Προς το περιεχόμενο

Amiga !!!

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα και έχω ακόμα μια Amiga 2000 με 5 MB RAM (θυμάμαι πως τα 4 extra MB τα είχα αγοράσει 200.000 δραχμές το 1989), 20 ΜΒ HDD και monitor το 1024 S.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα για εκείνη την εποχή ήταν κάτι το ασύλληπτο.

Το μηχανάκι δουλεύει ακόμα μια χαρά και το έχω δώσει στον πιτσιρικά να παίζει…

To TV Sports Basketball ήταν all the money

---------------

πολύ καλό θέμα για τους νοσταλγούς...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχ τι μου θυμήσατε τώρα... την εποχή εκείνη οπού είχα τον AMD :-D K6-2 400mhz(και 3d now! παρακαλώ) μαζί με μια virge/S3 2mb ενσωματωμένη κάρτα γραφικών όπου κατάφερα να παίξω το gabriel knight 3 σε software mode(καλά που ηπήρχε κιόλας)σε ανάλυση 640χ480 και κίνηση slow motion (απο εκεί μάλλον πήραν την ιδέα για την ταινία matrix).

Και σπαζοντάς μου στην κυριολεξία τα νεύρα :evil: :evil: κατάφερα να το τερματίσω...!

Τέτοια post να γίνονται για να μαθαίνουν οι νέοι και να βρίζουν οι παλαιότεροι:-D

Δημοσ.

obrazek.html?obrazek=dune2kla_3.jpg

το παλάτι ήταν όλα τα λεφτά.με το που χτιζόταν ''μαγνήτιζε'' όλες τις εχθρικές μονάδες.

θυμήθηκα σκηνικό από τελευταίες πίστες με τους ατρείδες

σκάει επίθεση από harkonen που πάει άπατη ,o d.hand missile σκάει στου διαβόλου τη μάνα.με το που

λέω τη γλίτωσα μου έρχονται από την άλλη μεριά τα deviator΄μου σκάνε πράσινα αέρια

και οι δικοί μου γίνονται πρασινοφρουροί.

βάλτε και 'σεις φωτογραφίες από το αγαπημένο σας παιχνίδι .

Δημοσ.
Αχ τι μου θυμήσατε τώρα... την εποχή εκείνη οπού είχα τον AMD :-D K6-2 400mhz(και 3d now! παρακαλώ) μαζί με μια virge/S3 2mb ενσωματωμένη κάρτα γραφικών όπου κατάφερα να παίξω το gabriel knight 3 σε software mode(καλά που ηπήρχε κιόλας)σε ανάλυση 640χ480 και κίνηση slow motion (απο εκεί μάλλον πήραν την ιδέα για την ταινία matrix).

Και σπαζοντάς μου στην κυριολεξία τα νεύρα :evil: :evil: κατάφερα να το τερματίσω...!

Τέτοια post να γίνονται για να μαθαίνουν οι νέοι και να βρίζουν οι παλαιότεροι:-D

Για να βρίζουμε οι παλαιότεροι, καλά το πας. Τι σχέση έχει ένα Κ6-2 400 με την Amiga; Έχεις αντίληψη για πόση απόσταση μιλάμε; Εμείς μιλάμε κατά μέσο όρο για το 1989 κι εσύ μας μιλάς για το 1999!

Καμμία σχέση!

Δημοσ.

Παιδιά να'στε καλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου φέρατε στο μυαλό..

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς (μάλλον πολλοί) θυμάστε το καταπληκτικό που είχε κάνει η τότε Γραμμή (Στουρνάρη 9, αν θυμάμαι καλά το νούμερο). Παραμονή Χριστουγέννων, έχει φέρει τα Amstrad (που τότε ήταν η απόλυτη επανάσταση) με τριαξονικό και για να το παραλάβεις πηγαίνεις μέσα στο κατάστημα, πληρώνεις και βγαίνεις και το παραλαμβάνεις από το τριαξονικό!

Θυμάμαι τον κολλητό μου να επιμένει να μην τον πετάξει (εν έτει 1990 περίπου) και να αγοράζουμε την κάθε δισκέτα 1.000 δρχ !!! από ένα κατάστημα Micropolis, στο 49...

Θυμάται κανείς πως ήταν τότε η Στουρνάρη? Καλά, εκτός από το Πλαίσιο, που είναι εκεί από καταβολής κόσμου...

Ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν ο 6128 και θυμάμαι πόσο περήφανος αισθανόμουνα, μέχρι που.. είδα την Amiga! Μ'αυτήν πορώθηκα, με αυτή μπήκα στο τρυπάκι...

Ο τελευταίος μεγάλος μου έρωτας ήταν η 3000. Και δεν ξέρω αν είμαι κολλημένος με το παρελθόν, αλλά...δεν θυμάμαι πότε υπολογιστής ήταν ξανά τόσο πρωτοποριακός...

Αυτά, ελπίζω να μη σας κούρασα με το μεγάλο κείμενο. Και πάλι ευχαριστώ που με κάνατε να θυμηθώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...