Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 36 και εχω αρχισει το gaming απο τις αρχες της δεκαετιας του 80 με το πρωτο spectrum ....oταν ημουν περιπου 12 χρονων...

Απο τοτε ΔΕΝ θυμαμαι ποσους Η/Υ εχω αλλαξει ...(spectrum,amstrad 464/618,amiga,archimedes......κ.λ.π !!!) και παιχνιδομηχανες (nes,snes,megadrive,3do,ps1 ,n64 κ.λ.π )και φυσικα αμετρητες -στην κυριολεξια- συνθεσεις PC .....

Ηδη βλεπω και την συνεχεια στο προσωπο του γιου μου που ειναι 14 και εδω και 1 χρονο ασχολειτε σχεδον αποκλειστικα μονο με online παιχνιδια .....

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

26 και αρχισα και εγω απο τα 14. Τωρα πλεον με την δουλεια εχω λιγο χρονο αλλα κλεβω καποιες ωριτσες για να ξεδωσω. Εδω μαζευομαστε παρεα γεματη 26χρονους και λιωνουμε. Δεν νομιζω οτι εχει σχεση με την ηλικια το gaming.

Δημοσ.

ean to gaming eixe ilikia tote tha eixe auton edw ton geniko meso oro:) xairomai poy megalosa exontas alana dipla apo to spiti moy me krifto kai petropolemo alla xairomai meta apo tosa xronia poy yparxoyn anthropoi poy anapoloun me nostaglia to gaming opos itan toylaxiston tote poio authentiko:)

Δημοσ.

eimai 27 kai paizw apo poly mikros....

apo ataria 1600 tote koryfaia paixnidomixanh kai sthn synexeia me amstrad 6128, 8086,80286, ton 386 kai 486 tous phdhksa...kai eftasa sta 586, Pentium, Pentium II, Pentium Pro (kai auto to phdhksa to kommati) mexri twra.

Exw peksei sxedon oti epityxhmeno paixnidi exei kykloforisei ola auta ta xronia...alla gia na erthw kai sta logia tou teleytaiou filou...

sthn geitonia mou epeza kai kryfto kai ola ta ypoloipa paixnidia...

apla ta syndiaza swsta.

:)

alla to poll einai lathos...giati egw den ebala thn hlikia mou...alla epeleksa ta xronia pou pezw dhladh to 20-25...

auta ta oliga

Δημοσ.

Είμαι 15 και παίζω από 4-5!(πατέρας ηλεκτονικός Υ/Π) Πρώτο παιχνίδι μου ήταν ένα τύπου doom(το παλιο οχι το καινούριο) του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι(νομίζω είχε να κάνει σχέση με wolfenstein).:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ego eimai 28 kai pezo games apo ta 12! ksekinisa me ta gnosta california games kai saboter kai cat..kai fisika ta pasignosta adventure tis tote sierra (hero quest -police - larry space quest ktl) POTE DEN EPEKSA KOSNOLA! MONO PC!!! kai sinexizo poli me strategy auto ton kairo exo fai trelo kolima me to AGE OF EMPIRES 3. Opote 28 and..keep walking :)

Δημοσ.

Ειμαι 22 χρονων και παιζω παιχνιδια απο 4. Αν και μεχρι τα 12 ημουν κυριως παιδι των κονσολων

Δημοσ.

Λοιπόν...εγώ για την ηλικία μου παίζω υπερβολικά πολά χρονια....είμαι 16 και πέζω απο 9,5 ετών.Πρώτο μου παιχνίδι το jazz jackrabbit που το ξαναψάχνω μέχρι και σήμερα....Πραγματικά καλό παιχνίδι!!!!!!!!!

Υ.Γ:Σε internet cafe δεν έχω πατήσει ποτε γιατί το θεωρώ μεγάλη κοροιδία.

Αμέλησα να αναφέρω οτι δεν ασχολήθηκα ποτέ με κονσόλα αλλα απο την αρχή μέχρι και σήμερα στηρίζω τον pc!!

Δημοσ.

Ειμαι γυναικα 30 ετών και φανατική με τα rpg's.Μερικοί δεν το καλοβλεπουν αυτο:neutral: αλλά εγώ συνεχίζω ακάθεκτη, χωρις βέβαια να παραμελώ την κοινωνική και την επαγγελματική μου ζωη...Τόσο κακό ειναι πια το γυναικειο gaming???????

Δημοσ.

kalosirthes sto forum bianca . kako oxi periergo isos gia kapoious . emena pantos sto parelthon mou arese poli i kopela mou na pezei videogames opote paizame mazi diablo , quake klp kai eixe poli plaka

Δημοσ.

Ειμαι 15 πιστευω οτι μεσα απο τα παιχνιδια:

1) εκτονονεσαι

2) κανεις οτι δεν μπορεις να κανεις στην πραγματικη σου ζωη

3) εξασκεις αντανακλαστικα και μνημη

μονο οι "αρχαιοι" πιστεβουν απο οτι games= 10 years old (or less)

οσοι το λενε πες τους να παμε μια βολτα σε internet cafe [{ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ οχι και εξαρτηση απο ενα game!!!}] μαμα ακους για σενα τι λεω μην μου ξαναπεις τιποτα για το γραφειο μου που ειναι ολο cd ΑΚΟΥΣ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑ!!!!!! 8-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...