Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ειμαι 28 και παιζω απο τα 7 μου ξεκινησα με amstrad 6128 με την πρασινη οθονη και βρισκομαι τωρα με 3 κονσολες νεας γενιας (psp, wii, xbox 360) και Pc.

Δημοσ.

Παιδια εγω ειμαι 18 χρονων τωρα και τα παιχνιδια ειναι ενα απο τα hobbies μου.

Πρωτο παιχνιδι που επαιξα ηταν το opwulf, bubble-babble και λιγο πιο μετα το simcity, lotus.

Ειχα ξεκινισει απο τα 4 εγω γιατι ο αδερφος μου ηταν μεγαλος και ειδη ειχε υπολογιστη... Δεν μπορουσα να αντισταθω...

Δημοσ.

Είμαι 20 και παίζω από τα 7 με GB και SNES, από τα 9 με PC. Τη μέρα που θα σταματήσω να παίζω θα έχω γεράσει μέσα μου (και δεν θέλω!) ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειμαι 32, και απο 10 χρονων αγορασα την πρωτη μου αγαπη, εναν amstrad 6128 με εγχρωμη οθονη. Επισης ελιωνα στο kick off σε atari 520, και γυρω στο 1990 ο γαμπρος μου πηρε ενα PC με αγχρωμη οθονη vga 16 χρωματων αν θυμαμαι καλα, και επαιζα tetris απο την μεγαλη δισκετα. Αχ, αξεχαστες εποχες... Βασικα απο 10 χρονων τα παιζω τα παιχνιδακια μου. Οχι τοσο συχνα οσο πιτσιρικας αλλα κατι κανουμε και τωρα.

Δημοσ.

22 χρονων και παιζω απ'τα 9, η πρωτη επαφη ηταν με το αθανατο Gameboy και το Tetris (αχ νοσταλγια) και μετα η αφυπνιση με τα text adventures του στυλ Zork, Hitchhiker's Guide to the Galaxy και ολα τα υπολοιπα απο τους σταβλους των Infocom και σια. Ε, απο τοτε μπορω να πω περηφανα οτι ειμαι gamer και δεν με βλεπω να το σταματαω any time soon :mrgreen:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όσο για 'μένα...είμαι σχεδόν 20 και άρχισα να παίζω από τα 10 μου όταν πήρα το Sega Master System (αθάνατες εποχές...:o ).Μετά ακολούθησαν τα: PSone , PS2 και τώρα το XBOX360...και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα...:-D:-D:-D

Δημοσ.

Καλά όσο θα βγαίνουν games σαν το Pro δεν νομίζω να σταματίσουμε ποτε!

Όλα ξεκίνησααν πριν αρκετά χρόνια με το GameBoy,SNES,M.System....26 και πάμε...

Δημοσ.

ααα εγώ είμαι 13 και οδεύω στα 14....ποτε άρχισα τα παιχνίδια δε θυμάμαι αλλα θυμάμαι ότι όταν έλειπε ο αδερφός μου πήγαινα στο pc και έπαιζα κάνα game....αφήστε δύσκολοι καιροί.αλλα τώρα σπουδάζει(όχι ότι μ'αρέσει επειδή τον βλέπω πολύ λίγο)αλλα δεν μπορώ όλη την ώρα να τον ακούω να με λέει καμμένο :P ....αν και τώρα οποτε έρχεται τον ακούω να με λέει έτσι.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ...ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ.αλλα που αφού είναι ακόμα 19 :(

Δημοσ.

Games απο πολυυ παλια..απο τον αξεχαστο AMIGA(για οσους ξερουν)..

Φτασαμε τωρα τοσο και ακομα παιζουμε..και θα παιζουμεεεεε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...