Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gamer 23 ετών και έχω ξεκινήσει με prince of persia και rick dangerous στο pc και με double dragon στα ηλεκτρονικά. Παίζω ακόμη αλλά καθότι εθίζομαι εύκολα το έχω ελλατώσει. Καλό το παιχνίδι αλλά νομίζω ότι το πολύ πειράζει. Λίγο ρέγουλο παιδιά...

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποσα χρονια παιζουμε η ποσο χρονων ειμαστε + οτι ειμαστε gamers ?

Αστο τωρα προσεξα το 5-10 στο poll οποτε μαλλον το 1ο ισχυει :P

Δημοσ.

Είμαι 33 και ξεκίνησα το 1982 με ΖΧ Spectrum +. Απο τοτε ακολουθησαν Sega Master System, Game Gear, Mega Drive, Sega Dreamcast, 386 33Mhz και παει λέγοντας. Φυσικά και στα ουφαδικα πολυ δεκαρικο...

Δημοσ.

sfetistiria ta legane tote;p ego ta prolaba ma to neo toys onoma..hlektronika;p 26 eton paizo apo ta 12 mou doro apo ton patera moy peripoy 92 meria enas amstrad cpc 64 akolouthise xorigia apo mia thia moy enos 6128 kai meta mia amiga 500+ ..ligo etairoxronismenos alla entaksi elege eidika i amiga:) ths wres poy efaga mprosta sto shadow of the beast kai to darkseed ama moy tis plironan den tha ksakadoyleua:P

Δημοσ.
Ποσα χρονια παιζουμε η ποσο χρονων ειμαστε + οτι ειμαστε gamers ?

Αστο τωρα προσεξα το 5-10 στο poll οποτε μαλλον το 1ο ισχυει :P

To leme pio pano. ilikia theloume oxi posa xronia paizetai. auto mporeite na to peite meso post. To 5-10 kai ego gelasa otan to eida. Gia plaka tha mpike:mrgreen:

Δημοσ.

35 και είμαι ακόμα φανατικός "παιχνιδάς".Ξεκίνησα από spectrum 48 (για όσους θυμούνται,πλήκτρα γομολάστιχα).

Δημοσ.

eimai 21 kai paizo edo kai 14 hronia apo ta 7 mou ..................

kai elpizo na paizo gia para poli akoma ...............

xerete oti mia ora paihnidiou videogame isodinamei me ena hapi enos ishirou narkotikou !!!!!!!!!!!

Δημοσ.

γιατι ρε παιδια να ειναι για πλακα το 5-10??

μερικοι απο εσας που ειστε πολυ μεγαλυτεροι δεν ξεκινησατε απο εκεινη την ...τρυφερη ηλικια? :D

τοπο στα νιατα καπη-rpgηδες!!! :D :D

Δημοσ.
γιατι ρε παιδια να ειναι για πλακα το 5-10??

μερικοι απο εσας που ειστε πολυ μεγαλυτεροι δεν ξεκινησατε απο εκεινη την ...τρυφερη ηλικια? :D

τοπο στα νιατα καπη-rpgηδες!!! :D :D

Nai entaksei den leo. alla otan epaiza auta 6 xronon den iksera kala kala na grafo oxi na eimai melos sto insomnia! lol!

Δημοσ.

23 χρονών είμαι και παίζω απο μικρός,

μικρος έπαιζα κυριώς PS1 tenchu,red alert,metal gear -->favourite

αργότερα περιστασιακά Counter,Warcraft

τώρα Hitman,Rome Total War, Deus Ex, Age of Empires3, Half life 2,

Call of Cthulu...

Δημοσ.

hi..ειμαι 24 χρονων και αρχισα να παιζω απο πολυ μικρος οταν ο πατερας μου μου εκανε στο δημοτικο δωρο ενα Αmstrad 6128 plus....απο το τε μεχρι και σημερα μπορω να πω οτι εχω περασει αρκετες ωρες μπροστα απο το pc μου..τελευταια μου παιχνιδια ειναι το Half life episode one,dreamfall paradise κ.α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...