Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ είμαι 36 πλέον. Ξεκίνησα το 1980 (6 χρονών) με ένα Atari σε ασπρόμαυρη τηλεόραση παίζοντας ρακέτες (2 μπαρίτσες δεξιά και αριστερά στην οθόνη και μία μπαλίτσα να πηγαινοέρχεται), μετά πήγα το 1982 σε Spectrum48+ κλπ εκεί έμαθα και Basic από 8 χρονών φοβερό μηχάνημα με κασετόφωνο εξωτερικό.

Παρόμοια διαδρομή και η δική μου, που είμαι 31. Atari με ρακέτες και μετά με μερικά πιο "εξελιγμένα" με κάτι τανκ που πυροβολούσαν και κινούνται ανάμεσα σε γραμμές/εμπόδια. Μετά ο θρυλικός Spectrum ZX με τα λαστιχένια πλήκτρα :-D:-D μετά ένας Amstrad 6128, και μετά το κάψιμο της αρκούδας με AtariST, τρελό ξύλο με τους αμιγκάδες, και ατελείωτα ματς kick off.

Αυτά στην προ-pc εποχή φυσικά. :lol:

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι 15 και εχω αρχισει απο το 5-6 μου,πρωτα με εβαζε ο πατερας μου μπροστα απο ενα pc και επαιζα ενα παιχνιδι με πειρατες στα windows 95,μετα απο κανα χρονο πηρα ps1(slim) και απο τοτε gamer!

Edit:Το πρωτο μου game στο ps1 ηταν το Crash Bandicoot

Δημοσ.

Χριστούγεννα 1975 ο αραβωνιαστικός της ξαδέλφης μου(πρώτος μηχανικός στα καράβια) μου έφερε αυτό

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=H2EIsnr_cv4[/ame]

Τότε ήμουν 13 ετών και μέχρι σήμερα δεν έχω σταματήσει να παίζω

Πρέπει να είμαι ο πιο παππούς εδώ μέσα εε??:cry:

Δημοσ.

Θα κλείσω αισίως τα 37 και για όσους πλησιάζουν την ηλικία μου μάλλον θα καταλάβουν όταν λέω ότι είμαι gamer από την εποχή του Acorn Electron και του Commando και Flight Simulator. όχι ότι υπήρχαν και περισσότεροι τίτλοι.:lol: Αλλά ακόμα και να υπήρχαν τότε δεν είχαμε σκληρούς μνήμες κτλ. με κασετοφωνάκι σαν αυτά που βλέπετε σε ταινίες του 80 δουλεύαμε .. το Cοmmandos ήθελε πάνω από 45 λεπτά για να φορτώσει ..και άμα στο διάστημα αυτό ήθελε κανείς την τηλεόραση την είχες κάτσει τη βάρκα. Το gaming πάει μια χαρά ακόμα, τώρα είμαι σε αναζήτηση καλύτερης κάρτας για να σηκώσω BFBC2 και Tom Clancy's Splinter Cell. Once a gamer always a gamer.:mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ ξεκίνησα απευθείας στο pc με το Wolfenstein 3D που μου είχε φέρει ο θείος μου το 1995, 7 χρονών τότε (δεν καταλάβαινα και πολλά :P , αλλά "έπαιζα" με τον δικό μου τρόπο), συνεχίζω μέχρι σήμερα, αν και πιστεύω πως αρχίζω σιγά-σιγά να απομακρύνομαι από τα video games... Σπάνια θα καταφέρει ένα νέο παιχνίδι να με συγκινήσει, παίζω ακόμη στον υπολογιστή αλλά έχω παραμείνει σε παιχνίδια 10ετίας + ... Άντε ίσως να βάλω κάνα Medieval 2 TW, ή κάνα CIV4... Το πιο καινούργιο παιχνίδι στην συλλογή μου είναι το Crysis...

Για όλους τους παλιούς αλλά και νέους gamers:

Nice! :-)

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω πως ειμαι gamer οπως παλια,απλως παιζω 2-3 παιχνιδια το χρονο,που πιστευω οτι αξιζουν και μου ταιριαζουν.

Ξεκινησα το 95-96 (γυμνασιο τοτε,σε πισι φιλου) περιπου με ενα ντεμο του C&C (για να πιασουμε μοντερνα εποχη).Αλλιως under a killing moon και συναφη,xenon II

Κατα κυριο λογο, strategy,rpg.Εμμένω στο ιδιο στυλ.

Μετα το witcher,dragons age απο προσφατα δεν ασχοληθηκα με κατι αλλο σοβαρα,ενα διαλλειμα με far cry που το χε η μητρικη και το settlers 7.

Εν αναμονή του starcraft 2 και του diablo iii για μενα,εχοντας εξασφαλισει μαλιστα αδεια...απτη γυναικα! μεταξυ σοβαρου κι αστειου παντα

Τοπ παιχνιδια για μενα αυτα τα χρονια...?

C&C, diablo ii , half life , starcraft/warcraft, deux ex. Τα υπολοιπα αναμοχλευουν τα ιδια.

Δημοσ.
...

Εν αναμονή του starcraft 2 και του diablo iii για μενα,εχοντας εξασφαλισει μαλιστα αδεια...απτη γυναικα! μεταξυ σοβαρου κι αστειου παντα

...

Σε καταλαβαίνω :fear:

Δημοσ.

Δυστυχως η παντόφλα ειναι βαρεια...οσοι το περνανε μας καταλαβαινουν!

Φαντοζομαι ωρες ωρες,οταν θαμαι 40,πως θα εχω δικτυο σπιτι και θα παιζω παιχνιδια με τα παιδια μου τη γυναικα μου να λεει "2 μικρα παιδια κι 1 μεγαλο"... :)

Δημοσ.

είμαι 26 κολλησα απ'τον πατερα μου που ηταν gamer και αντεγραφε δισκετες στο commodore και amiga οποτε παιζω απ'τα 6-7 ξεκινωντας με atari και ανεβαινοντας σιγα σιγα σε commodore και amiga μεχρι που στα 10 μου επαιζα Ishtar 3. Στα 13-14 επαιζα Realm online (με account του πατερα μου) ένα επικο MMO RPG απ'τα πρωτα (ναι ειναι πιο παλιο απο ultima και υπαρχει ακομα!) συνεχισα κατ'εξοχην με MMO οπως Ultima, Everquest, Everquest 2, Lineage κλπ. Εννοειται βεβαια πως παραλληλα τιμουσα και ολα τα top single player RPG και Strategy. Aν και εχω παρατησει τα online εδω και χρονια ειμαι και θα μεινω για παντα φανατικος gamer εστω και σε single player επιπεδο :-D

Δημοσ.

Εγώ το πρώτο παιχνίδι που θυμάμαι να έπαιξα είναι όταν ήμουν 4 χρονών, Αλαντίν στο DOS, νέα μόδα τότε, και ως γκαντζετάκιας από πολύ μικρός ήμουν nerd και έπαιζα διάφορα videogames, ενώ παράλληλα έπαιζα ποδόφαιρα, μπάσκετ και γενικότερα ό,τι έπαιζαν και τα άλλα παιδιά :P

Βέβαια λόγω Mac OS X πέρασα έναν ολόκληρο χρόνο μακριά από οποιαδήποτε επαφή με τον κόσμο των βίντεογκεϊμς (και των κρασαρίσματων :P). Φέτος εισέπραξα τον υπολογιστή windows του μεγάλου αδερφού που πήγε Αθήνα για σπουδές και δεν τον ήθελε μαζί του, οπότε αμέσως κατέβασα το fable TLC και το τερμάτισα 3 φορές συνεχόμενα για το γαμώτο :P (το Fable για το xbox ήταν μεγάλη λατρεία κάποτε βλέπεις).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω θα παιζω και οταν θα ειμαι 80 χρονων!!!!θα εχω και τετραπυρινω επεξεργαστη στο καροτσακι μου!!! gamer για παντα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...