πώ!?????? :cry:
christos_0b Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Τι τροφοδοτικο εχεις?Και ποση απο την ισχυ του γενικα χρησιμοποιεις? Το λινκ που δινεισ με το 800αρι μου φενεται οτι εχει πολυ τσιμπημενη την τιμη. Εγω εχω το MGE nova avr 1100 κ ειναι υπεραρκετο για 2 pc σαν το δικο μου. Γενικα ενα 800αρι(va) καλυπτει τις αναγκες του μεσου εως κ καπως απαιτητικου χρηστη.Τωρα η "μαρκα" παιζει ρολο στην ποιοτητα κ τον χρονο ζωης,καθως και service(ανταλακτκα-μπαταριες).Στο πλαισιο εχουν αρκετα φθηνα τα MGE κ μπορω να πω οτι το δικο μου με ικανοποιει αρκετα οποτε ριξε μια ματια. http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=835&Catalog_Id=1
sot78 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 εχω mustek 1000va usb/serial 2 χρονια περιπου ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ειναι σε pc me 2 19' monitor tft/crt 3200amb 7600gt 8hds pci card tv & doryforikh me 3 LNB kai kamia 20aria συσκευες usb.oi μπαταριες ειναι ακομα ΟΚ στο προτεινω με κλειστα ματια
Silent Arrow Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 ....dioptra999 τι να σου πω δεν ξερω... Σκεφτομουν να παω σε Merlin Gerin το 600 της Serial Nova σειρας (70 Ευρω) αλλα πολλοι εχουν παραπονεθει για προβληματικο σταθεροποιητη τασης στα αποτομα βυθισματα του ρευματος. Απο την αλλη το 1100 της Nova ακουγεται πολυ λογω ανεμηστηρα και δεν μπαινει σε υπνοδωματιο. Τα αλλα μοντελα της Merlin Gerin ειναι πολυ ακριβα. Της APC απλησιαστα. Γι αυτο ειπα για το Mustek to 800αρι οτι η τιμη του ειναι εκπληκτικη.......... Πρωτη φορα ωστοσο που καποιος γραφει κατι συγκεκριμενο αρνητικο για τα Mustek. Μεχρι τωρα διαβαζα γενικοτητες κατα των Mustek, του στυλ οτι ειναι ψευτικα κλπ. Thanks!! Αν καποιος ξερει κατι αλλο ας γραψει.......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Egw elega na parw to MGE PULSAR EVOLUTION 800-800VA/560W. Alla mou fenontai polla lefta... auto einai Online UPS gia auto einai toso akrivo...yparxoun kai fthnotera kathgorias Line Interactive ths MGE ths seiras Ellipse Premium... ta Nova den a3izoun imho einai ftp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.