mjmj Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Τι να πει κανεις για αυτο το υπεροχο computer? Μας πηρε ολους απο τα παλιά και καλά αλλα παρωχημενα computers, και μας ανεβασε σε νεα υπολογιστικα υψη. Η Amiga ηταν μια επανασταση. Ενας ερωτας. Ο ορισμός ενός τέλειου υπολογιστή. Γραφικά, ήχος, χρηστικότητα, λειτουργικό που πετούσε, εφαρμογές...άλλου επιπέδου. Και εκείνα τα demos! Εκείνα τα παιχνίδια. Εκείνο το τελειο animation! Οτι και να πει κανεις, λιγο θα ειναι... Βέβαια, όπως συμβαίνει με όλα τα πραγματα σε αυτη τη ζωή, καποτε ο κύκλος της amiga δυστυχως εκλεισε... Μας εχει μεινει ομως ζωντανή στη μνήμη μας, η μεγαλη ανατριχιλα, και η ατελειωτη συγκινηση. Απανταχού amigaδες ενωθείτε! Πείτε εδώ τις εμπειρίες σας!
myst77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Amigαρα ΡΕΕΕ!!! είχα ATARI ST και ήμουν μεγάλος fan... παιχνιδομηχανή ανεβοκατέβαζα την Amiga... εβλεπα τα game και δεν προσεχα τις διαφορες τους. τα ίδια και ένας φίλος ώσπου πήγε ο τύπος σε έναν με amiga και μετα χαμογελαστός έλεγε οτι θα αγοράσει και αυτός. γελούσα και τον έλεγα προδότη οταν την αγόρασε πηγα απο εκει... και όταν είδα ξανά με ηρεμία το SHADOW OF THE BEAST έμεινα αγαλμα μετά από λίγο έγινα και εγώ "προδότης" και αγόρασα amiga Τα υπόλοιπα είναι ιστορία !
mjmj Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Σεβασμος στον ιστορικο υπολογιστη που αφησε εποχη.
mjmj Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Polly amfibalw gia to an eixes pote amiga... Aμφιβαλλω αν οταν εγω χειριζομουν υπολογιστες, αν ηξερες τι σημαινει computer...:twisted: Back to Amiga now. Σεβασμος.
worldcitizen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Με σεβασμό στην Amiga.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ? Εγώ γιατί να σου πω την δικιά μου? Εμπειριών Συλλέκτης είσαι? Των άλλων ? Έλεος πια... Μας εχει μεινει ομως ζωντανή στη μνήμη μας, η μεγαλη ανατριχιλα, και η ατελειωτη συγκινηση.Απανταχού amigaδες ενωθείτε! Πείτε εδώ τις εμπειρίες σας!
mjmj Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Επιγραμματικα τα ειπα στην αρχη. Οποιος αλλος θελει, λεει. Οποιος δεν θελει, δεν λεει. Κι οποιος πει, ας πει οσα θελει.
worldcitizen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Όχι, εμπειρία είναι του myst77, στο post σου είτε Amiga, είτε Atari/Commodore/GameBoy, είτε Φρουλαϊτ βάλεις, το ίδιο είναι..
blackwar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Έλεος πια με τον νοσταλγό του παρελθόντος karib/mjmj που δεν προλαβαίνει να φτιάχνει άσχετα τοπικ επειδή έφαγε φλασια, ή να ξεθάβει επίτηδες παλαιοτέρα του!!!! (κάνοντας τον paredwse τον απόλυτο κλειδοκράτορα) χεχε!!!
HexStatic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Pfff Karib pes mas re c gia ton avaka (άβακα) pou eixes kai epezes? Ela na nostalgisoume tis empeiries mas apo ta palia tote xronia... Pentobola? Tzami? Krifto?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Πεντόβολα σε amiga? Ρε πολυ προχωρημένο το αμίγκα
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Να ρωτήσω κάτι.. ΤΙ πα να πεί σεβασμός....mjmj.. σε ποιόν και σε τί ? Χαλάρωσε για να μην έχουμε κανα flame εδώ μέσα, όχι οτι θα είναι η πρώτη φορά, και κάτι μου λέει οτι δεν θα είναι και η τελευταία..... Α, και για μην το ξεχάσω.... Στο έχω πεί και εγώ αλλά μάλλον δεν ήσουνα σε φάση[] να το κατάλάβεις.... Πάντως μυρίζει βροχή, έρχονται ψιχάλες..
worldcitizen Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγώ να ρωτήσω γιατί ο karib είχε γίνει banned ? (Band δεν θα γίνει ποτέ πάντως χααχααχχ :-p )
BadBoy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Εγώ να ρωτήσω γιατί ο karib είχε γίνει banned ? (Band δεν θα γίνει ποτέ πάντως[/b'] χααχααχχ :-p ) Μη του βάζεις ιδέες, γιατί θα το ρωτήσει ΚΑΙ αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.