Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

14 Ιουνίου του 1984 άρχιζε η καριέρα μου σαν gamer, με την αγορά του ZX-Spectrum όταν τελείωσα το γυμνάσιο και θα άρχιζα το Λύκειο.

26 χρόνια μετά και 41 χρονών σήμερα, 14 Ιουνίου 2010, δεν κάνω τίποτε άλλο από το να παίζω. Έχω ένα σκασμό κονσόλες, δύο laptop που σηκώνουν παιχνίδια και είναι για lan parties με άλλους ομοιοπαθείς και δύο gaming pcs σταθερά που κάποιοι θα σκότωναν να τα έχουν στη κατοχή τους με 5970 crossfire το ένα και 480 SLI το άλλο.

Για την επέτειο (που τυγχάνει να είναι και επέτειος γάμου κλείνουμε 2 χρόνια σήμερα.... ) η γυναίκα μου μου πήρε PS3 slim ενώ αποφάσισα να πάρω και το νέο X-box που ανακοινώθηκε δυό ώρες πριν μόλις έρθει Ελλάδα.

Δεν θα σταματήσω να παίζω ούτε στην άλλη ζωή. Gaming is the way to go.

Χαίρομαι πολύ που δεν άκουσα τους γονείς μου και ακολούθησα επαγγελματικό δρόμο του κεφαλιού μου, που μου δίνει τη πολυτέλεια να παίζω όσο θέλω σήμερα.

Εύχομαι σε όλους τους νεότερους gamers να μη παρατήσουν ποτέ αυτό το υπέροχο κάψιμο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
@Pooky(1), θέλω να μου δείξεις το έπιπλο που βάζεις όλα αυτά!

Δε νομίζω να τα έχει όλα σε ένα έπιπλο.

Εγώ για παράδειγμα έχω 6 κονσόλες σε ένα έπιπλο με μία 32αρα CRT.

Τις 2 HD κονσόλες σε άλλο έπιπλο με τον υπολογιστή και το laptop στο πάτωμα.

Δημοσ.

Pooky(1) πες μας σε παρακαλώ τι δουλειά κάνεις και από οικονομικά πως πας (συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις) αλλά επειδή εγώ, φαντάζομαι και πόλοι άλλοι έχουν προβλήματα με τους γονείς τους σχετικά με το gaming απάντησε αν θέλεις δεν σε αναγκάζω :-)

Δημοσ.

Pooky(1) πες μας σε παρακαλώ τι δουλειά κάνεις και από οικονομικά πως πας (συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις) αλλά επειδή εγώ, φαντάζομαι και πόλοι άλλοι έχουν προβλήματα με τους γονείς τους σχετικά με το gaming απάντησε αν θέλεις δεν σε αναγκάζω :-)

Δημοσ.

Παίζω games για 19 χρόνια πλέον. Ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν ο ZX81, δώρο του πατερα μου. Ήταν αυτό που με έμπασε στους υπολογιστές. Αυτό όμως που με έκανε να κολλήσω με αυτούς και το gaming ήταν ένας 286 στα 4MHz. Το παιχνίδι ήταν το gorilla.bas. Από τότε έχω παίξει τα περισσότερα παιχνίδια που μπορούσα να αντιγράψω σε δισκέτες. Η μόνη κονσόλα που είχα ποτέ ήταν ένα atari. Η ενασχόληση μου με το gaming είναι περιορισμένη πλέον (ο λόγος είναι οτι αν αρχίσω το παιχνίδι δε σταματάω αν δεν το τερματίσω) αλλά δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω.

Btw, όλοι μου οι υπολογιστές που είχα δουλεύουν ακόμα.

Δημοσ.

Με εχετε συγκινησει.Θυμαμαι ξεκινησα με pc atari που ειχε 512kb μνημη ενω η βασικη για τα παιχνιδια ητανε 640 και αναγκαζόμουν να κοιταω τα κουτια απο τα παιχνιδια γιατι καποια δεν επαιζαν...Μετα ακολουθησε ο amstrad ενος φιλου που πηγαινα και επαιζα...Αργοτερα πηρα σιγα σιγα ολες της κονσολες απο 8 και 16 bit σε 32 κτλ(φυσικα ειχα και την υπερτατη amiga 600) μεχρι και σημερα οπου εχω και της τρεις 360-ps3-wii ...Δεν νομιζω να σταματησω να παιζω αν και φοβαμαι οτι καποτε η τεχνολογια θα με ξεπερασει και φυσικα δεν θα εχω τα ματια και τα αντανακλαστικα για να παιζω.Μεχρι τοτε ομως θα παιζω!Δεν νομιζω οτι θα ξεχασω ποτε την χρυσή εποχη του pixel που με εχει στιγματίσει.Ειμαι 31...

Δημοσ.

Εγώ είμαι 16 χρονών,αλλά από όσο με θυμάμαι,ήμουν (και θα είμαι) ενας πορωμένος gamer!

btw πιστεύω τα παλαιότερα games ήταν και τα καλύτερα...αλλά αυτό είναι άλλο θέμα!:P

Δημοσ.

Είμαι 23 και παίζω από τα 7.

Μάλιστα έχω μάθει και στη μητέρα μου κάποια παιχνίδια όπως το Super Mario Bros και το Bomberman του NES,και τα παίζει κάθε Κυριακή,και είναι 53.

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...