Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι 28 ...ξεκίνησα να πάιζω σε ηλεκτρονικά με κέρματα 7-8 χρονών αλλά επειδή ήμουν μικρούλα δε θυμάμαι πια παιχνίδια :P

Μετά καιγόμουν με την Amiga του ξάδερφου παίζοντας great Gianna's sisters, olympic games , terraway tomas και ένα σωρό τέτοια arcade :D

Μετά πήρα gameboy και έπαιζα Mario , μετά NIntendo 64 , πιο μετά ένα SegaMegadrive ..

Καποια στιγμή έπαιζα πολύ Sims2 και τώρα πάιζω LIneage2 μαζί με τις κόρες μου :P

'Eχει μεγάλη πλάκα να με ρωτάει η 6χρονη κόρη μου 'μαμά πότε θα γίνω spellsinger σαν και εσένα;'

Επίσης πλάκα έχει όταν ακούω γονείς σε παιδικά πάρτυ να λένε οτι τα παιδιά τους παίζουν όλη μέρα on line games με εκέινο το ύφος που υπονοεί ' αχ το καημένο ..τι να κάνω;' και εγω να τους ρωτάω τι lvl είναι..:P

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
είμαι 28 ...

Επίσης πλάκα έχει όταν ακούω γονείς σε παιδικά πάρτυ να λένε οτι τα παιδιά τους παίζουν όλη μέρα on line games με εκέινο το ύφος που υπονοεί ' αχ το καημένο ..τι να κάνω;' και εγω να τους ρωτάω τι lvl είναι..:P

αχχααχχααχααχααχ καλό εώς καμένο :Ρ

no offence

Να σου ζήσουν κ να τα χαρής όπως θέλεις...Paladins ή knights:P

Δημοσ.

Εγώ παίζω από εποχή Schneider Euro PC II και Gameboy (original - το πρώτο). Ας μην αναφέρουμε Nintendo handhelds και τα ηλεκτρονικά στα καράβια. Επίσης πρόλαβα και ηλεκτρονικά στο Μινιόν (θυμάμαι το pang είχε σίγουρα). Το πρώτο adventure που είχα τελειώσει ήταν το Larry 1 (η text έκδοση) και μάλιστα είχα πάρει στο περιοδικό User για να ρωτήσω ένα σημείο που είχα κολλήσει και αυτός που σήκωσε το τηλέφωνο ήξερε να μου πει και την απάντηση (!). Πρώτο multiplayer game Doom (pew pew) και AOE 1

Δημοσ.

___Αdmins___ του forum σας παρακαλώ μην κάνετε delete το post μου τώρα το ειδα το μυνημα είμαι καινούργιος στο forum δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο..._____Θερμή Παράκληση____

Δημοσ.
___Αdmins___ του forum σας παρακαλώ μην κάνετε delete το post μου τώρα το ειδα το μυνημα είμαι καινούργιος στο forum δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο..._____Θερμή Παράκληση____

Κάνε κ μία ψυχρή βρε ;ρ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

28 και άρχιζα να παίζω με το θρυλικό ATARI και τα τετραγωνα ανθρωπάκια στα 6-7

δεν νομίζω να σταματήσω ποτε...:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να πας στο παρακάτω site και να το μετατρέψεις σε ελληνικά:

http://www.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Αύριο, τέτοια ώρα, το post θα σβηστεί.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

o paredwse μίλησε :P ...

φίλε μου...να μετατρέψω το όνομα σου στα ελληνικά; :)

φίλε Dray...μία παρέα είμαστε...αλλά πρέπει να είμαστε πιστοί στους κανόνες που έχουν θέσει τα αρμόδια όργανα... ο μαέστρος Hal και στα drums ο paredwse...

τελικά τώρα πρόσεξα την ημερομηνία...αυτό το αύριο του paredwse κρατάει πολύ...1 ημέρα = 1 μήνας lol

αχ τι κάνουν οι διακοπές ...

Δημοσ.

Οσα χρονια και αν περασουν ....θα ειμαι gamer for ever....

ειμαι 25 τωρα.... εχω πολυ χρονο μπροσταμου .... και ας εχω γκρινια απο την αραβονιαρα....:mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...