Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σύμφωνα με έρευνα:

-Η Αυστραλία έχει μέσο όρο ηλικίας 33 έτη για τους gamers.

-Η Μ. Βρετανία είναι στα 28 έτη.

-Οι Η.Π.Α. είναι στα 35 έτη.

Από το PcMaster Αυγούστου 2009, τεύχος 238.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα ήταν στο ATARI 2600. Μετά ήρθαν τα game boy sega κτλ κτλ κτλ

ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ είναι όλα ΒΑΡΕΤΑ

Δημοσ.

Είμαι 31 χρονών και παίζω απο τα 10 με το ZX Spectrum αυτό με την κασέτα όποιος θυμάται.Ο υπολογιστής ήταν ένα μόνο πληκτολόγιο τότε.Το load γινόταν από συσκευή κασετόφωνου.Ενώ η τότε AMIGA με δισκέτες.Μετά πήρα στα 16 μου το Super NES και μετά στα 18 τον πρώτο μου υπολογιστή με επεξεργαστή τότε Syrix.Και συνεχίζουμε

Δημοσ.
Είμαι 31 χρονών και παίζω απο τα 10 με το ZX Spectrum αυτό με την κασέτα όποιος θυμάται.Ο υπολογιστής ήταν ένα μόνο πληκτολόγιο τότε.Το load γινόταν από συσκευή κασετόφωνου.Ενώ η τότε AMIGA με δισκέτες.Μετά πήρα στα 16 μου το Super NES και μετά στα 18 τον πρώτο μου υπολογιστή με επεξεργαστή τότε Syrix.Και συνεχίζουμε

Α ρε καρντασι την ιδια σειρα ειχα και εγω ειμαι 33 spectrum,amstrand,ktl ωραιες εποχες.

Δημοσ.

Ούτε που θυμάμαι εάν έχω αφήσει πάλι post... Σε δικό μου μηχάνημα, τον Αύγουστο του 1991, μια Amiga 500 (ψάχναμε 2 ημέρες να δούμε πως δίνει σήμα το TV modulator)! Σε υπολογιστή φίλου, 6 μήνες πιο πριν, λιώναμε το Prince of Persia (Best)...

Δημοσ.

εγω βλεπω πως τορα ακομα και απο 4-5 χρωνων ξεκινανε να πεζουν games (οπως ο αδελφος μου) , ( και η βαφτιστιρα μου) και οι δυο με nintedo ds.

Δημοσ.
εγω βλεπω πως τορα ακομα και απο 4-5 χρωνων ξεκινανε να πεζουν games (οπως ο αδελφος μου) , ( και η βαφτιστιρα μου) και οι δυο με nintedo ds.

Ε με τι άλλο...

Δημοσ.

ειμαι 13 και ειμαι 4 χρονια Online GameR , 1-2 χρονια GameBoy Gamer... ξερεται gameboy στην εποχη του ηταν το ΠΑΝ :lol: ... μετα αφου εβαλα ιντερνετ ξεκινισα να παιζω online games ... το πρωτο ηταν l2 ... ακολουθησαν πολλα οπως cod2 , tmn , tmnf , flyff και πολλα ακομη! ... αναμεσα σε αυτα τα 4 χρονια δν μπορουσε να λειψει το PS2 ...αα και ξεχασα πριν το game boy ειχα PS1 :P ... δηλαδη ειμαι gamer γυρο στα 7 χρονια:shock:

Δημοσ.

Καμενη gamer του κοσμου ενωθιτε!!!!!!εγω ειμαι 22 και παιζω games απο τα 10!!!!ξεκινησα με super nitendo μετα με ps1 και πιρα pc στα 13 και ελιωνα..!!!!και 100 χρονων να παω παλι games θα παιζω!!!!!massive online rpg για παντα!!!!!!

Δημοσ.
Καμενη gamer του κοσμου ενωθιτε!!!!!!εγω ειμαι 22 και παιζω games απο τα 10!!!!ξεκινησα με super nitendo μετα με ps1 και πιρα pc στα 13 και ελιωνα..!!!!και 100 χρονων να παω παλι games θα παιζω!!!!!massive online rpg για παντα!!!!!!

Ξερεις τι τραβαμε εμεις οι σημερινοι 40ηδες που παιζουμε games απο τους υπολοιπους που ειναι στην ιδια ηλικια και δεν ειχαν την επαφη με τα games που ειχαμε εμεις ?

Αντε τωρα να με δουν να παιζω με κανενα DS ...φανταζεστε την κατακραυγη???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...