Προς το περιεχόμενο

Πόσων χρονών gamer είστε;  

710 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πόσων χρονών gamer είστε;

• 5-10
      189
    • 10-15
      296
    • 15-20
      536
    • 20-25
      634
    • 25-30
      495
    • 30-35
      327
    • 35-40
      140
    • 40-45
      56
    • 45-infinity
      34

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 855
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηταν φαινεται στο περασμα απο τα ταληρα στα 10ρικα.Το ιδιο εγινε και αργοτερα με τα 50αρικα.

ΚΑι να φανταστειτε οτι τις προαλλες επαιξα house of the dead ebala 1 eyro(340+ draxmes) kai moy fanhkan liga....

Δημοσ.

15 ωραίο τοπικ.

Πάντως τέτοιες βλακίες λέει ο μπαμπας μου οτι τα παιχνίδια δηλ. είναι για παιδιά.Αυτό φυσικά και είναι λάθος.

Δημοσ.

Από το 1989 μέχρι σήμερα και δε λεώ να διορθωθώ .... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και σε όσους φωνάζουν και λένε "μπλα μπλα μπλα.... κανει κακό.... μπλα μπλα μπλα.... είναι για μικρά παιχνιδιά ....μπλα μπλα μπλα μπλα... έχεις μεγαλώσει .... καιρός να κάνεις οικογένεια μπλα μπλα μπλα μπλα κ.λ.π." τις κουβέντες αυτές ας τις κρατήσουν για τον ευατό τους το gaming είναι μικρόβιο και όταν κολλήσει επάνω σου τέλιωσες δεν φεύγει με τίποτα .... Τι χαλάνε το σάλιο τους για μας τρελαίνουν ????

Φιλικά.... :smile::smile::smile::smile:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ειμαι 32 χρονων και εχω 2 παιδια! παιζω με μανια πολλες φορες BF2 και GUILD WARS. που και που η γυναικα μου μουρμουραει αλλα εγω ανενδοτος!!!

Δημοσ.
Sta 9 epaiza counter sta 12 ematha dota kai tora sta 14 arxisa WoW alla to bariemai afantasta. Afou na fantasteite exo xrono alla paizo warcraft the frozen throne

Akiro sta 5 m epaiza James Bond kai pokemon colluseum se ena Nintendo 64 kai sta 6 rosko sto PS1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...