Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στο gaming από 12-13 περίπου με το περίφημο Pong (για τηλεόραση). Συνέχεια με Atari videogame, ZX Spectrum 48k (για όσους δεν ξέρουν, 48k ήταν η RAM του :-D ), PC (8088), Amiga (500 & 1200), και από τότε PC !!!

Τώρα είμαι 39 και συνεχίζω ακάθεκτος (παίζω πλέον με το γιό μου....).

KEEP ON GAMING !!!!

:-D:-D:-D

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λόγω του μαγαζιού του πατέρα (ηλεκτρονικά-μπιλιάρδα) είμαι στα παιχνίδια χωμένος από τότε που με θυμάμαι. Θυμάμαι να πρόλαβα το μέγα Arcanoid, Pac-Man, Double Dragon, και για όσους θυμούνται τότε ρίχναμε το ασημένιο το μεγάλο το εικοσάρικο (δρχ)!!!:shock: Η πρώτη μου παιχνιδομήχανη ήταν η κλασική (και αντίκα πλέον...) ATARI.

Τώρα στα 29 μου, με 2 PC στην κατοχή μου, still gaming...:-D

Δημοσ.

Ειμαι 37 και ξενικησα το 1987 οταν αγορασα τον θεικο Amstrad 6128. Η μεγαλη τρελλα ηταν ομως 2 χρονια αργοτερα, με την μια και μοναδικη Amiga 500. Kick-off, kick-off και παλι... kick-off!!! Απιστευτες εποχες!!!

PC (που δεν ηθελα ουτε να βλεπω ουτε να ακουω παλιοτερα) αγορασα το 1997 και απο τοτε μεχρι σημερα, η διαθεση για παιχνιδι δεν ειναι τοσο εντονη, αν και παντα ειχα σε γενικες γραμμες καλο μηχανημα. Προσφατα αγορασα και μια GTX8800, οποτε καταλαβαινετε!!! Ξαναρχισα!!!

Και κατι που θυμηθηκα τωρα: το πρωτο παιχνιδι (Space Invaders) το επαιξα σε εναν Atari 2600 (που αλλου;) γυρω στο 1979-1980...

Δημοσ.

15 σχεδόν χρόνια gamer+σίγουρα θά'μαι για πάντα!

Από 5 χρονών παιδάκι με θυμάμαι καθισμένη μπροστά στον Amstrad (τον οποίο έχω ακόμα στην συλλογή μου;)) να παίζω pac-man+bombjack!Μετά στην Amiga (και αυτόν τον Η/Υ τον έχω και λειτουργεί ακόμα:-D) κάηκα για τα καλά+τώρα συνεχίζω στον υπολογιστή μου να παίζω κυρίως adventure games!

PC games 4 ever!!!!

Δημοσ.

Απο εποχή Stonekeep(Τι παιχνιδάρα)....μέχρι που κάποια μέρα γνώρισα το Championship Manager και έγινα Leeds για πάρτη του(εποχή Jimmy Floyd Hasselbaink) μέχρι το τωρινό Football Manager και 8α συνεχίσω μέχρι....

ΥΓ:Δεν αναφέρομαι βέβαια σε κονσόλες...ΝES Super Mario, Link, Final Fantasy....

Δημοσ.

γεννημενος το 1983 και νομιζω ηταν το 1990 οταν πηρα (μου πηραν) sega master system 2. εκεινη την εποχη μου εδωσε ο ξαδερφος μου το amstrad 6128 που ειχε (με πρασινη οθονη, αν το ξερετε...) και απο τοτε συνεχισα να παιζω σε pc k playstation k ps2 αργοτερα... τωρα ειμαι 24 κ συνεζιζω να παιζω οσο μπορω, καμια ωρα σχεδον καθημερινα, λιγο call of duty 2 online και κανα 10 λεπτο pro την μερα (δεν εχω παρεα, δεν αντεχω πια να παιζω εναντιον cpu).

Δημοσ.

Πολλα χρονια gamer :devil:...τωρα το εχω ριξει στο programmer:-(...αλλα αν πεσει κατι καλο στα χερια μου παιζω καμια φορα....)

Τωρα τελευταια παιζω το Loki :-D

Δημοσ.

amstrad 6128 , sega master , amiga 600 , super nintendo , sega saturn , ps1 , ps2 pc . kai tora xbox360:lol:

ksexasa ena palio atari kai ena game boy alla kati pisteyo ksexnao.an to thimitho....

kai fisika apeires <<psaries>> se aithouses

Δημοσ.
41, αρχές των 80s στα "ουφάδικα" της περιοχής με διάφορα Pacman, Space Invaders, Donkey Kong κλπ. Έχουν φάει δεκάρικα (τότε)!!

Δεκάρικα; Τα θυμάμαι με δίφραγκα φίλε μου. Είμαι πολύ γέρος.... 47

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

pezo games se konsoles kai pc prp 10 xronia ala ta teleftea 4-5 xronia mporo na po, oxi mono pezo apla ta game einai h ka8imerinotita mou ton proto xrono apo tin pentaetia arxisa na pezo counter strike meta sinexise to l2 kai meta wow, otan epeza wow epeza kai cs taftoxrona gia na xalarono :P.. tora exo stamatisei na pezo apla kamia fora pezo counter strike gia tin parea kai gia xabale

Pistebo pos ta games einai makran kalitera apo tis blakies pou exei i tv kai apo tis trentokafeteries pou pane ola ta koofz kai to pezoune pro sta poio anapira 8emata pou aforoun to pos einai kalitera na skorpas ta fraga tou mpampa kai tis mamas, ALLA DEN pistebo pos me to na pernas 12 ores mporosta apo to pc gia games einai kai kalo anti8eta to katakrino kai afto! emena mou pire prp 5 xronia na katalabo. Kai gia afto to logo poulao kai to acc sto wow opoios 8elei pm me xD

Δημοσ.

Eimai 29 kai xekinisa me playstation sta 21 me lara croft sinexizontas me playstation 2 kai oles tis ipoloipes seires tou tomb raider.Ta teleutaia 2 xronia eimai porwmenos me pc games , kiriws flight simulator x, company of heroes kai teleutaia crysis...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...