Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

22 και ξεκινησα να παιζω με ενα atari 2600 δεν θημαμαι ποτε αλλα απο τοτε κολησα και σηνεχησα με master system,nes,mega drive,snes,saturn,ps1,n64,dreamcast,ps2,gamecube,psp,ds καπου εκει σταματισα να αγοραζο κονσολες και εμεινα μονο στο pc ....δειχνουν οραια στην βιβλιοθηκη οι κονσολιτσες μου :-D

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

25, ξεκίνησα τα video games στα 6 μου με μία απομίμηση atari 2600 και έχω πάρει όλες τις κονσόλες τις nintendo με τη σειρά. Αποκλειστικά Nintendo και λίγο PC :)

Δημοσ.

Είμαι 13 χρονών και μόλις άρχισα να παίζω, ναι καλά ακούσατε, ΜΟΛΙΣ!!!! 2 χρονών κατάφερνα και χαλούσα τους υπολογιστές (καλά, μιλάμε φοβερή δουλειά). Κάπου στα 5 έμαθα τα κωλο-Windows. Κάπου στα 7 άρχισα να μαθαίνω Linux όπου το χρησιμοποιώ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέχρι και σήμερα. Όπως καταλαβαίνετε την βγάζω με κονσόλες...

Δημοσ.

ειμαι 20 και παιζω απο τα 8 τοτε που βγηκε το playstation 1 με international superstar soccer το οποιο δεν εχω αποχωριστει ποτε...

Δημοσ.

Δε μασάμε ρε, παίζουμε videogames εδώ και 20φεύγα χρόνια (πριν καν πάρω τον πρώτο μου ZX48, το '86) και δεν θα σταματήσουμε ποτέ. Περιμένω να βγει το FIFA2041!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γουαου!! Και είχα αρχίσει να νιώθω γιαγιά. Εγώ είμαι 28 και είχα αρχίσει με mortal combat, bubble bobble, arkadoid κτλ , μετά έπαιζα κυρίως adventures, lara croft στο ps, sims με ό,τι expansion είχε βγει, cyberia , myst κτλ. και εδώ και 2-3 χρονάκια παίζω DoTa με την οποία δηλώνω πωρωμένη. :o

Δημοσ.

Και δώστου να ρυθμίζεις αζιμούθια στο κασετόφωνο και να φυσάς τις κεφαλές, μπαααας και φτιάξει έτσι... Μεγάλες εποχές.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ναι εγω καθαριζα τις κεφαλες του κασετοφωνου με λευκο οινοπνευμα και μπατονετες.Μεγαλες εποχες.

Εγώ πάλι θυμάμαι που φυσούσα και ξαναέβαζα στο atari 2600 τα cartridge όταν δεν ξεκινούσε το game! Μέσα προς τέλη δεκαετίας '80.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...